Institut für Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

TERVETULOA IFM - Institute of Management

Osa-aikainen koulutukseen Salzburgissa

IFM - Institut für Management on johtava yksityinen Itävallassa osa-aikaisesti taloustieteen koulutusta, jolla on vahva käytännön ja akateemista tutkintoa BA, MBA ja FT. Kumppanina yrityksille, jotka IFM tarjoaa ensiluokkaisia ​​yksilöllisen kehityksen ja koulutuksen käsitteitä, joilla on yksilöllinen räätälöity yrityksen.

Meidän koulutustarjonnan tukeudutaan kansainvälinen verkosto ensiluokkaisen yliopistonlehtorit ja toimijoita teollisuudessa.

Akateemisissa tutkimuksissa, kursseja ja seminaareja

Huomaamme, että koulutus on mukauduttava oppijan - eikä päinvastoin! Työ-, yksityis- ja koulutus on tärkein painopiste ja toimii ohjenuorana suunnittelussa tutkimuksemme ja kursseja.

Kuukausittain Release päivämäärät meidän MBA ja BA-ohjelma, yksittäiset kuulustelupäivät ja modulaarinen rakenne tutkimus tarjoavat suurta joustavuutta ja helpotetaan sopimusten osa-aikaisina opintoina. Kurssit ja seminaareja myös räätälöidään vaatimuksia ammatti - sopii niille, jotka haluavat jatkaa opintojaan lyhyessä ajassa.

Yrityksille ja yrityksille, jotka haluavat panostaa pitkäaikaiseen työntekijää, kehitämme räätälöityjä talon ratkaisuihin. Lisäksi voit yrittäjänä asiantuntemusta IFM tiedekunnan konsultoinnin saatavilla.

Lisäksi löydät oikean koulutusta oman uran ja hyödyntää kokemustamme menestykselle!

Sijainnit

Salzburg

Osoite
Administration:
IfM - Institut für Management GmbH
Birkenstrasse 2

A-5300 Salzburg, Salzburg, Itävalta

Salzburg

Osoite
Location of the training:
Schloss Leopoldskron
Leopoldskronstrasse 56-58

A- 5020 Salzburg, Salzburg, Itävalta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin