Globis University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tavoitteenamme on kehittää visionäärijohtajia, jotka luovat ja innovoivat yhteiskuntaa.

Vuonna 1992 Globis - yhdistelmä sanoista "globaali" ja "liike" - syntyi yhden markkinointikurssin muodossa, jota opetettiin vuokratussa luokkahuoneessa Tokion keskustassa. Näistä vaatimattomista alkuista instituutti kasvoi Japanin suurimpaan yrityskouluun, jossa MBA-ohjelmat olivat korkealla tasolla japanilaisilla ja englanninkielisillä, kokopäiväisesti ja osa-aikaisesti, kampuksella ja verkossa.

Nuori, kunnianhimoinen ja erittäin menestyksekäs käynnistys, Globis pyrkii innostamaan ja Globis huomisen liike-elämän johtajia matkalla kohti Aasian yrityskoulua.

Globis historia

Aloitusyritys, josta tuli maailmanluokan oppilaitos.

Yrityskoulun syntyminen

Vuonna 1992, 30-vuotiaana, yrittäjä Globis Hori loi " Globis " tyhjästä (yhdistämällä sanat "globaali" ja "liiketoiminta"), joka on suurelta osin innoittanut Harvard Business Schoolin MBA - ohjelmaa, josta hän oli valmistunut vuotta aiemmin. Koulu löysi elämän presidentti Horin Tokion asunnossa, ja presidentti Hori oli ainoa työntekijä. Lähetettyään kirjeitä HBS: n alumnille Japanissa - ja kehotti heitä opettamaan hiljattain perustetussa Globis School of Managementissa - presidentti Hori onnistui kokoamaan tiiminsä henkilökohtaisesta verkostostaan ja alkoi opastaa ensimmäistä uraauurtavaa luokkaa 20 opiskelijaa käyttäen kuuluisaa tapausmenetelmä. Globis on nykyään laajeneva oppilaitos, joka on opettanut tuhansia kansainvälisiä liike-elämän ammattilaisia.

Johtamisen opetuksen korkeimmat standardit

Ensimmäiset Globis opiskelijat olivat tietoon nälkäisiä henkilöitä, jotka rahoittivat opintojaan omalla rahallaan ja vaativat näin ollen parasta: huippuluokan opetusta maailmanluokan opettajilta. Globis vaatii korkeimpia standardeja kaikilta tiedekunnan jäseniltä, ja opettajat vaativat, että niillä on MBA- tai muut master-tutkinnot, todellinen liiketoimintakokemus ja kyky opettaa käyttäen tapaustapaa - perinteisen luentotyylin sijaan. Tämä ainutlaatuinen lähestymistapa yrityskoulutukseen loi sovellusten nousun, mikä kehotti Globis rakentamaan vielä kaksi kampusta Osaka ja Nagoya.

Japanin suurin yrityskoulu

Globis menestystä ja nopeaa kasvua vauhdittivat presidentti Horin voimakas energia ja suullinen suu hänen vallankumouksellisesta lähestymistavastaan koulutukseen. Eksponentiaalinen kasvu Globis koki Globis paikkansa Japanin suurimpana johtamiskouluna, joka toi sen askeleen lähemmäksi lopullista tavoitettaan tulla Aasian parhaaksi yrityskouluksi.

Saatuaan 20-vuotisjuhlansa vuonna 2012 Globis on jatkanut laajentumistaan ja etsimässä uusia haasteita, käynnistämällä uudet kampukset Sendai ja Fukuoka sekä tytäryhtiöt Shanghaissa ja Singaporessa.

Maailmanlaajuisesti viidellä kampuksella ja kahdella ulkomailla sijaitsevalla toimistolla Globis on nopeasti tunnustettu yhdeksi Aasian nopeimmin kasvavista yrityskouluista.

Mitä me tarjoamme

Globis on enemmän kuin yrityskoulu. Täällä kokoontuvien ihmisten verkosto, korvaamattomat taidot ja henkilökohtainen tehtävä, jota kannustat muotoilemaan, auttavat sinua muodostamaan "visionäärisen johtajan, joka luo ja innovoi yhteiskuntia."

Kokorozashi

Japani Termi 'Kokorozashi' on tulkittu Globis olevan henkilökohtainen missio, ytimeen johtajan vahvuus.

Henkilökohtainen tehtävä

Globis on olemassa kouluttamaan kunnianhimoisia ihmisiä - ei itsekäänteleviä tarkoituksia vaan myös myönteisten muutosten luomista yhteiskunnassa. Siksi Globis painottaa erityisesti opiskelijoidensa Kokorozashin kehittämistä. Opiskellessasi Globis saat runsaasti mahdollisuuksia miettiä syvästi omaa henkilökohtaista tehtävääsi ja selvittää, mitä olet todella intohimoinen. Kehittämällä tätä sisäistä asemaa voit luoda henkilökohtaisen verkoston ja hyödyntää monia taitoja, joita saat opintojen aikana.

Henkilökohtainen verkko

Globis yhteystiedot ja ystävyyssuhteet voivat muuttaa elämääsi. Monipuolinen yhdistelmä opiskelijoita, todella globaali tiedekunta ja yhdistykset huippuyritysten johtajien kanssa auttavat aloittamaan teitä menestykseen. Globis ikäisensä, alumnit ja luennoitsijat voivat tulla tuleviksi liikekumppaneiksi, sijoittajiksi tai mentoreiksi - kaikki tulee alas, kuinka paljon vaivaa teet oman verkostosi laajentamiseen. Yritä tavata mahdollisimman monta ihmistä Globis opintojen aikana, sillä yhteysverkostosi on olennainen väline, joka tukee lähetystyötäsi ja menestystäsi elämässä.

liiketoiminta

Globis opiskelijat eivät vain opi kovaa liiketoimintaa, kuten kirjanpitoa, rahoitusta ja markkinointia - he opiskelevat myös pehmeitä taitoja, joita tarvitaan innovointiin ja arvon luomiseen globalisoituneessa maailmassa. Viestintä, neuvottelut, kriittinen ajattelu ja johtamisfilosofia ovat vain muutamia niistä monista aiheista, joita käsittelet Globis opintojen aikana. Kaikki ne auttavat edistämään henkilökohtaista kasvua.

Sijainnit

Tokio

Osoite
Sumitomo Fudosan Kojimachi Bldg.,
5-1 Niban-cho, Chiyoda-ku, 102-0084

Tokio, Japani

Ohjelmat