Eaton Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 2013 perustettu Eaton Business School Limited (EBS) (rekisterinumero 08671317) on sisällytetty Englannin ja Walesin lakeihin. Eaton Business School on akkreditoitu Britannian akkreditointikomitean itsenäiselle jatko- ja korkeakoulututkinnolle. Eaton Business School on myös ATHE: n hyväksytty yhteistyökeskus, joka palkitsee taso 4 hyväksyttyjen RQF-tutkintojen tasolle 7.

EBS tarjoaa yhteistyössä Guglielmo Marconin yliopiston (GMU) kanssa kansainvälisen MBA- ja Executive MBA: n, jolla on erikoistuneita keskittymiä terveydenhuollon hallintaan, toimitusketjuun

Eaton Business School on sitoutunut palvelemaan työelämän ammattilaisten oppimistarpeita heidän pyrkimyksissään saavuttaa maailmanlaajuisesti tunnustetut Master, Undergraduate and Diploma -ohjelmat joustavissa opiskelumalleissa - paikan päällä, verkossa ja itseopiskelussa. Uskomme, että oppimisen välttämättä ei pidä rajoittua fyysiseen luokkahuoneeseen. Teknologian voima optimaalisesti hyödynnetään joustavan pedagogiikan luomiseksi kiireisille työskenteleville ammattilaisille liikkeellä ympäri maailmaa.

Tämän päivän erittäin kilpailukykyisen ja dynaamisen liiketoimintaympäristön odotetaan olevan askel eteenpäin. Eaton Business School työskentelee ahkerasti oppilaitosten varustelemiseksi työnantajien edellyttämällä taidoilla ja asiantuntemuksella tarjoamalla heille mahdollisuuden kehittää tietämystään laaja-alaisilla tieteenaloilla ja rakentaa syvällistä tietoa haluttuihin sektoreihin.

Sijainnit

Leicester

Osoite
Island Business Centre. 18-36 Wellington Street. Woolwich
SE186PF Leicester, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Sharjah

Osoite
BM Towers, Office Suites
Al Nahda, Sharjah, UAE

Sharjah, Sharjah, Arabiemiirikunnat

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: