Fondazione CUOA

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Fondazione CUOA Business School

CUOA (leveä Ya) Business School perustettiin vuonna 1957

Italiassa CUOA on yksi johtavista yrityskouluista ja aktiivinen keskus yksityisen ja julkisen sektorin johtamisen ja yrittäjyyden osaamisen kehittämiseen ja parantamiseen.

Yksi CUOA School of Business Administrationin merkittävimmistä piirteistä on sen pitkä historia ja syvät maantieteelliset suhteet, jotka edistävät erinomaisia yrittäjiä ja johtajia Koillis-Italiassa.

CUOA ei ole vain onnistunut tarjoamaan kansainvälisiä kursseja (yhteistyössä ulkomaisten kumppaneiden kanssa), vaan myös työskentelemään yli 3500 paikallisen yrityksen kanssa. Opintojaksoon osallistuvat opiskelijat tulevat 50 eri maasta ja johtavat 15 maailmanlaajuisesti monipuolista kehityshanketta.

CUOA School of Business Administration on kansallinen ja kansainvälinen johtava yritys- ja johtamiskursseja. Tämä korkeakoulu auttaa opiskelijoita kehittämään yksilöllisiä tarpeitaan ja kykyjään.

CUOA johtaa yksityishenkilöitä, yrityksiä, yksityisiä ja julkisia organisaatioita uuteen yrityshallintamalliin yritysten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tämä koulu tarjoaa maisterin tutkinnon yrityshallinnossa, lyhyen aikavälin johtamiskurssin ja räätälöityjä kursseja, jotka vastaavat kaikkia tarpeita. Italiassa kunkin yrityksen henkilöstön rekrytointiosasto pitää COUA: n liiketoimintaa harjoittavia opiskelijoita tärkeänä hyväksymispalkkiona.

CUOA Business School on majesteettinen 1700-luvun rakennus, joka sijaitsee Villa Valmarana Morosinissa Vicenzassa, Italian laitamilla. Tämä 1700-luvun Palladian-tyylinen rakennus on suunnitellut arkkitehti Francesco Muttoni ja sillä on kaikki koulurakennukset, jotka kattavat historiallisen kulttuurin ja akateemisen toiminnan.

Valmarana Morosini sijaitsee huvilan vieressä ja on konkreettinen esimerkki modernista yrityskoulusta. Tämä asuinalue sijaitsee pihalla ja mökissä varhaisen huvilan keskellä ja siinä on yli 50 huonetta, joissa on oma kylpyhuone ja muut palvelut.

Fondazione CUOA Business School

CUOA (leveä Ya) Business School perustettiin vuonna 1957

Villa Valmarana Morosini

103, G. Marconi

Altavilla Vicentina, Vicenza, 36077 IT

Sijainnit

Altavilla Vicentina

Fondazione CUOA Business School

Osoite
CUOA Business School
Villa Valmarana Morosini
103, G. Marconi

36077 Altavilla Vicentina, veneto, Italia
Verkkosivusto
Puhelin
+39 0444 333711

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin