Learna Ltd

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi Learna?

EMBA-ohjelma antaa keskitason johtajille juuri sen, mitä haluat kysyä palkankorotusta / ylennystä, kommunikoida tehokkaammin joukkueesi kanssa, päästä tietoiseen ammattilaisten yhteisöön tai syventää ymmärrystäsi liiketoimintakäytännöistä. !

Edullinen koulutus kaikille

Arvo on Learnan keskeinen periaate, minkä vuoksi olemme kehittäneet ohjelmia kohtuuhintaisuuden kannalta. Emme ole syrjiviä lähtömaan perusteella, joten kursseillemme ei ole kansainvälistä lisämaksua.

Opi asiantuntijoiden kanssa

Tutorimme valitaan globaalista asiantuntijaryhmästä sopivuuden eikä sijainnin perusteella. Sekä akateemisella että urakehityksellä, ohjaajasi toimii kouluttajana ja mentorina kurssin aikana.

Tee elinikäiset yhteydet

Online-luontamme avulla voit käyttää tilaisuutta yhteydenpitoon opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa. Täällä rakennetut suhteet ja verkostot osoittavat korvaamatonta apua uran menestymisessä.

Mielipiteitä

Mikään elämän arvoinen asia ei ole helppoa! Ja ohjelmistomme eivät ole poikkeus! Kuitenkin ne, jotka ovat halukkaita käyttämään aikaa, saavat suurimman palkinnon. Sinun on sitouduttava vähintään tuntiin päivässä. Menestyneimmät opiskelijamme viettävät keskimäärin 2 tuntia päivässä opinnoilleen ja ansaitsevat siten itselleen valtakirjan, joka antaa erittäin selkeän signaalin markkinoille ja teollisuudelle! Tässä on mitä meidän entisten opiskelijoiden on sanottava.

Andrea Pentelow

”Oppiminen oman ryhmäsi ikätovereilta todella laajentaa potentiaalista oppimiskokemustasi. Te kaikki kasvavat yhdessä vuoden ajan ja olette myös perheenjäseniä. Se on erittäin tukeva ympäristö. ”

Christine Manga

”Se laajensi tietoni huomattavasti. Mahdollisuus tehdä työtä sopivana oli fantastinen. Ryhmätyöskentely saa lähestymään aiheita eri näkökulmista - se sai minut ajattelemaan sivuttaisemmin. ”

Saguna Woochit

"Tämä verkkokurssi antaa luokkahuoneeseen tunteen ja on niin interaktiivinen, että haluaisin tehdä mestareilleni toivottavasti tohtorin tutkinnon verkossa."

Meidän kumppanimme

Learna-ohjelmat on kirjoitettu ja toimitettu yhteistyössä kansainvälisesti tunnustettujen koulutusjohtajien kanssa. Olemme ylpeitä yhteistyökumppaneidemme kanssa tehdystä työstä, he auttavat meitä varmistamaan, että jokainen ohjelma toimitetaan korkeatasoisesti ja että opiskelijoilla on mahdollisuus saada parasta laatua koulutusta.

137671_Clipboard02.jpg

Ohjelmamme

Yhteistyökumppanimme Gibraltarin yliopiston kanssa.

Executive MBA -sovelluksemme ovat 18 kuukauden online-ohjelmat keskitason johtajille, jotka haluavat astua! Ammatillinen eteneminen vaatii selkeyttä, visiota ja kykyä toteuttaa johdonmukaisesti oikeilla strategioilla. Ilman etenemissuunnitelmaa tai opastusta prosessi voi olla ylivoimainen.

EMBAs voivat auttaa sinua nopeuttamaan kasvuasi ja säästää tuhansia ohjelmamaksuja. Toistaiseksi jatkokursseillamme on auttanut yli 1000 ammattilaista 150 maassa ja alueella, ja meillä olisi kunnia seurata myös sinua!

Executive MBA taloushallinnossa

Varainhoidon Executive MBA tarjoaa yritysjohtajille ja avainhenkilöille tulevaisuuden kestävän ja haastavan opinto-ohjelman, joka laajentaa nopeasti akateemista ymmärrystäsi ja käytäntöjäsi varainhoidossa.

Executive MBA markkinoinnin johtamisessa

Markkinointi on kuin elävä organismi, se ei koskaan lakkaa kehittymästä. Markkinoinnin Executive MBA kehittää ymmärrystäsi markkinoinnista tässä nykyaikaisessa ja dynaamisessa maailmassa - asettamatta tauota uraasi.

Executive MBA terveydenhuollon johtamisessa

Muutokset, kehitys ja eteneminen terveydenhuollossa ovat väistämättömiä ja vaativat riippumattomia, tunnollisia ja intuitiivisia johtajia. Liity terveydenhuollon johtamisen Executive MBA -opiskelijamme kanssa ja hallitse terveydenhuollon liiketoiminnan monimutkaisuudet.

Executive MBA vieraanvaraisuudesta ja matkailuhallinnosta

EMBAmme vieraanvaraisuus- ja matkailuhallinnossa on kehitetty tavoitteleville alan johtajille. Yhdistämällä akateemiset opinnot ja reaalimaailman yrityskokemukset auttavat sinua kehittämään tarvittavia taitoja menestyvän uran luomiseksi.

Executive MBA

Globaali liiketoimintaympäristö kehittyy jatkuvasti. Executive MBA antaa sinulle tiedon, taidot ja itseluottamus käsitellä johtotehtäviä monimutkaisissa, jatkuvasti muuttuvissa organisaatioissa.

Yrittäjyyden Executive MBA

Haluatko johtaa yrittäjyyttä organisaation sisällä? Yrittäjyyden Executive MBA -mahdollisuudet tarjoavat yrittäjille yrittäjyydellä tarvittavat taidot ja tiedot, joita tarvitaan menestyvälle liiketoiminnan kasvulle.

Sijainnit

Cardiff

Osoite
Learna Ltd, Ty Bevan, Cleeve Drive,
Llanishen

Cardiff, Wales, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: