Lue virallinen kuvaus

Fondazione CUOA Business School

CUOA (leveä Ya) Business School perustettiin vuonna 1957

Italiassa CUOA on yksi johtavista yrityskouluista ja aktiivinen keskus yksityisen ja julkisen sektorin johtamisen ja yrittäjyyden osaamisen kehittämiseen ja parantamiseen.

Yksi CUOA School of Business Administrationin merkittävimmistä piirteistä on sen pitkä historia ja syvät maantieteelliset suhteet, jotka edistävät erinomaisia yrittäjiä ja johtajia Koillis-Italiassa.

CUOA ei ole vain onnistunut tarjoamaan kansainvälisiä kursseja (yhteistyössä ulkomaisten kumppaneiden kanssa), vaan myös työskentelemään yli 3500 paikallisen yrityksen kanssa. Opintojaksoon osallistuvat opiskelijat tulevat 50 eri maasta ja johtavat 15 maailmanlaajuisesti monipuolista kehityshanketta.

CUOA School of Business Administration on kansallinen ja kansainvälinen johtava yritys- ja johtamiskursseja. Tämä korkeakoulu auttaa opiskelijoita kehittämään yksilöllisiä tarpeitaan ja kykyjään.

CUOA johtaa yksityishenkilöitä, yrityksiä, yksityisiä ja julkisia organisaatioita uuteen yrityshallintamalliin yritysten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tämä koulu tarjoaa maisterin tutkinnon yrityshallinnossa, lyhyen aikavälin johtamiskurssin ja räätälöityjä kursseja, jotka vastaavat kaikkia tarpeita. Italiassa kunkin yrityksen henkilöstön rekrytointiosasto pitää COUA: n liiketoimintaa harjoittavia opiskelijoita tärkeänä hyväksymispalkkiona.

CUOA Business School on majesteettinen 1700-luvun rakennus, joka sijaitsee Villa Valmarana Morosinissa Vicenzassa, Italian laitamilla. Tämä 1700-luvun Palladian-tyylinen rakennus on suunnitellut arkkitehti Francesco Muttoni ja sillä on kaikki koulurakennukset, jotka kattavat historiallisen kulttuurin ja akateemisen toiminnan.

Valmarana Morosini sijaitsee huvilan vieressä ja on konkreettinen esimerkki modernista yrityskoulusta. Tämä asuinalue sijaitsee pihalla ja mökissä varhaisen huvilan keskellä ja siinä on yli 50 huonetta, joissa on oma kylpyhuone ja muut palvelut.

Fondazione CUOA Business School

CUOA (leveä Ya) Business School perustettiin vuonna 1957

Villa Valmarana Morosini

103, G. Marconi

Altavilla Vicentina, Vicenza, 36077 IT

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Osa-aikainen MBA

Fondazione CUOA

Osa-aikainen CUOA MBA on kansainvälisesti suuntautunut ohjelma, joka tarjoaa mahdollisuuden oppia stimuloivassa monikulttuurisessa kontekstissa. Opiskelija kehittää integ ... [+]

Osa-aikainen MBA-kansainvälinen ohjelma yhteistyössä Michiganin yliopiston kanssaAloituspäivä: 6. maaliskuuta 2020 Lopetuspäivä: heinäkuu 2021 Kieli: italia ja englanti Kesto: 30 viikonloppua, 1 viikko ulkomailla, 70 tuntia etäopiskelussa

Master of Business Administration on yleinen johtamiskurssi, jonka arvo tunnustetaan kansainvälisellä tasolla.

Osa-aikainen MBA on kansainvälisesti innoitettu CUOA-ehdotus, joka kehittää integroidun ja strategisen vision yrityksestä, jonka tavoitteena on vastata ammatillisiin haasteisiin yhä monimutkaisemmissa tilanteissa. Se tutkii kaikkia yrityksen toimintoja ja prosesseja ja tarjoaa konkreettisia työkaluja välittömästi.... [-]

Italia Altavilla Vicentina
Maaliskuu 2020
Italialainen,Englanti
Part-time
16 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi