Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa CIRA Collegelle

CIRA College pyrkii tarjoamaan laadukkaita ohjelmia ja palveluita, jotka edistävät opiskelijoiden akateemista ja uralla etenemistä.

CIRA College toimii yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa ja keskittyy luomaan laadukkaita suhteita yhteisömme välillä.

Tavoitteenamme on helpottaa luovaa työympäristöä tiedekunnallemme ja henkilökunnallemme. Luovuuden omaavina ammattilaisina pysymme kehittämässä elävää ja oppimisympäristöä, joka edistää inspiraatiota ja erikseen.

Opiskelijat houkuttelevat haastavaan mutta tukevaan kokemukseen, jonka luomme.

85076_pexels-photo-668137.jpeg

Tehtävämme

Tavoitteenamme on tarjota innovatiivisia koulutusmahdollisuuksia ja opiskelijoiden tukipalveluja, jotka luovat itsevarmoja ja osaavia yksilöitä.

Keskitymme henkilökohtaiseen ja ammatilliseen menestykseen kehittämällä kriittistä ajattelua, tehokasta viestintää ja kulttuurista tietoisuutta turvallisessa, helposti saatavilla olevassa ja edullisessa oppimisyhteisössä.

Varmistamme, että voimme tarjota opiskelijoillemme taitoja, jotka ovat välttämättömiä vastaamaan jatkuvasti muuttuviin yhteiskunnallisiin väestöryhmiin liittyviä mahdollisuuksia ja haasteita.

CIRA College ylläpitää työpaikkaa, jossa työntekijät voivat kukoistaa ja menestyä, kehittää ja edetä urallaan ja jakaa samalla heidän kokemuksensa ja ohjaamalla muita.

85077_pexels-photo-1153213.jpeg

Näkemyksemme

CIRA College tarjoaa laajan valikoiman joustavia koulutusmahdollisuuksia sekä paikallisille että kansainvälisille opiskelijoille. Asiaankuuluva ja ainutlaatuinen opetussuunnitelma luodaan tiukan tarkastelu- ja kehittämisprosessin kautta, jota tehdään usein yhteistyössä Kanadan yliopistojen kanssa.

Ohjelmat toimitetaan kannustavassa ympäristössä, jonka omistautunut henkilökunta käyttämällä maailmanluokan tilat ja oppimisen teknologiat, tarjoten monipuolisia Pathways jatkokoulutukseen tai työhön.

Työlupa

Opiskelijat voivat työskennellä osa-aikaisesti (alle 24 tuntia / viikko) ja opintojensa päätyttyä he voivat työskennellä kokopäiväisesti enintään 12 kuukauden ajan.

Co-op Opportunties

Opiskelijoilla on kyky työskennellä sen jälkeen, kun he ovat suorittaneet 12 kuukauden akadisia tutkimuksiaan. Tämä antaa opiskelijoille mahdollisuuden harjoitella oppimistaan ​​ja soveltaa sitä teollisuudessa.

Miksi valita meidät?

  • Kehittynyt opetussuunnitelma antaa opiskelijoille asiaan liittyviä uran suuntautuneita taitoja ja koulutusta.
  • Osa-aikatyön ja kokopäiväisten opintojen joustavuus.
  • Erittäin ammattitaitoiset ohjaajat, joilla on laaja kokemus teollisuudesta.
  • Hyvin sopivat yhteistyömahdollisuudet, jotka tarjoavat käytännön kokemuksia.

85075_pexels-photo-1152500.jpeg

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Vancouver Campus
Osoite
2412 Laurel Street
V5Z 3T2 Vancouver, British Columbia, Kanada