Maastricht-Suffolk Executive MBA

Esittely

Lue virallinen kuvaus

MSM-US1

Maastricht School of Management ja University of Suffolk ovat käynnistäneet jännittävä yhteistyönä Executive MBA, mitattuna joista osallistujat voivat opiskella kansainvälisessä paikoissa, Maastricht (Alankomaat), Ipswich (UK) ja mahdollisuus opiskella Boston (USA) vaaditaan viisumi.

Tämä kumppanuus on yksi vanhimmista kauppakorkeakouluissa Alankomaissa ja yksi nuorimmista yliopistojen Yhdistyneessä kuningaskunnassa on johtanut kehitystä ainutlaatuinen MBA yhdistyvät vankka liiketoiminnan perinteet ja kansainvälinen kanssa yrittäjyyteen energiaa ja mahdollisuuksia. Ohjelma toimitetaan kokonaan Englanti.

Saat tästä uraauurtavaa uusi Executive MBA nähdä artikkelia, joka oli esillä lehden Business Koska

Syventää ja vahvistaa yliopistojen ja tieteen sidoksia Alankomaissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa, varakansleri Suffolkin yliopiston professori Richard Lister toi käynti MSM lopussa elokuu 2016.

MSM ja University Suffolkin aikovat voimavarojen kehittämään tehokkaan ylikansallisen koulutuksen kumppanuus kaupallisen koulutuksen, keskittyen sosiaalisen ja ympäristöllisen kestävyyden sekä vastuuta, etenkin korkean teknologian taloudelliseen ympäristöön, jossa elinikäinen oppiminen on tullut välttämätöntä taloudellisista kilpailukykyä. Tähän sisältyy kumppaneina tarjota erikseen eri hallinta ja yrittäjyys astetta, lyhyet ohjelmat ja yritystapahtumia. Healthcare Management on yksi alue, erityisesti jos kahden toimielimen niputtaa verkkojensa ja asiantuntemusta.

MSM-US32

Sijainnit

Ipswich

Osoite
6229 Ipswich, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin