Globis University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tavoitteenamme on kehittää visionäärijohtajia, jotka luovat ja innovoivat yhteiskuntaa.

Vuonna 1992 Globis - yhdistelmä sanoja "globaali" ja "liike" - syntyi yhtenä markkinointikurssina, jota opetettiin vuokratulla luokkahuoneessa Tokion keskustassa. Näistä nöyristä alkuista laitos kasvoi Japanin suurimmaksi kauppakorkeakouluksi, jolla oli korkeatasoiset MBA-ohjelmat japaniksi ja englanniksi, kokopäiväisesti ja osa-aikaisesti, kampuksella ja verkossa.

Nuori, kunnianhimoinen ja erittäin menestyksekäs käynnistys, Globis pyrkii innostamaan ja Globis huomisen liike-elämän johtajia matkalla kohti Aasian yrityskoulua.

Globis historia

Aloitusyritys, josta tuli maailmanluokan oppilaitos.

Yrityskoulun syntyminen

Vuonna 1992, 30-vuotiaana, yrittäjä Globis Hori loi " Globis " tyhjästä (yhdistämällä sanat "globaali" ja "liiketoiminta"), joka on suurelta osin innoittanut Harvard Business Schoolin MBA - ohjelmaa, josta hän oli valmistunut vuotta aiemmin. Koulu löysi elämän presidentti Horin Tokion asunnossa, ja presidentti Hori oli ainoa työntekijä. Lähetettyään kirjeitä HBS: n alumnille Japanissa - ja kehotti heitä opettamaan hiljattain perustetussa Globis School of Managementissa - presidentti Hori onnistui kokoamaan tiiminsä henkilökohtaisesta verkostostaan ja alkoi opastaa ensimmäistä uraauurtavaa luokkaa 20 opiskelijaa käyttäen kuuluisaa tapausmenetelmä. Globis on nykyään laajeneva oppilaitos, joka on opettanut tuhansia kansainvälisiä liike-elämän ammattilaisia.

Johtamisen opetuksen korkeimmat standardit

Ensimmäiset Globis opiskelijat olivat tietoon nälkäisiä henkilöitä, jotka rahoittivat opintojaan omalla rahoillaan ja vaativat siksi parasta: korkealaatuista koulutusta maailmanluokan ohjaajilta. Globis vaatii kaikilta tiedekunnan jäseniltä korkeimpia vaatimuksia, edellyttäen, että ohjaajilla on oltava MBA tai muu maisterin tutkinto, reaalimaailman yrityskokemus ja kyky opettaa Globis perinteisen luentotyylin sijasta. Tämä ainutlaatuinen lähestymistapa liiketalouden koulutukseen aiheutti sovellusnopeuden, joka kehotti Globis rakentamaan kaksi uutta kampusta Osakan ja Nagoyan kaupunkeihin.

Japanin suurin yrityskoulu

Globis menestys ja nopea kasvu Globis presidentti Horin voimakkaasta energiasta ja Globis hänen vallankumouksellisen lähestymistavansa jälkeen koulutukseen. Eksponentiaalinen kasvu, jonka Globis kokenut, varmisti paikkansa Japanin suurimpana johtamiskouluna ja toi askeleen lähemmäksi lopullista tavoitettaan tulla Aasian parhaaksi kauppakorkeakouluksi.

Saatuaan 20-vuotisjuhlansa vuonna 2012 Globis on jatkanut laajentumistaan ja etsimässä uusia haasteita, käynnistämällä uudet kampukset Sendai ja Fukuoka sekä tytäryhtiöt Shanghaissa ja Singaporessa.

Viidellä kampuksella valtakunnallisesti ja kahdessa ulkomailla sijaitsevassa toimipisteessä Globis on nopeasti tulossa yhdeksi Aasian nopeimmin kasvavista kauppakorkeakouluista.

Mitä me tarjoamme

Globis on enemmän kuin yrityskoulu. Täällä kokoontuvien ihmisten verkosto, korvaamattomat taidot ja henkilökohtainen tehtävä, jota kannustat muotoilemaan, auttavat sinua muodostamaan "visionäärisen johtajan, joka luo ja innovoi yhteiskuntia."

Kokorozashi

Japani Termi 'Kokorozashi' on tulkittu Globis olevan henkilökohtainen missio, ytimeen johtajan vahvuus.

Henkilökohtainen tehtävä

Globis on olemassa kouluttamaan kunnianhimoisia ihmisiä - ei itsekäänteleviä tarkoituksia vaan myös myönteisten muutosten luomista yhteiskunnassa. Siksi Globis painottaa erityisesti opiskelijoidensa Kokorozashin kehittämistä. Opiskellessasi Globis saat runsaasti mahdollisuuksia miettiä syvästi omaa henkilökohtaista tehtävääsi ja selvittää, mitä olet todella intohimoinen. Kehittämällä tätä sisäistä asemaa voit luoda henkilökohtaisen verkoston ja hyödyntää monia taitoja, joita saat opintojen aikana.

Henkilökohtainen verkko

Globis yhteystiedot ja ystävyyssuhteet voivat muuttaa elämääsi. Monipuolinen sekoitus opiskelijoita, todella globaali tiedekunta ja yhdistykset johtavien yritysjohtajien kanssa auttavat sinua pääsemään tiellesi menestykseen. Globis , alumnista ja luennoitsijoista voi tulla tulevia liikekumppaneitasi, sijoittajia tai menttoreita - kaikki johtuu siitä, kuinka paljon vaivaa henkilökohtaisen verkostosi laajentamiseksi. Yritä tavata mahdollisimman monta ihmistä opintosi aikana Globis , koska yhteysverkostosi on tärkeä työkalu tuettaessa tehtävääsi ja menestystä elämässä.

Liiketoimintaa ja käsitteellisiä taitoja

Globis opiskelijat eivät vain oppi vaikeita yritystaitoja, kuten kirjanpitoa, rahoitusta ja markkinointia, vaan opiskelevat myös pehmeitä taitoja, joita tarvitaan innovointiin ja arvon luomiseen globalisoituneessa maailmassa. Viestintä, neuvottelut, kriittinen ajattelu ja johtamisfilosofia ovat vain muutamia niistä monista aiheista, joita käsittelet Globis opiskeluidesi aikana. Globis kaikki auttavat osaltaan edistämään henkilökohtaista Globis .

Saat ajantasaisia kurssitietoja verkkosivustoltamme:
href = "https://www.globis.ac.jp/

Sijainnit

Tokio

Osoite
Sumitomo Fudosan Kojimachi Bldg.,
5-1 Niban-cho, Chiyoda-ku

102-0084 Tokio, Japani

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin