Lue virallinen kuvaus

TERVETULOA IFM - Institute of Management

Osa-aikainen koulutukseen Salzburgissa

IFM - Institut für Management on johtava yksityinen Itävallassa osa-aikaisesti taloustieteen koulutusta, jolla on vahva käytännön ja akateemista tutkintoa BA, MBA ja FT. Kumppanina yrityksille, jotka IFM tarjoaa ensiluokkaisia ​​yksilöllisen kehityksen ja koulutuksen käsitteitä, joilla on yksilöllinen räätälöity yrityksen.

Meidän koulutustarjonnan tukeudutaan kansainvälinen verkosto ensiluokkaisen yliopistonlehtorit ja toimijoita teollisuudessa.

Akateemisissa tutkimuksissa, kursseja ja seminaareja

Huomaamme, että koulutus on mukauduttava oppijan - eikä päinvastoin! Työ-, yksityis- ja koulutus on tärkein painopiste ja toimii ohjenuorana suunnittelussa tutkimuksemme ja kursseja.

Kuukausittain Release päivämäärät meidän MBA ja BA-ohjelma, yksittäiset kuulustelupäivät ja modulaarinen rakenne tutkimus tarjoavat suurta joustavuutta ja helpotetaan sopimusten osa-aikaisina opintoina. Kurssit ja seminaareja myös räätälöidään vaatimuksia ammatti - sopii niille, jotka haluavat jatkaa opintojaan lyhyessä ajassa.

Yrityksille ja yrityksille, jotka haluavat panostaa pitkäaikaiseen työntekijää, kehitämme räätälöityjä talon ratkaisuihin. Lisäksi voit yrittäjänä asiantuntemusta IFM tiedekunnan konsultoinnin saatavilla.

Lisäksi löydät oikean koulutusta oman uran ja hyödyntää kokemustamme menestykselle!

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Saksan kieli

Tämä koulu tarjoaa myös:

EMBA

Institut für Management

Olet etsinyt MBA-aikaa jo jonkin aikaa, mikä on todella mahdollista työn ja perheen vieressä? Sitten meillä on täydellinen MBA-ohjelma sinulle! Modulaarisella rakenteella ... [+]

Osa-aikainen hallinta tutkimukset Salzburgissa

Alusta lähtien 21. vuosisadalla, Master of Business Administration MBA on todennäköisesti tunnetuimman jatkotutkinto aikamme. Ei ole syytä - sillä tutkimuksessa on erinomainen liiketoiminnan koulutuksen avainhenkilöt korkeimmalla akateemisella tasolla.

Niiden erityinen etu IFM:

Modulaarinen rakenne Executive MBA-ohjelma, perustason milloin tahansa! Joustavan opiskelun suunnittelussa, yksilöllistä tarkastelua suunnittelu mukautuu aikaa budjetin! Laatimat teitä osana kurssin sisällön ja käsitteiden muodossa paperit ja gradu tuoda sinulle välitöntä käytännön hyötyä oman henkilökohtaisen ja ammatillisen tulevaa kehitystä.... [-]

Itävalta Salzburg
Avoin ilmoittautuminen
Saksan kieli
Part-time
12 - 18 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi