Lue virallinen kuvaus

Strathclyde Business School (SBS) on pitkä ja ylpeä historia innovatiivisena yrityskouluna ja osa johtavaa teknologiayliopistoa, jossa on "hyödyllistä oppimista". SBS nimettiin Business School of the Year -kilpailuksi Times Higher Education 2016 -palkinnoissa. Palkinto myönnettiin tunnustamalla Business Schoolin innovatiivinen ja yrittäjähenkinen asenne ja sen yleinen "erinomainen" suorituskyky.

Strathclyde on kolminkertainen akkreditoitu yrityskoulu: yksi 89: stä maailmassa ja Skotlannin ensimmäinen yrityskoulu on kolminkertainen akkreditoitu, jolla on akkreditointi kansainvälisiltä elimiltä AMBA, AACSB ja EQUIS. Kolminkertaisen akkreditoinnin lisäksi. Se on myös Euroopan ensimmäinen yliopiston tiedekunta, jolle myönnetään lupa käyttää MBA-ohjelmaa Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa.

Koulun aihealueet ja erikoisyksiköt tekevät dynaamista, täysin pyöristettyä ja monipuolista erikoisalan ja monialaista jatko-opintoja.

Koulun lippulaiva MBA-ohjelma on ollut saatavilla Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella vuodesta 1988, ja tuhannet MBA-kurssin osallistujat ovat nyt valmistuneet ja opiskelevat paljon enemmän omassa maassaan. Ohjelmassa on monia opintoreittejä, mutta korostamme "yhden MBA" -mallimme. Executive MBA, jota opiskelet yhden kansainvälisen keskuksen kautta, on täsmälleen sama ohjelma kuin opiskelet Glasgowissa, ja akateemikot, jotka toimittavat ohjelman ydinosat maassasi, tarjoavat myös MBA-tutkinnon Glasgowissa.

Ohjelman muoto on suunniteltu erityisesti kiireisille johtajille, jotka tarvitsevat yhdistää uran ja perheen sitoumukset MBA-opintojen vaatimuksiin. Osa-aikatyön joustavuus mahdollistaa osallistujien siirtymisen kahden vuoden kuluessa. Tutkimus voidaan kuitenkin jakaa tarvittaessa pidempään, enintään kuuteen vuoteen.

Strathclyden Executive MBA: tä tarjotaan osa-aikaisesti kansainvälisten keskusten kautta:

  • Bahrain
  • Dubai i
  • Kreikka
  • Malesia
  • Oman
  • Singapore
Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

EMBA

University of Strathclyde Business School

Strathclyde Business School (SBS) on pitkä ja uljas historia on innovatiivinen liiketoiminta koulu - ja osa johtava tekninen yliopisto - kanssa "hyödyllinen oppimisen sen ... [+]

Strathclyde MBA on ollut saatavilla Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella vuodesta 1988, tuhansia MBA kurssilaisten nyt valmistunut ja monet parhaillaan omassa maassaan.

Strathclyde MBA on monia tutkimus reittejä, mutta korostamme meidän "yksi MBA lähestymistapaa. Executive MBA opiskelet kautta yksi meidän kansainvälisten keskusten on täsmälleen sama ohjelma kuin mitä opiskella Glasgow, ja tutkijoita, jotka toimittavat ydinkohdat ohjelma maanne myös toimittaa MBA Glasgow'ssa.

Ohjelman formaatti on suunniteltu erityisesti kiireisille avainhenkilöt, jotka tarvitsevat yhdistää ura ja perhe, jossa vaatimukset MBA-opintoja. Joustavuus osa-aika lähestymistapa mahdollistaa osallistujien jatko kahden vuoden kuluessa. Kuitenkin tutkimus voidaan jakaa pidempään tarvittaessa enintään kuusi vuotta.... [-]

Kreikka Athens Singapore Sveitsi Zürich Bahrain Manama Malesia Petaling Jaya Kuala Lumpur Oman Muscat Arabiemiirikunnat Dubai Abu Dhabi Italia Milan Saksa Munich Kiina Beijing Ranska Toulouse  + 19 More
Elokuu 2020
Englanti
Part-time
24 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi

MBA

University of Strathclyde Business School

Tavoitteenamme on kehittää johtajien ja korkean potentiaalin johtajat osaksi maksamatta johtajia omilla asiantuntija liiketoiminnan aloilla. Ohjelma on arvokas niille yks ... [+]

Miksi tämä kurssi?

MBA erikoistuminen Johtajuus Studies on kehittänyt Strathclyden Business School (SBS) ja Leadership Trust -säätiön (LTF).

