Hult International Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Haluatko olla syksyn opintosuunnitelmasi? Olemme mukauttaneet ohjelmiamme ja prosessejamme varmistaaksemme, että riippumatta siitä, voit siirtyä eteenpäin koulutuksen kanssa. Löydät kaikki yksityiskohdat Hult Study Promise -lehdessä .

Hult uraauurtava lähestymistapa antaa sinulle yrittäjätaitoja tehdä vaikutuksia ensimmäisestä päivästä alkaen. Opit maailmasta, koska globalisaatio on tehnyt maailmasta entistä enemmän yhteydessä toisiinsa. Opit tulevaisuudesta, koska tekniikka ajaa muutosta ja kestävyys on välttämätöntä. Opit itsestäsi, koska sinun on jatkuvasti mukauduttava pysymään merkityksellisenä koko uran ajan.

Valmistuminen globaaliin verkkoon

Rakenna kansainvälinen verkosto tekemällä yhteistyötä opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa. Opiskelijamme edustavat yli 160 kansallisuutta ja puhuvat yli 100 kieltä - et koskaan tiedä mistä seuraava kontakti, sijoittaja tai yrityshanke tulee.

Kysyntää johtavien yritysten kanssa

Työnantajat palkkaavat Hult tutkinnon suorittaneet yrittäjyyden, uteliaisuuden ja kansainvälisten näkymien suhteen. Olemme erikoistuneet auttamaan kansainvälisiä opiskelijoita löytämään kansainvälisiä työpaikkoja. Viime vuonna Hult tutkinnon suorittaneet jatko-ohjelmistomme hyväksyivät työtarjouksia 825 yrityksessä yli 60 maassa.

Tulevaisuus on elinikäistä oppimista

Muutos ei koskaan lopu, joten yrityksesi oppimisen ei pitäisi myöskään olla. Annamme sinulle mahdollisuuden pysyä ajan tasalla nousevien suuntausten kanssa ottamalla täydentävän valittavan vuosittain koko elämäsi ajan.

Laita teoria käytännössä

Uskomme, että Hult oppii parhaiten tekemällä. Olennaisena osana opintojasi, sinulla on useita mahdollisuuksia soveltaa tietojasi ja taitojasi työskentelemällä ryhmissä reaalimaailman ongelmien ratkaisemiseksi.

Hult Masters Students" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/133563_Hult_SF_Campbell_Brewer_Day1_2017-3296_min.jpg" alt="Hult Masters Students" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" />

Globaali yhteisö

Kun tulet Hult tiiviiseen opiskelijayhteisöön, jolla on vertaansa vailla monimuotoisuutta. Opi mikä tekee muista kulttuureista rasti, hanki kansainvälinen näkökulma yritystoimintaan ja valmista ystävien ja kontaktien kanssa ympäri maailmaa.

Urakehitys

Ole valmis verkostoitumaan globaalien yritysten ja jännittävien startup-yritysten kanssa kampuksella olevissa uratapahtumissamme. Henkilökohtainen uraneuvonantajasi opastaa sinua itse löytämisen matkalla jatko-työhösi ja auttaa sinua kehittämään työkaluja ja taitoja sen laskemiseen.

Hult on vuosien kokemus auttaa kansainvälisiä opiskelijoita löytämään työpaikkoja. He auttavat sinua asettamaan itsesi globaaleille markkinoille ja neuvovat sinua pääsystrategioissa ihanteelliselle sijainnillesi ja teollisuudellesi.

Maailmanlaajuinen tiedekunta

Yritysjohtajat, yrittäjät ja researchers- Hult professorit ovat kansainvälisesti tunnettuja yritysten käytäntöjä ja ajattelun johtajuutta, jossa intohimoinen ja opettaa periaatteita, jotka heijastavat sekä perustan ja rajan yrityksen menestyksen.

Hult Alumni

Hult jatkuu kauan valmistumisen jälkeen. Hult Alumni Association -jäsenenä sinulla on pääsy tutkinnon suorittaneiden maailmanlaajuiseen verkkoon, elinikäisen oppimisen mahdollisuuksiin ja monin tavoin yhteydenpitoon muihin alumneihin ja liiketoimintamahdollisuuksiin ympäri maailmaa. Alumniyhdistyksessä on yli 23 000 alumnia yli 170 maassa ympäri maailmaa.

Akkreditointi

Hult on tunnustettu liiketalouden koulutuksen kolmella arvostetuimmalla kansainvälisellä akkreditointielimellä: Association for Advance Collegiate School of Business (AACSB International), MBA-yhdistys (AMBA) ja EQUIS (eurooppalainen laadunparannusjärjestelmä). Olemme ensimmäinen ja ainoa kauppakorkeakoulu Yhdysvalloissa, joka on saanut tämän kolminkertaisen akkreditoinnin, joka kuuluu vain yhdelle prosenttille kauppakorkeakouluista maailmanlaajuisesti.

Sijainnit

Lontoo

Hult International Business School - Postgraduate Campus

Osoite
London - Postgraduate Campus
37-38 John Street

WC1N 2AT Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 20 7636 5667

Cambridge

Hult International Business School - Boston Campus

Osoite
Hult International Business School
Boston Campus
1 Education Street

02141 Cambridge, Massachusetts, Yhdysvallat
Puhelin
+1 617-746-1990

San Francisco

Hult International Business School - San Francisco Campus

Osoite
Hult International Business School
San Francisco Campus
1355 Sansome Street

94133 San Francisco, Kalifornia, Yhdysvallat
Puhelin
+1 415-869-2900

Dubai

Hult International Business School - Dubai Campus

Osoite
Dubai Campus Dubai Internet City PO Box 502988, U.A.E.
Dubai, Dubai, Arabiemiirikunnat
Puhelin
+971 4 427 5800

Shanghai

Hult International Business School - Shanghai Campus

Osoite
4F, Hua Xin Hai Xin Building No.666 Fuzhou Road, Huangpu District, Shanghai
200001 Shanghai, Shanghai, Kiina
Puhelin
+852 2111 2399

New York

Hult New York - Rotation Center

Osoite
New York Rotation Center
Hult Staff, Room 901
41 Cooper Square

10003 New York, New York, Yhdysvallat
Puhelin
+1 (212) 353-4360

Akkreditoinnit