Goa Institute of Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Instituutti

Länsi-Ghatin kätkemä Goa Institute of Management on tullut nykyajan hallintotietojen epitome, jossa on retriitti kukkuloilla. Se on täydellinen sekoitus pitämään ajan tasalla aikakausien kanssa ja silti pohtimaan arvoja, joita on noudatettava elämässä kestävän kasvun ja eettisten liiketoimintakäytäntöjen kannalta.

Goa Institute of Management (GIM) tehtävänä on luoda tietoa ja vaalia johtajia kestävän liiketoiminnan ja Intian ja maailman osallistavaan yhteiskuntaan pitäen samalla vahvan ja jatkuvaa sitoutumista Goaan. Instituutti pyrkii kouluttamaan johtajia vastaamaan ammattitaitoisesti ja luottavaisesti talouden, yhteiskunnan ja organisaation haasteisiin, jotka johtuvat nopeasti kehittyvästä teknologiasta, muuttuvasta taloudellisesta pohjasta ja globaalista markkinapaikasta.

Maa

Intia on innovaatio- ja yrittäjyyden tukipilari, jolla on lukemattomia mahdollisuuksia terveydenhuollossa. Säästävät innovaatiot, kuten pienin kädessä pidettävä EKG-pakkaus ja Arvind Eye Care AI -ohjattu huippututkimus; maailman suurimmasta sairausvakuutusjärjestelmästä eri vaihtoehtoisten lääketieteellisten järjestelmien harjoittamiseen Intia esittelee itsensä ainutlaatuisena paikkana saada koulutusta terveydenhuollon hallinnassa.

Ohjelma on saanut mainetta siitä, että se on verkkotunnuksen tietotaito lyhyessä ajassa. Toiminnassa, kuten Know Your Health Provider (KYHP), jossa osallistujat vierailevat sairaaloissa, terveyskeskuksissa, farmaseuttisissa laitoksissa, vähittäismyymälöissä ja kansalaisjärjestöissä Goassa, ohjelma on täydellinen yhteenveto teoriasta ja käytännöstä. Tämä antaa opiskelijoille mahdollisuuden havaita ongelmat kentällä kansanterveysjärjestelmissä ja tarjota ratkaisuja johtamisen oppimisesta. HCM-opiskelijat ovat monta kertaa ratkaisseet todellisen elämän ongelman ja tekivät merkin valtion terveydenhuoltojärjestelmissä. Muuten, GIM on yksi kaikkien 13 Intian 13 instituutista, joka on valittu perustaa kunnianhimoinen inkubaatiokeskus kampukselle.

Sijainnit

Panaji

Osoite
Goa Institute of Management, Poriem, Sattari
403505 Panaji, Goa, Intia

Akkreditoinnit

AACSB Accredited