ISMS Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ISMS Bangalore

Kurssit tarjotaan

Global MBA

Kokopäiväinen kesto - 2 vuotta

Master of Business Administration

Kokopäiväinen kesto - 2 vuotta

Palkkiot INR 6,80 Lakhs kahdelle vuodelle

Hioa globaalit hallintotietosi

ISMS Bangalore MBA on yksi parhaista ohjelmista maassa. Globaali MBA-kurssi on kaksi vuotta kampus-ohjelma, joka tarjoaa perusteellisen tutkimuksen maailmanlaajuisesta poliittisesta taloudesta, johtajuudesta, strategiasta, neuvotteluista ja kulttuurien välisistä viestintätaidoista, joita tarvitaan menestyksekkäästi kansainvälisten ryhmien, toimintojen ja organisaatioiden johtamiseen.

Se sisältää paketin MBA PGPM 3 Global Certifications

 • Globaali liiketoiminnan johtaminen Alankomaista
 • Live-projektit Saksasta

Global MBA-ohjelma

 • Global Business Leadership -ohjelma
 • Live-projektit Saksasta
 • ERP Microsoft USA: sta
 • MBA - sidoksissa University of Mysore
 • PGPM - Jatko-opintojaksokurssi: Toimiala sopeutettu
 • MBA PGPM: Kaksoistutkinto ja 3 kansainvälistä sertifikaattia

ISMS: ssä kaikki opiskelijat suorittavat sekä MBA- että PGPM-ohjelmat samanaikaisesti (johtaen kaksinkertaiseen sertifiointiin) sekä kansainvälisten sertifiointikurssien

Tietoja instituutista:

ISMS Bangalore on yksi parhaista B-kouluista Intian kansainvälisillä akkreditoinnilla. ISMS Bangalore-Intian maailman suurin B-koulu ja paras B-koulu kansainväliselle altistumiselle ja harjoittelulle aloitettiin ihmisoikeuksien ja hyväntekeväisyyden luottamuksen pohjalta vuosikymmenen taakse (2010). Tavoitteena oli antaa korkeatasoista koulutusta kansainvälisellä tasolla. ISMS on liiketalouskoulu, joka on perustettu yliopistomaailman ja yrittäjyysjärjestelmän maailmanlaajuiseksi konsortioiksi. Viimeisen vuosikymmenen aikana kova työ on antanut meille arvokkaita rankingit eri parametreille:

 • Kansainvälisesti akkreditoitu globaaleille ohjelmille USA, Australia
 • Ensimmäinen B-koulu Intiassa yritystoiminnasta (Silicon Valley, USA)
 • Arvostettu 14. paras kansainväliseen valotukseen
 • Luokiteltu 4 tähden B-koulu Global-ohjelmalle
 • Arvostettu parhaaksi B-kouluksi maaliskuussa 2015 Silicon Valley, USA
 • Top 24: n paras B-koulu ohjelmalle
 • Top 25: n Best B Industry Schoolin hyväksymä ohjelma

MBA-ohjelma ISMS B -lehdessä:

Opetamme huipputekniikan teoriaa, upotetaan opiskelijoita kansainvälisiin kokemuksiin ja yhdistämme ne parhaisiin käytäntöihin liiketoiminnassa. Opiskelijoillemme tulleet opiskelijat oppivat paljon enemmän kuin johtamisen teoria ja käytäntö; he saavat uusia ajattelutapoja, jotka voivat muuttaa elämänsä ja organisaation menestystä perusteellisesti. Ainoastaan ​​ISMS varustaa opiskelijat, joilla on taitoja johtaa epävakaissa globaaleissa markkinoilla. Global-MBA-ohjelmassa, joka ulottuu paljon pidemmälle kuin tyypilliset liike-elämän opetussuunnitelmat, ISMS on intohimoinen ja kokenut tiedekunta, joka tarjoaa päivittäistä, reaalimaailman koulutusta liiketoiminnan vaikeuksissa nykyisessä yhteenliitetyssä maailmantaloudessa. Jokainen ISMS-akateemisen kokemuksen elementti - tiimipohjaisesta projektityöstä ja kokemuksellisista ja globaaleista oppimismahdollisuuksista tapauskohtaisiin kursseihin ja itsenäiseen opiskeluun - on suunniteltu kannustamaan opiskelijoita pidemmälle kuin mitä he ajattelivat mahdollista tavoitteenaan kehittää utelias Creative Business johtajia.

ISMS kaksi vuotta ohjelma sisältää paketin MBA PGPM 3 Global Sertifikaatit Euroopassa ja Yhdysvalloissa

 • Globaali liiketoiminnan johtaminen Alankomaista
 • Live-projektit Saksasta
 • ERP Microsoft USA: sta

Kolme kansainvälistä sertifikaattiohjelmaa

Global Business Leadership -ohjelma: Italiasta, Hollannista, Sveitsistä

Yhdessä MBA: n kanssa teet GBL: n. Se on suunniteltu ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita laajentamaan globaalia näkymää ja maailmanlaajuista verkostoaan. Jokainen moduuli täällä on opittu maailmanlaajuisesta näkökulmasta, joka valmistautuu johtamaan ja hallitsemaan ihmisiä yli rajojen ja organisaation kaikilla tasoilla. Tämä ohjelma ylittää perinteisen liiketoiminnan tutkinnon, joka tarjoaa sinulle kokonaisvaltaista opastusta globaaleista hallintotieteistä sekä kulttuurien välisestä viestinnästä, neuvotteluista ja kansainvälisestä liiketoiminnan johtamisesta

GBL on 80-luotto-tunnin kampus-ohjelma, joka tarjoaa perusteellisen tutkimuksen globaalista poliittisesta taloudesta, johtajuudesta, strategiasta, neuvotteluista ja kulttuurien välisistä viestintätaidoista, joita tarvitaan menestyksekkäästi kansainvälisten ryhmien, toimintojen ja organisaatioiden johtamiseen.

Yrityslähetykset Saksasta

Live Projects from Germany: Tämä Real Business -projekti on käytännön oppimiskokemuksia keskitetyllä liiketoiminta-alueella ja tietyllä Saksan alueella, joka koostuu verkkokoulutuksesta, liiketoimintaprosesseista, transkripteistä, käynneistä, korkean tason kokouksista ja esityksistä paikallisten yritysten kanssa. , kulttuurijohtajat oppivat, mikä tekee alueen liiketoiminnasta ainutlaatuisen.

Saksan hankkeet varustaa liiketoimintaprosessien suunnittelusta ja ohjelmistotietämyksestä

ERP-koulutus: Domain-pohjaiset kädet Microsoft Certified Consultantsin koulutuksessa

Avain ERP-moduulit: Tarjoamme opiskelijoille koulutusta joistakin yleisimmistä ERP-moduuleista, kuten tuotesuunnittelusta, materiaalihankinnasta, varastonhallinnasta, jakelusta, kirjanpidosta, markkinoinnista, rahoituksesta ja henkilöstöstä. Liiketoiminta käyttää tyypillisesti eri moduulien yhdistelmää, jolla hallitaan back-office-toimintoja ja tehtäviä, kuten seuraavia:

Jakeluprosessien hallinta, toimitusketjun hallinta, konfigurointi, hinnoittelu, tarkkuuden parantaminen, paremman projektisuunnittelun helpottaminen, työntekijöiden elinkaaren automatisointi, standardointi kriittisiin liiketoimintamalleihin, vähennettävissä olevien tehtävien vähentäminen, liiketoiminnan tarpeiden arviointi, kirjanpito, alhaisemmat ostokustannukset, henkilöstöresurssien hallinta ja palkanlaskenta .ERP-moduulit auttavat organisaation ylläpitäjiä valvomaan ja hallitsemaan toimitusketjua, hankintaa, varastonhallintaa, rahoitusta, tuotteen elinkaarta, projekteja, henkilöstöresursseja, asiakassuhteita, liiketoiminnan älykkyyttä ja muita liiketoiminnan keskeisiä osia yhdistämällä toisiinsa johtavia kojelautaan.

ISMS tarkoittaa laatukoulutusta

01: TÄYDELLISESTI. YLEISÖN TUNNUSTUT

ISMS MBA on sijoittunut top 24 (2012-2014) The Pioneer, The Sun Magazine, Silicon Valley 2015 Bschool Survey. ISMS Business School on ensimmäinen Etelä-Intiassa ja valittujen joukossa on kaksi kaikkein tunnustettua MBA-ohjelman akkreditointia USA: n, Australian ja Uuden-Seelannin kautta.

02: KANSAINVÄLISET TODISTUKSET

Tiukan ja intensiivisen 2 vuoden ohjelmassa ISMS MBA on nopea huippuluokan MBA-tutkinto, jonka avulla voit saada MBA-tutkinnon Global Business Leadership -ohjelmasta ja Innovation Management -yrityksestä Phillipsista, Hollannista.

03: GLOBAL MBA ERP-PAKKAUKSESSA

Opiskelija voi valita Globaalin MBA-ohjelmapaketin viidellä lisäarvoprojektilla yhdessä koko persoonallisuuden kehittämismoduulin kanssa.

04: TÄYDELLINEN TIEDEKUNTA

ISMS Business School saavat tietoa 20 kokeneesta tiedekunnan jäsenestä eri puolilta Intiaa ydin, vierailu ja lisäosa. Nämä tiedekunnan jäsenet ovat huippuopettajia, liike-elämän neuvonantajia ja tutkijoita omilla alueillaan johtavien yliopistojen tohtoreilta.

05: OPPIMINEN TIETEELLISESTI

Olet osa valittua joukkoa korkealaatuisia henkilöitä yli 25 valtiosta ja monipuolisista oppimistehtävistä. Laajenna horisontteja ja saada uusia näkökulmia tehokkaaksi johtajaksi globaalissa liiketoimintaympäristössä.

06: KANSAINVÄLISET LIVE-PROJEKTIT

Kaikki MBA-osallistujat työskentelevät "live" konsultointiprojektin kanssa sponsorointiyrityksellä, joka voi olla peräisin eri toimialoilta. Opettajankoulutuksen ohjaajien opastuksella voit soveltaa luokkakokonaisuuksia reaalimaailman projekteihin, jotka vaihtelevat markkinoiden tilaisuusanalyysistä, joka on lisätty alan parhaisiin käytäntöihin vertailuanalyysiin ja asiakastiedusteluun.

07: FOCUS ON GLOBAL BUSINESS LEADERSHIP

Ole osa johtava ihmisten maailmanlaajuinen ohjelma, kurssi, joka integroidaan kahden semesterin kautta. Edistämme johtajia, jotka kykenevät ymmärtämään epävarmuutta, hyväksymään epäselvyydet ja tunnustamaan erilaiset organisaatioiden ja markkinoiden olemukset.

08: KANSAINVÄLINEN ALTISTUMINEN

Valinnaisten kansainvälisten kenttätarjojen kautta, jotka tunnetaan myös BSM: ksi (Business Survey Missions) ja vaihto- ja kesäohjelmina monien B-koulujen kautta.

09: LARGE AND DIVERSE ALUMNI NETWORK

Osallistu ISMS Alumniin perheeseen, joka sijoitetaan Global MNC: n kaikkiin Intiaan, joka työskentelee parhaissa tehtävissä. Voit osallistua alumnitoimintaan ja nauttia monista etuoikeuksista, jotka ovat hyödyllisiä ja hyödyllisiä urasi kehityksessä ja sen ulkopuolella.

10: Yhtenä parhaasta yritysverkosta.

Pedagogiikka ISMS Bangaloressa:

Tapauskohtainen opetus on ISMS: n keskeisiä opetusmenetelmiä - ja se on johdonmukainen yhteistyömme filosofian kanssa - ovat tiimiprojekteja.

Aktiivista vuorovaikutusta kannustetaan siten, että perinteiset luennot voivat muuttua avoimiksi keskusteluiksi. Ja keskustelut voivat johtaa kasvotusten palautteeseen professorien ja vertaisten välillä.

Roolileikki ja simulaatiot jakavat valokeilassa ongelmanratkaisut. Tai opiskelijoilta saatetaan pyytää heijastelemaan heidän elämänkokemustaan ​​ja keskustelemaan johtamistyylinsä lähteestä.

Tiukan itsesanalyysin ydin on ISMS-lähestymistapa johtamisen kehittämiseen. Yhdistämällä palautetta työtovereilta ja opiskelijoilta opetuksen ja vertaisvalmennuksen avulla oppilaamme saavat tietoa, jota perinteinen tapaustutkimusmenetelmä ei voi tarjota.

Itsenäinen opiskelu Tiedekunnan jäsenen ohjauksessa opiskelija tutkii omia etujaan ja luo uutta tietoa erityisestä merkityksestä omille uralleen. Riippumatta siitä, missä muodossa, opetus ja muu akateeminen työ ISMS: ssä keskittyy ajattelumme johtajien ympärille. Jokainen opettaa MBA-ohjelmassa, mikä tarkoittaa, että opit suoraan parhaista. Pieni luokkakoko tarkoittaa, että he tulevat tuntemaan sinut yksilönä.

Eurooppalainen opiskelijavaihto-ohjelma on ohjelma, jossa Bangladeshin ISMS-opiskelijat siirtyvät ulkomaille jonkin toimielimensä kumppanilaitoksille hankkeiden loppuun saattamiseksi, yhden lukukauden tekemiseksi ulkomaille, teollisuusvierailuihin tai osallistumiseen moniin kulttuuritoimiin.

Opiskelijavaihto-ohjelma voi sisältää kansainvälisiä matkoja, mutta ei välttämättä edellytä opiskelijan opiskelemista kotimaahansa.

Euroopan vaihto-ohjelmamme tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden opiskella eri maissa ja ympäristössä, jossa on kokemusta toisen maan historiasta ja kulttuurista.

ISMS Bangaloren termi "vaihto" tarkoittaa, että kumppanielin hyväksyy opiskelijan, mutta ei välttämättä tarkoita sitä, että opiskelijoiden on löydettävä vastapuolet muulta toimielimeltä, jonka kanssa he voivat vaihtaa. Vaihto-opiskelijat asuvat isäntäperheen tai nimetyssä paikassa, kuten hostellissa, asunnossa tai opiskelijahuoneistossa.

ISMS-opiskelijavaihto-ohjelma auttaa lisäämään osallistujien ymmärtämistä ja muiden kulttuurien suvaitsevaisuutta sekä parantamaan heidän kielitaitoaan ja laajentamaan sosiaalista ulottuvuuttaan. Myös opiskelijavaihto kasvoi edelleen, kun globaali talous on laajentunut. Vaihto-opiskelija oleskelee tyypillisesti isäntämaassa neljän viikon ajan ja kansainväliset opiskelijat tai ulkomailla opiskelevat ohjelmat voivat oleskella isäntämaassa useiden kuukausien ajan.

Opiskelijamme ovat vierailleet: Singaporessa, Ranskassa, Saksassa, Itävallassa, Italiassa ja Hollannissa.

Mentorointi @ ISMS B School

Me ISMS: ssä uskomme, että "Mentorointi on yhteistoiminnallinen oppimissuhde opiskelijoidemme kesken, jotka keskittävät keskinäisen vastuun ja vastuuvelvollisuuden, jotka auttavat mentaajan työtä kohti selkeitä ja keskinäisesti määriteltyjä oppimistavoitteita. Mentorointia käytetään auttamaan yksilöitä tietyissä kehitysvaiheissa tai siirtymävaiheessa ja kestä kestävä mutta määritelty ajanjakso. Mentorointi suhde tarjoaa molemmille osapuolille mahdollisuuden kehittää ja siten olla molemminpuolista hyötyä.)

Mentorointi on kehittävä kumppanuus, jonka kautta yksi henkilö jakaa tietoa, taitoja, tietoa ja perspektiiviä edistääkseen jonkun muun henkilökohtaista ja ammatillista kasvua. Meillä kaikilla on tarvetta oivallukselle, joka on normaalin elämän ja oppimiskokemuksen ulkopuolella. Mentoroinnin voima on se, että se luo ainutlaatuisen mahdollisuuden yhteistyöhön, tavoitteiden saavuttamiseen ja ongelmanratkaisuun. Mentoroinnin yksilöllinen luonne tarkoittaa sitä, että voit päättää oppia niistä aiheista ja asioista, jotka ovat sinulle tärkeintä.

Miten mentorointi tukee yksilöllistä kehitystä @ ISMS Bangalore

Mentoroinnin tarkoituksena on tukea yksilöllistä kehitystä sekä uran että henkilökohtaisten toimintojen avulla seuraavilla tavoilla:

Urafunktiot

Sijoittajat ISMS Bangaloressa: ISMS-sijoittelut ovat ohjelmien tärkein vahvuus, ISMS-sijoittelu-solu on muodostettu erityisesti teollisuuden ja laitosten välisen yhteyden vahvistamiseksi ja toiminnassa on hyvin ainutlaatuista. Se tarjoaa sijoittelua ja tukee palveluita opiskelijoille. Se sisältää myös neuvontaa akateemisten tutkijoiden, uran, työpaikkojen, jatko-opintojen, ylimääräisten ja yhteisraportointitoimien, urheilun, pelien, näyttelytilojen, teollisuus-liitännäistoimintojen jne. Opiskelijoille. Sijoitustiedote on nähty viimeisten viiden vuoden aikana erittäin voimakkaana.

Pre-harjoitteluohjelmia ovat sisäiset kouluttajat sekä alan asiantuntijat. Valitsemme kouluttajamme eri ammattielimistä ja monista muista, jotka voisivat muokata opiskelijoiden persoonallisuutta ja tehdä ne tarpeiden mukaisiksi. Toimialojen johtajat järjestävät urakehitysohjelmaa ja harjoittelujaksoa ja sijoittelukenno päivittää opiskelijat avoimista työpaikoista. Opiskelijoille tiedotetaan myös ratkaisevista menestyksestä. Esimerkiksi Infosys ja Deloitte edellyttävät, että opiskelijat ylittävät englanninkieliset testit; Mahindra Satyam vaatii opiskelijoiden erinomaisuutta Aptitude ja Reasoning Pre-harjoittelun ryhmien vierailulla kampuksella ja kouluttaa opiskelijoita valintaprosessin ja kouluttaa heitä kohtaamaan haastattelut tehokkaasti. Tässä lukukaudessa järjestetään myös valmiiksi järjestettyjä työpajoja ja haastattelujen erityisosaamista. Koko sijoitteluprosessin aikana ISMS: n hallinnointi varmistaa, että kaikki pienet yksityiskohdat hoidetaan persoonallisuuden kehittämisen, akateemisen edistyksen ja käytännön oppimisen suhteen. Kun opiskelijat saavuttavat neljännen lukukauden, he olisivat täysin valmiita kampuksen haastatteluun ja sijoitteluun.

Näin ollen kaikki opiskelijat sijoitetaan hyviin yrityksiin, joilla on hyvät palkkakoodit alusta lähtien. Vuodesta 2016 17 on ollut 100% sijoituksia ennen 4. lukukauden loppua, keskimäärin 4,50 litraa vuodessa.

Hostel-palvelut:

Tilavat huoneet, joissa on sänky, study table, tuoli, almirahat, keittiö, virkistyshuone, yhteinen kahvila aamiainen, lounas ja päivällinen.

Myös Wi-Fi, turvallisuuspalvelut ympäri vuorokauden ja siivous

Sijainnit

Bangalore

Osoite
ISMS B School
Kanakpura Main Road

560062 Bangalore, Karnatakan, Intia