Ghana Technology University College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Historia

Collegella on juurensa Ghana Telecomin lippulaivahankkeessa , joka oli eräänlainen Länsi-Afrikassa. Sitä käytettiin ensimmäisen kerran toisen maailmansodan kuninkaallisen ilmavoimien (RAF) koulutuskouluna ja sittemmin luovutettiin kaapeli- ja langattomille telineiden teknikoille brittiläisille Länsi-Afrikan maille (esim. Ghana, Nigeria, Sierra Leone ja Gambia).

Koulutuskeskus eteni nopeasti sääntelyn purkamisen ja yksityistämisen myötä, josta tuli televiestintätekniikan opetuksen ja sertifioinnin päälähde Ghana Telecomin työntekijöille sekä muille Ghanan ja Länsi-Afrikan instituutioille.

Vuonna 2005 Ghana Telecomin johto päivitti infrastruktuurin ja laitteiden modernit standardit valmistelemaan koulutuskeskuksen muuttamista tietoliikenne- ja multimediatieteiden yliopistoksi

Tehtävä

GTUC on akateemisen huippuosaamisen keskus, joka tarjoaa mahdollisuuden ympäristöön laadukkaan opetuksen ja oppimisen, tutkimuksen, henkisen luovuuden, innovoinnin ja palvelun tarjoamiseksi yhteisölle. Yliopisto edistää merkittävää huipputekniikkaa, johtajuuden kehitystä ja yrityskulttuuria, joka tuo arvoa Ghanalle ja maailmalle.

tutkimus

Tutkimusyliopistossaan GTUC edistää kriittisten kysymysten löytämistä ja tutkimusta akateemisen ja ammatillisen tutkimuksen aloilla. Tiukat arvioinnit ja arvioinnit ovat keskeisiä sen tutkimusohjelmien ja luovan toiminnan edistämisessä, samoin kuin kansallisten ja kansainvälisten akateemisten alojen osallistumista ja johtajuutta.

Julkinen sitoutuminen

GTUC: n rooli julkisen elämän edistäjänä edistää pohdintaa yhteiskunnan arvoista ja tavoitteista. Yliopisto laajentaa omia ohjelmiaan ja rikastuttaa laajempaa yhteisöä kirjastojen, osaamisen, tilojen ja muiden toimintojen kanssa.

Yliopiston tiedekunta, henkilökunta ja opiskelijat rohkaistaan ​​osallistumaan ajan ja asiantuntemuksen tarjoamiseen yhteisölliselle ja ammatilliselle palvelulle.

Näkemys

GTUC pyrkii olemaan maailmanluokan yliopisto, joka edistää stipendin innovatiivista tutkimusta, huipputeknologiaa, yrittäjyyttä ja kehittää erinomaisia ​​opiskelijoita ja henkilöstöä kansalliseen ja globaaliin kehitykseen.

Perusarvot

GTUC rakentuu opiskelijoiden keskeiseen sitoutumiseen, oppimiseen, palveluun ja kunnioitukseen kaikenlaisille henkilöille. Olemme ylpeitä arvoistamme ja pitkäaikaisesta sitoutumisestamme:

  • erinomaisuus
  • Opiskelijakeskeistä
  • Akateeminen vapaus
  • Innovaatio
  • eheys

Sijainnit

Accra

Osoite
PMB 100, Accra-North
Accra, Suur-Accran alue, Ghana