Lue virallinen kuvaus

EQUIS: n akkreditoitu LUISS Business School on LUISS Guido Carli -yliopiston kauppa- ja hallintokoulu, ja sen kotipaikka on Roomassa (Italiassa). Koulu johtaa yksilöiden ja yritysten kehitystä ja kasvua. Se kouluttaa kykyjä, jotka voivat edistää sosiaalista ja liiketoiminnan kasvua pienissä ja suurissa laitoksissa yhdistämällä yrittäjähenki epätavanomaisiin ominaisuuksiin: luovuuteen, kykyyn vastata kaikkiin vaikeuksiin.

Olipa tavoitteesi aloittaa liike tai muuttaa suurta organisaatiota, muuttaa maailmaasi tai muuttaa maailmaa, LUISS Business School on yhteydessä tulevaisuuteesi.

LUISS Business School on fuusioitu ja sitä ympäröi innovaatio , luovuus ja mahdollisuudet . Täällä opit ja pääsevät maailmanluokan tiedekuntaan, vieraiden kaiuttimiin ja alan johtajiin.

Kansainvälinen kampus Rooman sydämessä (Italia). Ei ole Rooman kaltaista paikkaa! LUISS Business School on ylimmän tason Business School, joka on maailman kulttuurikaupunki Rooman (Italia), jossa kauneus, historia ja kulttuuri tarjoavat hämmästyttävän ympäristön. Koulun sijainti on yksi Rooman merkittävimmistä, historiallisista ja taiteellisista osista ja sen rakennukset peittävät tunnelman ja kaupungin kauneuden. Kaupunkien rikas historia ja kulttuuri sekä italialaisten yritysten luovuus tarjoavat kaiken tarvittavan transformaation kokemukselle.

Kokemus Business Schoolista Top 1%: ssa maailmanlaajuisesti

LUISS Business School sai kultaisen standardin EQUIS-akkreditoinnin, jolla varmistat korkealaatuisen oppimiskokemuksen.

Etiikka, vastuu ja kestävyys

Etiikka-, vastuu- ja kestävyyskeskus (ERShub) on luotu arvokasta etua, vastuuta ja kestävyyttä johtamiskoulutuksessa ja yleensä taloudellisessa toiminnassa. ERShub edistää ajatusta siitä, että eettinen, vastuullinen ja kestävä lähestymistapa liiketoiminnassa on keskeinen merkitys merkittävien ja pitkäaikaisten taloudellisten tulosten saavuttamiselle samalla, kun se mahdollistaa nykyisen maailman dynamiikan ja sen luonteenomaisten globaalien haasteiden asianmukaisen tulkinnan.

Suunnittelu aloittaa liiketoiminta. Jos liiketoiminnan aloittaminen on seuraavan urasi painopisteenä, koulu tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden mallintamiseen, suunnitteluun ja rahoittamiseen sekä yrittäjiin.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Italialainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

LUISS Business School

LUISS MBA tarjoaa yhteyksiä tulevaisuuttasi, onko yrityksellesi tarkoitus aloittaa yrityksiä vai muuttaa suurta organisaatiota, muuttaa maailmaa vai muuttaa maailmaa. LUI ... [+]

OHJELMAN SUORITTAMINEN

LUISS MBA yhdistää luokkahuoneen teorian ja käytäntöjen käytännön seminaareihin ja out-of-the-classroom kenttätyöhön. Opiskelija hankkii perusteellisen tietämyksen liiketoiminnan johtamisen ja johtamisen toiminnallisista alueista sekä käytännön taidoista oppimisen työn tekemiseksi.

Tärkeimmät syyt valita LUISS MBA

1 - henkilökohtainen MBA-oppimiskokemuksesi

Peer-to-peer -opiskelu ja vuorovaikutus seminaarien, roolipelien, tapaustutkimusten, yritysten pelien ja projektien kautta tarjoavat henkilökohtaisen kokemuksen MBA-ohjelmalle. Lisää erikoistuneita laboratorioita digitaalisiin, yrittäjyyteen ja viestintätaitoihin ja MBA on räätälöity sen varmistamiseksi, että saavutat kurssin tavoitteet.... [-]

Italia Rome
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
15 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
LUISS Business School
Osoite
Via Nomentana,216
00162 Rome, Lazio, Italia
Verkkosivusto
Puhelin
+39 06 85 225 689