Hitotsubashi University Business School, School of International Corporate Strategy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

Hitotsubashi ICS on tutkijakoulu, joka sijaitsee Tokion keskustassa Japanissa. Vuonna 2018 Hitotsubashi ICS sijoittui Japanin # 1-liiketoimintakouluksi (QS Rankings). Vuonna 2000 joukko innovaattoreita liiketoiminnan koulutuksessa perusti Hitotsubashin ICS: n Japanin ensimmäiseksi maailmanlaajuiseksi englantilaiseksi MBA-ohjelmaksi. Nykyään se on yleisen Hitotsubashi University Business Schoolin (HUB) kasvot ja tarjoaa sekä tutkinto- että ei-koulutusohjelmia. Hitotsubashi ICS on tunnettu akateemisesti tiukasta yleisestä johdon opetussuunnitelmasta, joka on ainutlaatuinen, koska sen asiantuntemus Japanin liiketoiminnassa ja taloudessa on syvällistä ja vertaansa vailla oleva pääsy yritysten innovaattoreihin Japanissa ja ympäri maailmaa.

Hitotsubashin ICS-luokkahuoneen yrittäjähenkeä nostaa yrityskoulutuksen rajat. Koulu sitoutuu yksilöllisten allekirjoituskurssien, keskeisten opetussuunnitelmien jatkuvan uudistamisen ja yksilöllisten urakehityspalvelujen kautta kunkin opiskelijan oppimiskokemukseen. Sen MBA-ohjelma tarjoaa 3: 1 opettaja-opiskelija-suhde, ja sen EMBA-ohjelmassa on 1: 1-suhde. Hitotsubashin ICS-tiedekunta puhuu ja kirjoittaa monenlaisia aiheita akateemisille, liike-elämän ja politiikan yleisöille. Akateeminen ympäristö on suunnattu kouluttamaan globaaleja ajatusjohtajia, jotka ymmärtävät ja moniulotteisen roolin yrityksessä yhteiskunnassa.

113043_D57D318A-85CC-4927-96AD-AFD257CD2257.png

ohjelmat

Hitotsubashin ICS-opiskelijat kehittävät huippuluokan liiketoimintaosaamista käytännön oppimisen avulla, tutkivat vaihtoehtoisia liiketoimintamalleja ja -rakenteita sekä muotoilevat yritysjohtajuuden henkilökohtaisia filosofioita. Opiskelijat työskentelevät paljon aikaa yhdessä kurssien kanssa.

116260_HitotsubashiICS_MBA_EMBA_DBA.png

MBA

Hitotsubashi ICS tarjoaa sekä yhden että kahden vuoden kokopäiväistä MBA-ohjelmaa. Koulun MBA-urapalvelut ovat vahvoja: vuonna 2017 sijoittuminen 3 kuukauden kuluessa valmistumisen jälkeen oli 96% (josta 72% Japanissa).

EMBA

Erittäin räätälöity 12 kuukauden osa-aikainen MBA-ohjelma tutkii sekä japanilaisten että länsimaiden hallintokäytäntöjen ominaisuuksia ja haasteita. Erittäin käytännöllinen hallintokeskeinen opetussuunnitelma toteutetaan yhdistetyssä oppimiskokemuksessa, jossa on luokkakursseja Chiyodan kampuksessamme Tokiossa, virtuaalitunteja ja kolme globaalia upotusviikkoa.

DBA

Business Administration (DBA) -ohjelma valmistaa ehdokkaita globaalin liiketoiminnan ajatusjohtajuudelle, kiertämällä opastusta DBA: n väitöskirjan kirjoittamisessa.

Sijainnit

Tokio

Hitotsubashi ICS

Osoite
2-1-2 Hitotsubashi, Chiyoda-ku, Tokyo, Japan
101-8439 Tokio, Japani

Ohjelmat

1-vuotinen EMBA
Yksivuotinen MBA