Kannustamme sinua vierailemaan kouluun tai keskustaan ​​olet hakemassa ja kysyä niin monta kysymystä kuin haluat selventää päätöksen.

Pätevyys ja kokemus

Jos tutkittu perustutkintoa tutkinnon ei-brittiläisiä laitos tarvitsemme kopion tutkinto transkriptio. Ammatillinen pätevyys otetaan myös huomioon. oltava vähintään 28-vuotiaita. on vähintään kolmen vuoden kokopäiväinen työkokemus, jossa hallinta ihmisiä ja resursseja on ollut merkittävä rooli.

[-]
Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow Italia Milan Saksa Munich Kiina Beijing Ranska Toulouse  + 6 More
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
24 - 36 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Strathclyde Business School

Strathclyden MBA kestää kokeneita johtajia erilaiset taustat, ja antaa heille valmiudet kanssa osaamista, taitoja ja strateginen suuntautuminen ylläpitää ja laajuus liike ... [+]

Strathclyden MBA

Kehittäminen kunnianhimoiset johtajat liiketaloudelliset, strategisiin yritysjohtajia.

Strathclyden MBA kestää kokeneita johtajia erilaiset taustat, ja antaa heille valmiudet kanssa osaamista, taitoja ja strateginen suuntautuminen ylläpitää ja laajuus liiketoimintaa nykypäivän globaalissa yrityksille.

Mikä on Strathclyde MBA?

Strathclyde MBA ei ole vain liiketoimintaa ohjelma, se on innostava, haastava, elämää muuttava kokemus, joka tekee sinut kysymys, ajatella uudelleen ja uudelleen arvioida, miten teet liiketoimintaa.

Strathclyde MBA on erittäin kokemuksellinen ja perustuvat yhteisöllisen oppimisen. Opiskelijat jakavat monipuolinen työkokemuksen, tietojen ja taitojen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow Italia Milan Saksa Munich Kiina Beijing Ranska Toulouse  + 6 More
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
12 - 36 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Osa-aikainen MBA

University of Strathclyde Business School

Tiedämme kaikki eivät voi tai edes haluaa opiskella koko ajan tai iltakoulu. Siksi meidän joustavan oppimisen reittiä voit vaihdella tahdissa ja järjestyksessä tutkimukse ... [+]

Miksi tämä kurssi?

Tiedämme kaikki eivät voi tai edes haluaa opiskella koko ajan tai iltakoulu.

Siksi meidän joustavan oppimisen reittiä voit vaihdella tahdissa ja järjestyksessä tutkimuksen omia henkilökohtaisia ​​olosuhteita. Tämä reitti yhdistää parhaan kokopäiväistä, osa-aika ja avoin oppiminen tutkimuksessa.

Sinun suorittaa useimmat opintojen off-kampuksella, jossa pakollinen läsnäolo on vain yksi tai kaksi viikonloppua koulua vuodessa.

Voit alkaa avoimen oppimisen perusta kanssa mahdollisuus täydentää opintoja valinnaisen face-to-face luokat Glasgow.

Tämä tutkimus menetelmä on ihanteellinen, jos arvostat face-to-face kanssa kosketuksiin tutorit, vierailevat asiantuntijat ja muiden opiskelijoiden, mutta ei voi osallistua kiinteitä viikoittain luokkiin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow Italia Milan Saksa Munich Kiina Beijing Ranska Toulouse  + 6 More
Request Info
Englanti
Part-time
3 - 6 vuotta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
University of Strathclyde Business School

Meidän osa-aika MBA (ilta-tutkimus) tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada arvostettu ja vakiintunut hallinta pätevyys tavalla, joka sopii parhaiten ammatillinen ja henkilö ... [+]

Miksi tämä kurssi?

Tiedämme sitoumukset olla toimiva johtaja tarkoittaa tarvitset ohjelman, joka sopii noin urasi.

Meidän osa-aika MBA (ilta-tutkimus) tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada arvostettu ja vakiintunut hallinta pätevyys tavalla, joka sopii parhaiten ammatillinen ja henkilökohtaiset olosuhteet.

Edut osa-aikaisesti kurssi

Voit oppitunneille ja ryhmiä, voit tuoda asioita sinun käsitellä seuraavan vuorokauden to-day perusteella sekä syvällinen tuntemus nykyisen käytännön oman teollisuuden.

Tämä dynaaminen tuo suurta arvoa sekä sinun työnantajille uusia mahdollisuuksia ja toimintatapoja avataan sekä organisaatio- ja henkilökohtaisella tasolla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow Italia Milan Saksa Munich Kiina Beijing Ranska Toulouse  + 6 More
Request Info
Englanti
Part-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi