Lue virallinen kuvaus

Miksi CJBS? Voimme hyödyntää korkeakoulujen voimaa todellisen maailman vaikutuksiin

Cambridge Judge Business School (CJBS) on liiketoimintojen muutos - yksilöiden, organisaatioiden ja yhteiskunnan.

Mitä tämä käytännössä tarkoittaa? Se tarkoittaa, että työskentelemme jokaisen opiskelijan ja organisaation kanssa syvällä tasolla, tunnistamalla tärkeitä ongelmia ja kysymyksiä, haastamalla ja valmentamalla ihmisiä löytämään vastauksia ja luomalla uutta tietoa.

Se tarkoittaa, että tuomme esiin akateemisen ja ammatillisen käytännön viimeisimmän ajattelun ja yhdistämme tietämyksemme tiettyihin liiketoimintatilanteisiin sen muuttamiseksi toiminnaksi.

Se tarkoittaa sitä, että uskomme ihmisten rohkaisemiseen ja tukemiseen uusien tuotteiden ja yritysten luomisessa, pyrkimyksissä saavuttaa henkistä hyötyä ja edistää sosiaalista yritystä.

Se tarkoittaa, että saavutamme huippuosaamisen tutkimuksellemme ja opetustoiminnassamme. Kehitämme tietoa sekä omasta mielestämme että auttaaksemme muita tekemään muutoksia.

Se tarkoittaa, että koulutamme opiskelijoita ja asiakkaita eri puolilta maailmaa, palkitsemme oman henkilökunnan suorituskykyä ja mahdollistamme opiskelijoiden ja asiakkaiden suorituskyvyn.

Se merkitsee sitä, että edistämme yhteiskuntaa rakentamalla kestävyyttä liiketoiminnan koulutuksen ja tutkimuksen ytimeen.

Tämä akateemisen ja ammatillisen käytännön viimeisimmän ajattelun yhdistelmä antaa meille mahdollisuuden kehittää enemmän tietoa ja parempia menetelmiä, jotta voimme vaikuttaa maailmaan, jossa elämme ja työskentelemme.Priscilla Du Preez / Unsplash

Simon Sainsbury Center

Vuodesta 1990 Cambridge Judge Business School on rakentanut mainetta johtavana tutkijapohjaisena yrityskouluna, joka on tiukan ajattelun ja vaikuttavan transformatiivisen koulutuksen keskus.

Aiemmin tammikuussa 2018 opiskelijat ja johtajakoulutusvaltuutetut alkoivat saapua uuteen Simon Sainsbury Centeriin Cambridge Judge Business Schoolissa. Koulun toiminta yhden katon alla.

Stirling Prize-palkinnon saaneen arkkitehdin Stanton Williamsin suunnittelema projekti sijaitsee Cambridge Judge Business Schoolin ikonin Addenbrooke-rakennuksen takana Trumpington Streetillä. Projektia tuki osittain monumenttiyhdistyksen antelias lahjoitus, jonka perustaja Simon Sainsbury oli myös yksi yrityskoulun alkuperäisistä hyvistä avustajista.

Simon Sainsburyn keskus merkitsee uutta lukua Cambridge Judge Business Schoolin (CJBS) historiassa, joka kokoaa yhteen kaikki yhteisölliset ja ennen kokemuksemme opiskelijat, Executive Education -asiakkaat; tiedekunta ja ulkopuoliset yhteistyökumppanit - mahdollistamalla reaalimaailman ongelmien ratkaiseminen entistä monipuolisemmilla ja luovemmilla tavoilla. Työskennellessämme Stanton Williamsin arkkitehtien kanssa olemme onnistuneet lisäämään läsnäoloa asiantuntevasti nykyisessä Business School -sivustossa ja säilyttämään asemamme Cambridgen klusterin ytimessä.Christoph Loch, CJBS: n johtaja
Victoria Heath / Unsplash

Cambridgen sydämessäCambridge Judge Business School tarjoaa vertaansa vailla olevat mahdollisuudet sisäiseen ja ulkoiseen verkottumiseen. Tiedekuntamme ja tohtorintutkinnon opiskelijalla on mahdollisuus työskennellä tutkimusyhteistyökumppaneiden kanssa joko yhteistyössä tai järjestämällä tiettyjen töiden sponsorointia.

Sen lisäksi, että CJBS on osa maailmankuulua tutkimusyliopistoa, se hyötyy rikkaasta paikallisesta liike-elämästä. Cambridgea ympäröivät tiedepuistot, inkubaattorit ja innovaatiokeskukset. Cambridge Cluster tai Silicon Fen on nyt Euroopan menestyksekkäin teknologiaklusteri ja yksi maailman menestyneimmistä.

Monilla näistä yrityksistä on yhteydet Cambridgen yliopistoon. Tähän mennessä yliopiston ja laajemman paikallisyhteisön innovaattorit ovat kehittäneet yli 1600 yritystä, jotka työllistävät yli 30 000 ihmistä . Yliopiston ja yksityisen sektorin yhteistyö vaikuttaa edelleen Cambridge Phenomenonin kasvuun ja hyvinvointiin.

CJBS: n opiskelijana voit hyötyä myös vaikuttavasta valikoimasta yritystukea, mukaan lukien Cambridgen nopeuttaminen, joka tukee opiskelijoiden ja tiedekuntien perustamista uusien yritysten perustamiseen, ja Cambridge Enterprise, yliopiston teknologiakaupan yritys.

Yrittäjyyskeskus tarjoaa valikoiman ohjelmia ja yhteyksiä Cambridgen yliopistoon, yrityskilpailuihin ja osastoihin. Se liittyy läheisesti Cambridgen yliopiston yrittäjien luomaan yritystoiminnan kilpailuun, ja se on vastuussa yrittäjyyskeskittymän kursseista koulun MBA-ohjelmassa.

Cambridge Judge Business School on myös osa University Enterprise Networkia .

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

University of Cambridge Judge Business School

Cambridge MBA on ainutlaatuinen, yhden vuoden oppimiskokemus, jossa yhdistyvät akateeminen kurinalaisuus ja keskittyminen kokemukselliseen, tiimipohjaiseen oppimiseen. ... [+]

Cambridge MBA on ainutlaatuinen, yhden vuoden oppimiskokemus, jossa yhdistyvät akateeminen kurinalaisuus ja keskittyminen kokemukselliseen, tiimipohjaiseen oppimiseen.

Cambridgen ero

Cambridge Judge Business School on sisällytetty Cambridgen yliopiston ympäristöön ja kulttuuriin, ja MBA-ohjelmissa on yksi 31 Cambridge Collegesta. Tämä lisää MBA-ulottuvuutta, laajentaa verkostoja ja oppimismahdollisuuksia ja käynnistää tutkinnon suorittaneiden joukkoon maailmanlaajuisen 200 000 alumniverkoston. Tämän maailmanlaajuisen verkoston puitteissa luomme intiimisen, yksilöllisen oppimiskokemuksen MBA-kurssin aikana. Luokkakoko on optimoitu vilkkaaseen keskusteluun ja korkeatasoiseen opetustyyliin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Cambridge Judge Business School, University of Cambridge, Trumpington Street,
CB2 1AG Cambridge, England, Yhdistynyt kuningaskunta