Lue virallinen kuvaus

MSM-US1

Maastricht School of Management ja University of Suffolk ovat käynnistäneet jännittävä yhteistyönä Executive MBA, mitattuna joista osallistujat voivat opiskella kansainvälisessä paikoissa, Maastricht (Alankomaat), Ipswich (UK) ja mahdollisuus opiskella Boston (USA) vaaditaan viisumi.

Tämä kumppanuus on yksi vanhimmista kauppakorkeakouluissa Alankomaissa ja yksi nuorimmista yliopistojen Yhdistyneessä kuningaskunnassa on johtanut kehitystä ainutlaatuinen MBA yhdistyvät vankka liiketoiminnan perinteet ja kansainvälinen kanssa yrittäjyyteen energiaa ja mahdollisuuksia. Ohjelma toimitetaan kokonaan Englanti.

Saat tästä uraauurtavaa uusi Executive MBA nähdä artikkelia, joka oli esillä lehden Business Koska

Syventää ja vahvistaa yliopistojen ja tieteen sidoksia Alankomaissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa, varakansleri Suffolkin yliopiston professori Richard Lister toi käynti MSM lopussa elokuu 2016.

MSM ja University Suffolkin aikovat voimavarojen kehittämään tehokkaan ylikansallisen koulutuksen kumppanuus kaupallisen koulutuksen, keskittyen sosiaalisen ja ympäristöllisen kestävyyden sekä vastuuta, etenkin korkean teknologian taloudelliseen ympäristöön, jossa elinikäinen oppiminen on tullut välttämätöntä taloudellisista kilpailukykyä. Tähän sisältyy kumppaneina tarjota erikseen eri hallinta ja yrittäjyys astetta, lyhyet ohjelmat ja yritystapahtumia. Healthcare Management on yksi alue, erityisesti jos kahden toimielimen niputtaa verkkojensa ja asiantuntemusta.

MSM-US32
Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

EMBA

Maastricht-Suffolk Executive MBA

Maastricht-Suffolk Executive MBA on kolminkertainen kansainvälisesti akkreditoitu (AMBA, IACBE ja ACBSP) hallinta tutkinto tarjotaan yhteistyössä Suffolkin Business Schoo ... [+]

Maastricht-Suffolk Executive MBA on kolminkertainen kansainvälisesti akkreditoitu (amba, IACBE ja acbsp) Johto tutkinto tarjotaan yhteistyössä Suffolkin Business School ja Maastricht School of Management. Tämä kumppanuus on yksi vanhimmista kauppakorkeakouluissa Alankomaissa ja yksi nuorimmista laitosten Yhdistyneessä kuningaskunnassa on johtanut kehitystä ainutlaatuinen MBA yhdistyvät vankka liiketoiminnan perinteet ja kansainvälinen kanssa yrittäjyyteen energiaa ja mahdollisuuksia. Ohjelma toimitetaan kokonaan Englanti.

Lopussa 24 kuukauden ohjelma ansaitset arvostetun otsikko MBA - kansainvälisesti akkreditoitu pätevyys, myöntämä Maastricht School of Management. Maastricht-Suffolk Executive MBA on vaativa, mutta innostava osa-aikainen ohjelma, joka varustaa sinulle johtamisen taitoja, jotka lisäävät uran globaalissa osaamistaloudessa. Siinä palkkio luova johtaminen ja innovaatio, ja tarjoaa mahdollisuuden uppoutua kolmessa dynaamisessa alueilla, joilla teknologiset innovaatiot, luova teollisuus, kulttuuriperintö ja logistiikan ja toimitusketjut tahdin globaalin liiketoiminnan trendejä.... [-]

Alankomaat Maastricht
Request Info
Englanti
Part-time
24 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi