Kingston University Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kauppa- ja yhteiskuntatieteellinen tiedekunta yhdistää Kingston Business Schoolin ja oikeustieteiden, yhteiskuntatieteiden ja käyttäytymistieteiden koulun. Yhdessä he viljelevät kriittistä ajattelua ja ongelmanratkaisumenetelmää oppimiseen kansainvälisellä näkökulmalla.

Opiskellessasi täällä, voit tutkia yhteiskunnan suurimpia kysymyksiä useista aihealueista. Voit saada näkemyksiä teollisuuden, julkisen sektorin ja yhteisöpalvelujen ammattilaisilta, samoin kuin tutkimuksen aktiivisilta tutkijoilta, joilla on erikoisosaamisalueita. Tärkeää on, että tämä antaa sinun harjoittaa laajempaa kuvaa ja suorittaa siirryttävät taidot, joita vaaditaan menestyäkseen haastavassa urassa.

Kingston Business School on saanut AACSB: n (Association to Advance Collegiate Schools of Business) arvostetun kansainvälisen akkreditoinnin tunnustuksena liiketoimintakoulutuksemme erinomaisuudesta. Akkreditoinnin on ansainnut vain 5% maailman kauppakorkeakouluista. Monet kurssit ovat myös akkreditoimia ja tunnustettuja ammattijärjestöjen, mukaan lukien MBA-yhdistys ja Chartered Institute of Marketing.

Oikeustieteiden, yhteiskunnan ja käyttäytymistieteiden koulu tarjoaa erilaisia psykologiakursseja, jotka on hyväksynyt British Psychological Society (BPS). Voit myös valita opiskelun vain harvoista asteista Isossa-Britanniassa, jotka tarjoavat erikoislääketieteen psykologian tutkinnon. Poliittisia ja ihmisoikeuskurssejamme opettavat kansainväliset ammattilaiset, mukaan lukien Amnesty International UK: n entinen kampanjajohtaja ja Britannian ihmisoikeusinstituutin nykyinen johtaja.

Olemme jatkuvasti innovoivia tapaa, jolla liiketalouden ja yhteiskuntatieteiden opiskelijat ajattelevat ja ratkaisevat ongelmia vastataksemme nopeasti muuttuvan maailman vaatimuksia. Opiskele täällä ja ole osa tämän maailman muotoilua.

Kingston Business School

Uskomme, että ammatilliseen menestykseen vaikuttaa henkilökohtaisten kykyjen ja taitojen hiominen ja kehittäminen sekä tiedon akateeminen kehys kehityksen ohjaamiseksi ja menestyksen saavuttamiseksi. Ammatillisesti rikkaiden, työnantajaan sitoutuneiden ja tutkimustietoisten kurssien avulla työskentelemme opiskelijoidemme kanssa auttaaksemme heitä saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteensa ja uratavoitteensa; ja tunnustetaan heidän erillisistä lähestymistavoistaan ja asenteestaan liiketoimintaan.

akkreditoinnit

Kingston Business School on saanut arvostetun kansainvälisen akkreditoinnin AACSB: ltä (Association to Advance Collegiate Schools of Business). Tämän akkreditoinnin on ansainnut vain viisi prosenttia maailman kauppakorkeakouluista ja tunnustaa liiketoimintakoulutuksemme korkea laatu ja taso.

Monia kursseja ovat myös akkreditoineet ja tunnustaneet ammatilliset elimet, kuten MBA-yhdistys (AMBA), Euroopan johtamisen kehittämissäätiö (EFMD) EPAS, Chartered Institute for Professional Development (CIPD), Chartered Institute of Marketing (CIM) ja Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

137845_pexels-photo-1438072.jpeg

Miksi valita Kingston Business School?

Opiskelijamme ovat haluttuja, tulevaisuuteen keskittyviä johtajia, jotka aktiivisesti haastavat, muuttavat, luovat ja tekevät yhteistyötä edistääkseen yhteiskuntaa ja vaikuttamalla talouteen liiketoiminnan vaikuttajina ja työpaikkojen luojina.

Haaste

Kannustamme oppilaitamme haastamaan käsitykset ja näkökulmat. Pyrimme opiskelijoidemme analysoimaan, kyseenalaistamaan, tulkitsemaan ja innovoimaan aktiivisesti.

Muuttaa

Kingston Business School etsii jatkuvasti eteenpäin tulkitsemaan tulevaisuutta ja tukemaan ihmisiä vastaamaan esiin nouseviin haasteisiin. Motivoimme opiskelijoita olemaan ongelmanratkaisijoita ja vaikuttajia, jotka voivat saada parhaan hyödyn itsestään ja muista.

Luoda

Koska digitalisoinnin ja IT-vaikutusten vaikutukset liiketoimintaympäristöön ja muutokseen vaikuttavat edelleen tulevaisuuteemme, valmistelemme opiskelijoita kehittämään ja yrittäjähenkistä ajattelutapaa tunnistaa ja omaksua mahdolliset mahdollisuudet.

Tehdä yhteistyötä

Valmistamme oppilaita kehittämään luovaa kapasiteettiaan ja yhteistyöhön perustuvaa asennetta työskennellä menestyksekkäästi monitieteisissä ryhmissä ja ympäristöissä.

Valmis yritystoimintaan: kurssejamme

Suunnittelemme kurssejamme yhdessä johtavien teknologia-, valmistus-, palvelu- ja talousorganisaatioiden kanssa varmistaaksemme, että ne vastaavat nykypäivän liiketoiminnan kysymyksiä, haasteita ja tarpeita. Saat ymmärryksen, oivalluksen, taidot ja työkalut reaalimaailman mahdollisuuksiin valmistumisen yhteydessä.

Visio: Innovatiivinen, yrittäjyys ja elämää muuttava

Tunnustetaan maailmanlaajuisesti innovatiivisesta ja yrittäjähenkisestä lähestymistavasta koulutukseen ja tutkimukseen, joka luo ja toteuttaa elämää muuttavat mahdollisuudet.

Tehtävä: Tutkimuksen pohjalta annetun opetuksen johtama

Luodaan henkilöstölle ja opiskelijoille paras mahdollinen, monipuolinen ja osallistava ympäristö, jota johtavat oppiminen, yrittäjyys ja tutkimustieto.

Arvot: Erinomainen henkilöstö- ja opiskelijakokemus

Erinomaisuus: Arvostamme huippuosaamista henkilöstön ja opiskelijoiden kokemuksessa, oppimisessa ja tutkimuksessa.

Innovaatio ja luovuus: Arvostamme innovaatiota, luovuutta ja yrittäjähenkistä ajattelua ideoiden luomisessa ja toteuttamisessa.

Kunnioitus: Arvostamme monimuotoisuutta, kollegiaalisuutta ja vastuullisuutta.

Mikä erottaa meidät?

Kingston Business Schoolilla on neljä erottuvaa ominaisuutta, jotka yhdistävät sen erottamaan toisista yliopistoista:

työllistettävyys

Kingston Business School -opiskelijoilla on suuri kysyntä työpaikoilla. Kurssien tarkoituksenmukaisuus, tiiviit siteemme teollisuuteen, uran ja työllistyvyyspalvelumme erinomaisuus, verkostoitumistapahtumat yritysjohtajien kanssa ja työharjoittelu tarkoittavat, että opiskelijoillamme on hyvät mahdollisuudet työllistymiseen.

yrittäjyys

Yrittäjyys ajattelu on DNA: ssa. Haluatko olla osa perustamista tai ajaa innovaatiota organisaation sisällä, Kingston Business Schoolissa liittyt yritystoiminnan huipputeknologiaan.

Meille arvioitiin parhaiten onnistuneiden Ison-Britannian korkeakoulujen korkeakoulututkinto uusille aloittaville yrityksille (korkea-asteen yritys- ja yhteisövuorovaikutustutkimus 2016). QS TopMBA.com arvioi meitä ykkönen maailmassa MBA-tutkinnon aloittaneille yrityksille.

Kingstonin yrityshautomostamme työhömme Small Business Charter Award -järjestelmällämme Kingston Business Schoolissa olemme edelläkävijöitä innovatiivisen ajattelun vaalimisessa ja kehittämisessä. Olemme koti myös kansainvälisesti tunnustetulle Small Business Research Centerille.

Kansainväliset sijoitukset, akkreditointi ja jäsenyys

Kingston Business School on yksi vain viidestä prosentista maailman kauppakorkeakouluista, joilla on akkreditointi AACSB Internationalilta - Association for Advance Collegiate Schools of Business.

Meillä on akkreditointi useimmista suurimmista ja vaikutusvaltaisimmista kauppakorkeakoulujen akkreditointiyhdistyksistä.

laitteisto

Tarkoituksemme mukaisesti rakennettu 26 miljoonan punnan kauppakorkeakoulu suunniteltiin ja rakennettiin kestävyyttä ajatellen heijastamaan sitoutumistamme inspiroida, kouluttaa ja kehittää opiskelijoita, jotka ottavat kestävän käytöksen kokemuksensa tulevaisuuden työhönsä ja urallaan.

Meillä on huipputekniset oppimismahdollisuudet, joissa voit toteuttaa teorian käytännössä. Huippuluokan Bloombergin kauppahuoneemme on simuloitu kauppahuone pyrkiville rahoittajille. Upouusi Kingston-yrityshautomomme on tarkoitukseen rakennettu huone liikeideoiden parissa työskenteleville opiskelijoille.

Opiskeluasi tuetaan verkko-oppimisvälineillä, kuten opiskelijan intranet ja kangas. Ja meidän kampuksemme sijaitsee 30 minuutin päässä Lontoon keskustasta, jolloin pääset maailman johtavalle talous- ja yrityskeskukselle, joka sijaitsee samalla pääkaupungin turvallisimmassa ja onnellisimmassa asumispaikassa.

Tilamme

Opiskelijamme hyötyvät eräistä maan parhaista palveluista, mukaan lukien:

  • Bloombergin kauppahuone, joka antaa sinulle maun työskennellä oikealla kauppakerroksessa (Kingston on yksi harvoista yliopistoista, jotka tarjoavat tätä);
  • Dedikoidut sviitit ja työtilat, IT-palvelut ja sosiaaliset alueet jatko-opiskelijoille;
  • Yritystutkimuskeskus, mukaan lukien pienyritysten tutkimuskeskus;
  • Kingstonin yrityshautomo, yrityshautomotila, jossa on tilat oman yrityksen perustamiselle;
  • Oppimisresurssien keskus, avoinna 24 tuntia vuorokaudessa lukukausien aikana, pääsyä kirjastoihin, opiskelualueisiin ja tietokonetiloihin; ja tärkeimmät tekstit, aikakauslehdet ja tietokoneoppimispaketit, joihin pääsee yli 200 verkotetusta työasemasta.

Kingston Hillin kampus sijaitsee Kingston Upon Thamesissa, äänesti Lontoon turvallisimpana esikaupunkina ja onnellisimpana asuinpaikkana. Lontoon keskusta on 30 minuutin päässä Kingston Upon Thamesista, ja se tarjoaa opiskelijoille pääsyn vilkkauteen, dynaamisuuteen ja kulttuuriseen monimuotoisuuteen yhdessä maailman tärkeimmistä yrityspääkaupungeista.

Sijainnit

Kingston upon Thames

Osoite
Kingston Hill
KT2 7LB Kingston upon Thames, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Moskova

Osoite
строение 2 Центральный АО RU, Prechistenskaya Naberezhnaya, 11, Moscow, Russia, 119034
119034 Moskova, Moskva, Venäjä

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit