Lue virallinen kuvaus

Laurentian University on kätkeytyneenä osaksi koskematon 765 eekkerin niemimaalla Sudbury - alle neljä tuntia pohjoiseen Toronto.

Olemme yksi nopeimmin kasvavista yliopistojen Kanadassa viime vuosikymmenen aikana, palvelee nyt lähes 9.500 opiskelijaa. Tärkein kampuksella on Sudbury, ja voimme nyt tarjota yhä useita ohjelmia Barrie on 1000 opiskelijaa, että kampuksella. Meillä on korkein jälkeinen valmistumisen työllisyysaste Ontario 6 kuukauden kuluttua 93% ja 95% kahden vuoden jälkeen. Saamme korkea tunnustusta kadehdittava luokkakoot, joilla yhden pienimmän keskimääräisen luokkakokoja Kanadassa.

Meidän kaksi kotona kaupungit ovat samanlaisia ​​monessa tärkeässä suhteessa: he molemmat elinvoimainen, turvallinen, edullinen keskikokoisten kaupunkien kanssa kaikilla kaupunkien mukavuudet, joissa jokaisessa on todellinen yhteisöllisyyden tunnetta, ja molemmat sijaitsevat kuuluisa luonnon helmassa Muskoka alueen . Beyond kiireinen elämä kampuksella, löydät paljon tekemistä ja nauttia molempien meidän Laurentian isäntäkaupungeista. Molemmat yhteisöt ovat tehokkaasti ja taloudellisesti julkisen liikenteen ja on suhteellisen helppo navigoida autolla tai jalka.

Liikkeenjohdon tiedekunta

Liikkeenjohdon tiedekunta sisältää ohjelmia, jotka valmistaa opiskelijoita dynaamisen uran liikkeenjohdon ja urheilun hallinnossa. Valmistuneista työskentelee kaikilla talouden aloilla. Opiskelija kehittää perusteellinen tuntemus kaikki näkökohdat liiketoiminnan kuten kirjanpito, rahoitus, markkinointi, henkilöstöjohtaminen ja strateginen suunnittelu. Lukemattomat työharjoittelun ja co-op sijoitus mahdollisuuksia odottavat opiskelijat haluavat jatkaa uraansa yritysmaailmassa.

Mitä meidän opiskelijat sanovat: "MBA antoi minulle tiedot ja taidot aloittaa urani. Useita työtarjouksia, saatoin valita yhden, joka oli oikein sovi minulle. "Anthony Ward, MBA Graduate, Fall 2014.

Laurentian TÄNÄÄN

Nykyään yliopistossa kuuluu yli 52000 alumni monien kansainvälisten alumni luvuissa lukien viimeksi perustettu Kiinassa. Vahva sen kaksikielinen tricultural perinteet ja maailmanlaajuinen näkökulma, Laurentian University edelleen laajentaa sen ohjelman tarjontaa, tutkimustoimintaa ja kumppanuuksia Kanadassa ja ulkomailla.

Facta

Perustamisvuosi: 1960 ILMOITTAUTUMINEN: 9.500 OHJELMAT

Perustutkinto: 94 Todistukset: 22 Masters: 18 Jatko: 6 Ammatillinen tutkinto (Medicine): 1

GRADUATE työllistetty: 92.6% TIEDEKUNTA: 355 kokopäiväistä kampuksilla: Sudbury & Barrie

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

Faculty of Management - Laurentian University

Master of Business Administration (MBA) -ohjelma on Laurentian University on suunnattu oman nopeatempoinen, erittäin kilpailukykyinen maailma. Laita meidät koetukselle. ... [+]

Master of Business Administration (MBA) ohjelman Laurentian University on suunnattu oman nopeatempoinen, erittäin kilpailukykyinen maailma. Laita meidät koetukselle.

Käynnistäminen hiljattain uudistettu opetussuunnitelma syksyllä 2015, MBA-ohjelma on saatavana joustava muodossa, mikä mahdollistaa koko- tai osa-aikaisesti opintojen verkossa, kampuksella tai molempia formaatteja. Oppiminen milloin ja missä on todella sinun!

Building ydinliiketoimintaan säätiöt, MBA-ohjelma antaa oppijoille tietoja ja taitoja, jotka asiakkaat vaativat ottamaan yrityksesi seuraavalle tasolle. Kurssit keskittyä eettisistä johtajuutta, kehittynyt rahoitus- ja markkinointi-ideat, toimitusjohtaja tietojärjestelmiin, liiketoimintastrategiaan ja tutkii monimutkaisia ​​toimitusjohtaja sisällä globaalissa kontekstissa. Huippukivi konsultointi hanke tarjoaa suoran linkin teollisuuden ja soveltamiseen saatu tieto koko ohjelman. Vastavalmistuneet on täytettävä työssä integroitu oppimisen ohjelma, joka antaa heille kokemusta tarvitaan siirtyä uransa eteenpäin. ... [-]

Kanada Sudbury
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Laurentian University Bookstore
Osoite
Sudbury Campus 935 Ramsey Lake Road
P3E 2C6 Sudbury, Ontario, Kanada
Verkkosivusto
Puhelin
+1 705-675-1151