Lue virallinen kuvaus

Kuka olemme

Universidad Panamericanassa on täydellinen korkeakoulujärjestelmä . Me osallistumme maan kehitykseen tarjoamalla innovatiivisia koulutus- ja ammatillistamisvaihtoehtoja, joilla on korkeat akateemiset laatuvaatimukset.

Nykyään meillä on seitsemän pääkaupunkiseudun kampusta ja 106 sijaintia, jotka sijaitsevat Guatemalan kaupungissa ja maan sisäosissa. Meillä on yli 17 000 opiskelijaa ja opettaa yli 75 uraa teknikkojen, opettajien, kandidaatin tutkintojen, maisterien ja tohtorien välillä kasvokkain, puolittain ja virtuaalisesti.121394_adults-communication-cooperation-2422294.jpg

näkymä

Olla asianmukainen korkeakouluoptio kansallisella ja kansainvälisellä tasolla kristillisen laadun, periaatteiden ja arvojen kanssa.

tehtävä

Osallistu kestävään ja kiinteään kehitykseen muodostamalla osaavia ammattilaisia, joilla on kristilliset periaatteet ja arvot .

Oikeudellinen perusta

CEPS: n korkea-asteen yksityisopetuksen neuvosto hyväksyi Pan-Amerikan yliopiston 2. lokakuuta 1998 Guatemalan kaupungin siviilirekisterin nimikkeessä Kolmesataa kahdeksankymmentäkolme (383). Rekisteröity oikeudellisessa tilassa nro neljäkymmentäyhdeksän (49).

Hän aloitti akateemisen toiminnan tammikuussa 1999.121395_adult-asian-caucasian-1153213.jpg

historia

Universidad Panamericana aloittaa toiminnan alustavana projektina vuonna 1993 Latinalaisen Amerikan koulutuksen kehittämistä koskevan kristillisen säätiön (FUNDACEDE) johtokunnan johdolla. Ensimmäisen vuoden aikana vahvistetaan toiminnan aikataulu ja esitetään ensimmäinen luonnos nimeltä ”Luonnos Guatemalan kristillisen yliopiston perustamiseksi”. Ensimmäinen ammattilaisten kuuleminen tehdään vision esittämistä varten 7. tammikuuta 1994, ja sitten siirrymme integroimaan työkomissiot projektin valmisteluun, heidän uransa ja tiedekuntansa osallistumiseen yli 50 ammattilaiseen eri puolilla maailmaa. erikoisuuksia.

Erilaisten kuulemisten tuloksena valmistellaan alustava luonnos yksityisen korkea-asteen koulutuksen neuvostolle 2. elokuuta 1996 . Hanketta ei tuolloin hyväksytty, mikä osoittaa, että vaikka akateeminen hanke oli saatu päätökseen, muodollisia ja oikeudellisia asioita käsittelevä komissio ei antanut hyväksyntään, ja se annettiin tiedoksi 11. helmikuuta 1997 . Useiden teknisten ja oikeudellisten neuvottelujen jälkeen se esitetään toisen kerran Universidad Panamericana de Guatemala nimellä 12. joulukuuta 1997.

Viimeinkin 2. lokakuuta 1998 pidetyssä istunnossa yksityisen korkea-asteen koulutuksen neuvosto päättää hyväksyä Pan-Amerikan yliopiston perustamisen ja päättää siten johtamisvaiheen. Täytäntöönpanovaihe suoritetaan 17. marraskuuta 1998 alkaen , päivänä, jona luomissopimus julkaistaan Keski-Amerikan lehdessä maan lakien mukaisesti.121396_academy-celebrate-celebration-267885.jpg

25. tammikuuta 1999 pidetään Pan American Universityn avajaisakti, jota johtaa yliopiston hallitus. Siihen osallistuivat San Carlos de Guatemalan, Mariano Gálvezin, Rafael Landívarin, Francisco Marroquínin, del Vallen ja Guatemalan maaseudun yliopistojen edustajat sekä CEPS-korkeakouluneuvoston jäsenet, hallituksen viranomaiset ja vieraat. muista instituutioista.

Avajaisten aikana mainittiin erityinen tunnustus kolmelle hankkeen perustajalle, jotka kuolivat näkemättä sen tekemistä: Rafael Pantoja Herrera, Renan Quiñónez ja tri Guillermo Forno.

Universidad Panamericanan pääkonttori aloittaa akateemisen työskentelynsä FUNDACEDE: n omistamassa ja yliopistolle käyttöoikeuden luona luovutetuissa tiloissa, jotka sijaitsevat San Isidroon, Aldea Acatanin vyöhykkeelle 16. Näissä rakennuksissa Christian Verbo -opisto on työskennellyt aamulla vuodesta 1990 . Universidad Panamericanalla on toimintansa alusta lähtien ollut Verbon kristillisen korkeakoulun ja Verbon kristillisen kirkon infrastruktuuri, kalusteet ja välineet.

Rehtori Ing. Abel Girón aloitti oppitunnin yliopiston kampuksen auditoriossa 13. helmikuuta 1999 . Universidad Panamericana alkaa tarjota koulutuspalveluita viidessä tiedekunnassa: teologia, viestintätieteet, oikeustieteet, kasvatustieteet ja liiketalous.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Espanjalainen

Presentación Universidad Panamericana

Bienvenido Universidad Panamericana de Guatemala

Universidad Panamericana de Guatemala