Lue virallinen kuvaus

Toimitetaan Glasgow Caledonian University Lontoon kampuksella, tämä MBA-ohjelma on suunniteltu noin sitoutumistamme yhteisen hyvän ja YK: n vastuullisen Management Education (PRME). Tämä erottuva MBA-ohjelma on suunniteltu yritteliäitä ja sosiaalisesti kiinnostuneet henkilöt, jotka halusivat tulla ammatti Manager vaisto luoda kestävää liiketoimintaa sosiaalisesti vastuullisella tavalla.

Tämä käytännöllinen ja soveltavaa ohjelma tarjoaa tietoa arjen haasteisiin johtajien alueella yritysten ja kolmannen sektorin asiakasta ympäri maailman. Korostamme, panos ja integrointi keskeisistä toiminnoista parantaa kykyä suunnitella ja toteuttaa tehokas organisaatio laajuisia strategioita.

Tämä dynaaminen ja vaativa ohjelma vaatii energeettinen osallistumista. Kuten sinä, ikäisensä ovat kunnianhimoisia, erittäin motivoitunut ja päättänyt menestyä. Odotamme innolla päälle ohjelman ja osaksi maailmanlaajuista alumniverkostossa sosiaalisesti vastuullisia johtajia.

GCU London houkuttelee vielä loppututkinnon, eri puolilta maailmaa, ja tarjoaa ainutlaatuisen opiskelija kokemus ja kansainvälisiä työllistettävyyttä.

GCU on ylpeä huipputason kampuksen sydämessä Glasgow. Perustamalla Glasgow Caledonian New Yorkin College, olemme ensimmäinen ulkomainen korkeakoulu tutkinnonanto New Yorkissa.

Tulet osana tätä ohjelmaa, on mahdollisuus suorittaa kahden viikon tutkimusjakson aikana kummassakaan jännittäviä paikkoja.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Yksivuotinen MBA

GCU London - MBA

... [+]

[-]
Yhdistynyt kuningaskunta London
Request Info
Englanti
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi

The GCU London Campus

Osoite
GCU London 40 - 48 Fashion Street
E1 6PX London, England, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
undefined