Indian School of Management & Entrepreneurship

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Huolimatta olevien yrittäjien edistäminen

ISME on vallankumouksellinen akateeminen ekosysteemi, jossa keskitytään luovaan ajatteluun ja suunnittelupohjaiseen innovaatioon. Panostamme oppilaisiin auttamaan heitä tekemään enemmän ja haastamaan yrittäjähenkeä.

Meidän huippumoderni tilat, teollisuuden läheisyys ja vahvat kansainväliset liittoutumat tarjoamme opiskelijoille parhaat mahdollisuudet menestyä.

ISME on edistänyt resurssien ekosysteemiä, akateemisia ohjelmia, hautomoita ja asiantuntijoita innovoinnin ja huippumoderniyhtiön tehostamiseksi. Joka vuosi opiskelijat kannustetaan tuomaan näkemysideoita elämään ryhmämme kautta kokeneiden tiedekunnan ja mentoriverkostojen kautta.

Innostaa

Akateemisen opetussuunnitelman, työpajojen ja kampanjoiden avulla varmistetaan, että opiskelijoilla on yrittäjyystaidot ja innovaatiotieto aloittaakseen toimintansa.

hautoa

ISME: llä on pääsy suuriin resursseihin, kuten 3 niche-käynnistyskiihdyttimet, kumppanit, kuten Google ja Microsoft, sijoittajien verkosto ja muut resurssit menestyksekkääseen liiketoimintaan.

Sytyttää

Kokeneen tiedekunnan ja ohjaajien suuri verkosto auttaa oppilaita kehittämään ja testaamaan innovatiivisia ideoitaan ja liiketoimintaansa.

Akateemisen filosofian

Ainutlaatuinen akateeminen ohjelma yhdistää liiketoiminnan perustekijät kokemukselliseen oppimiseen ja "johtajuuden" ajattelumalliin, jotka liittyvät nykypäivän talouteen.

Tarjoamme perustutkintoa ja jatko-ohjelmaa, joka perustuu Business and Entrepreneurial Led Learning (BELL) lähestymistapaan ja tarjoaa innovatiivisia opetussuunnitelmia

Business Hubin energia

Mumbain sydämessä sijaitsevan Lower Parel Innovation Districtin alueella ISME on aloittaneiden yritysten ja yritystoiminnan keskellä.

Koska ISME tarjoaa laajalle altistumista teollisuudelle ja mahdollistaa pääsyn omiin yrityshautomoihimme, se mahdollistaa yrittäjämallin.

Ikonialainen kampus strategisessa kaupunkimaisessa paikassa

Erittäin moderni kampus, joka sijaitsee Central Business -alueella ja Lower Parel, Mumbaissa, innovatiivisella hotspotilla, jossa on huolella valittuja tyylikkäitä tiloja, jotka on rakennettu oppimaan, sitoutumaan, tekemään yhteistyötä ja muuntamaan.

Sijainnit

parel

Osoite
400013 parel, Maharashtran, Intia