Lue virallinen kuvaus

Huolimatta olevien yrittäjien edistäminen

ISME on vallankumouksellinen akateeminen ekosysteemi, jossa keskitytään luovaan ajatteluun ja suunnittelupohjaiseen innovaatioon. Panostamme oppilaisiin auttamaan heitä tekemään enemmän ja haastamaan yrittäjähenkeä.

Meidän huippumoderni tilat, teollisuuden läheisyys ja vahvat kansainväliset liittoutumat tarjoamme opiskelijoille parhaat mahdollisuudet menestyä.

ISME on edistänyt resurssien ekosysteemiä, akateemisia ohjelmia, hautomoita ja asiantuntijoita innovoinnin ja huippumoderniyhtiön tehostamiseksi. Joka vuosi opiskelijat kannustetaan tuomaan näkemysideoita elämään ryhmämme kautta kokeneiden tiedekunnan ja mentoriverkostojen kautta.

Innostaa

Akateemisen opetussuunnitelman, työpajojen ja kampanjoiden avulla varmistetaan, että opiskelijoilla on yrittäjyystaidot ja innovaatiotieto aloittaakseen toimintansa.

hautoa

ISME: llä on pääsy suuriin resursseihin, kuten 3 niche-käynnistyskiihdyttimet, kumppanit, kuten Google ja Microsoft, sijoittajien verkosto ja muut resurssit menestyksekkääseen liiketoimintaan.

Sytyttää

Kokeneen tiedekunnan ja ohjaajien suuri verkosto auttaa oppilaita kehittämään ja testaamaan innovatiivisia ideoitaan ja liiketoimintaansa.

Akateemisen filosofian

Ainutlaatuinen akateeminen ohjelma yhdistää liiketoiminnan perustekijät kokemukselliseen oppimiseen ja "johtajuuden" ajattelumalliin, jotka liittyvät nykypäivän talouteen.

Tarjoamme perustutkintoa ja jatko-ohjelmaa, joka perustuu Business and Entrepreneurial Led Learning (BELL) lähestymistapaan ja tarjoaa innovatiivisia opetussuunnitelmia

Business Hubin energia

Mumbain sydämessä sijaitsevan Lower Parel Innovation Districtin alueella ISME on aloittaneiden yritysten ja yritystoiminnan keskellä.

Koska ISME tarjoaa laajalle altistumista teollisuudelle ja mahdollistaa pääsyn omiin yrityshautomoihimme, se mahdollistaa yrittäjämallin.

Ikonialainen kampus strategisessa kaupunkimaisessa paikassa

Erittäin moderni kampus, joka sijaitsee Central Business -alueella ja Lower Parel, Mumbaissa, innovatiivisella hotspotilla, jossa on huolella valittuja tyylikkäitä tiloja, jotka on rakennettu oppimaan, sitoutumaan, tekemään yhteistyötä ja muuntamaan.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

Indian School of Management & Entrepreneurship

"Tämän ohjelman tarkoituksena on saada osallistujat asianmukaisiin johtamis-, liike- ja johtamisvalmiuksiin, mikä edistää innovointia, kestävyyttä ja tehokkuutta ... [+]

"Tämän ohjelman tarkoituksena on saada osallistujat mukaan hallintaan, liiketoimintaan ja johtamiseen liittyviin taitoihin, mikä edistää innovaatiota, kestävyyttä ja tehokkuutta

Tietoja ISME: stä

ISME on yritysasiantuntijoille tarkoitettu yritys, joka tarjoaa heille mahdollisuuden oppia ja parantaa ammattitaidon tuntemustaan ​​ja kannustaa heitä tulemaan erinomaisiksi johtajiksi, mikä tuo merkittävää muutosta nopeasti vaikuttavassa kilpailuympäristössä. ISME on ideoiden tukipilari, yhteistyö ISME hiljattain voitti "Economic Times Best Education Brands 2018" -palkinnon siitä, että se on Intian Pathbreaking Urban Innovation Ecosystem.

Tietoja ohjelmasta

Meidän Management, Business Osallistujat oppivat tekemään sellaisia ​​lahjoituksia, joita yritykset arvostavat eniten: voittoa rakentava ja peliin muuttuvat innovaatiot. Tämä intensiivinen, innovatiivinen ohjelma vetää maailman parhaita resursseja tarjoamaan poikkeuksellisia kokemuksia ja tuloksia opiskelijoillemme... [-]

Intia parel
Heinäkuu 2020
Englanti
Full-time
12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Indian School of Management & Entrepreneurship

Haluatko edetä uraasi johtamiseen ja yrittäjyyteen? Haluatko soveltaa viimeisimpiä hallintatyökaluja ja -kehyksiä organisaatiosi, aloitusyrityksen tai perheyrityksen toim ... [+]

Mahdollisuuksien maailma

Haluatko edetä uraasi johtamiseen ja yrittäjyyteen? Haluatko soveltaa viimeisimpiä hallintatyökaluja ja -kehyksiä organisaatiosi, aloitusyrityksen tai perheyrityksen toimintaan?

Sinun aikasi katapulttiin! PGMBE on ISME on 11 kuukauden ohjelma, joka antaa sinulle dynaamisen yhdistelmän osaamista ja taitoja neljällä kriittisellä aihealueella: johtaminen, rahoitus, strategia ja yrittäjyys. ISMEn kokeneet tiedekunnat, yritys- ja globaalit yhteydet, uusinta infrastruktuuri ja keskeinen sijainti antavat sinulle ilmiön edun. Kurssi antaa opiskelijoille mahdollisuuden hyödyntää täysimääräisesti luovuutta ja tarjota yhteiskunnallisia ja taloudellisia hyötyjä yrittäjäyritysten, perheyritysten ja yrityssijoittajien kautta.... [-]

Intia parel
Heinäkuu 2020
Englanti
Full-time
11 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Indian School of Management & Entrepreneurship

Ohjelma houkuttelee oppilaita tutkimaan ja uppoutumaan uusiin mahdollisuuksiin Data Age, ... [+]

Tietoja ISME: stä

ISME on uudenaikainen oppilaitos, jonka tavoitteena on tuottaa huipputeknistä tietoa ja luoda innovatiivisia ratkaisuja maailman haasteisiin. Yrityksen Mumbain ytimessä sijaitseva ISME panostaa muutokseen opiskelijoina yrittäjiin, muutoksen tekijöihin ja innovaatioihin.

Tietoa WNS: stä

WNS on huipputason konsultoiva Business Process Management -yritys, joka mahdollistaa liiketoiminnan muutoksen älykkäillä prosesseilla, oivalluksiin perustuvilla päätöksenteoilla

Tietoja PG DSE: stä

Ohjelma houkuttelee oppilaita tutkimaan ja uppoutumaan uusiin mahdollisuuksiin Data Age -kaudella.

Teollisuuden yhteistyöllä, maailmankuululla tiedekunnalla ja inspiroivilla tiloilla ohjelma nopeuttaa urasi ajattelun johtajana tietotieteen alalla. Ohjelman painopiste on luoda yrittäjiä ja tiedon tutkijoita, joilla on kriittisiä ajatteluominaisuuksia, luovia etuja ja suunnittelun ajattelutapa.... [-]

Intia parel
Heinäkuu 2020
Englanti
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

ISME Campus Virtual Tour