Ateneo Graduate School of Business - Cebu City Campus

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja koulusta - Cebu City, Filippiinit

Ateneon kauppakorkeakoulun tavoitteena on olla Aasian ja Tyynenmeren alueen johtava koulutusalan oppilaitos, sillä elinkeinonharjoittaja haluaa tulla ammatilliseksi ja eettiseksi yritysjohtajaksi, joka on sitoutunut valtakunnan rakentamiseen.

Laitos tarjoaa ohjelmia ylläpitää palvelusääntöjä ja korkeatasoista akateemista huippuosaamista, joka auttaa liiketoiminnan harjoittajia saavuttamaan täyden potentiaalinsa ja kasvunsa: standardin MBA-ohjelma, Middle Managers MBA-ohjelma, nopeutettu Ateneo-Regis MBA-ohjelma, erikoistunut Terveys MBA-ohjelma ja Yrittäjyyden Mestarit.

Cebun kampus oli yksi näistä offsite-paikoista. Se avasi vuonna 2001 CCI-rakennuksessa Pier 3. Vuonna 2006 koulu siirtyi nykyiseen kampukseen Cebu Business Parkissa.

Rockwellin professorit matkustivat Cebuun muutaman viikon ajan opettamaan siellä olevia luokkia. Cebun kampus tarjosi alun perin vain Ateneo-Regis -ohjelmaa. Rockwell päätti tarjota vain yhden ohjelman testaamaan MBA-markkinoita Cebussa. He antoivat sivustolle yhden vuoden todistaakseen, että kaupungissa oli todellinen mahdollisuus pitää pysyvä offsite-kampus. Kampus alkoi kahdella aihealueella ja 20 alkuopiskelijalla. Regis-ohjelma tarjoaa nyt kolme aihepiiriä aikavälillä. Ja keskimäärin on 25 opiskelijaa tai enemmän jokaisessa luokassa.

Vuonna 2002 Ateneon jatkokoulutuskeskus alkoi tarjota lyhyitä kursseja eri työtehtävissä Cebussa. Vuonna 2008 Standard MBA sisällytettiin myös tarjolla oleviin ohjelmiin.

Ensimmäinen Ateneon MBA-opiskelijaryhmä valmistui vuonna 2004. Tähän mennessä Cebu-sivustolta on tullut 78 Alumniä.

Näkemyksemme

Aasian ja Tyynenmeren alueella johtava koulutusalan oppilaitos, joka pyrkii ammattimaiseen ja eettiseen liiketoiminnan johtajaksi sitoutumaan kansalliseen rakentamiseen.

Tehtävämme

Jesuiittilaitoksena, jonka identiteetti ja tarkoitus on peräisin palvelusperinnästä ja akateemisen huippuosaamisen tasosta, olemme sitoutuneet:

 • Kehittää ja ylläpitää työpaikkapohjaisia ​​yritysjohtajia, johtajia ja yrittäjiä, jotka ohjaavat periaatteita, jotka tunkeutuvat palveluun ja joilla on tehokas johtamisosaaminen. Uskomme, että asiantuntemus ilman eheyttä on tyhjä, rehellisyys ilman asiantuntemusta on tehotonta, ja asiantuntemus ja eheys ilman palvelua ei ole merkitystä.
 • Tarjoamalla asiaankuuluvia ja maailmanlaajuisesti suuntautuneita ohjelmia käyttämällä teknisiä, teknologisia, poliittisia ja eettisiä ulottuvuuksia tukevia helpotettuja oppimismenetelmiä sekä tuottamaan henkistä sisältöä liiketoiminnan ja hallinnon kurinalaisuuden, käytännön harjoittelun ja opetuksen kehittämiseksi. Uskomme, että henkinen kärsimys ja lujuus ovat olennainen perusta elinkeinonharjoittajille.
 • Tiedekunnan ja henkilökunnan henkilökohtaisen ja ammatillisen kasvun parantaminen. Uskomme, että menestyksemme tehtävämme täyttämisessä päättää organisaatiomme jäsenten omistautuminen.
 • Yliopiston eri yksiköiden ja strategisten yhteistyökumppaneidemme osaamistamme kohdistuu osaamisen osaamiseen, kun käsittelemme teknologian ja kilpailun haasteita kotimaassa ja globaalissa ympäristössä. Uskomme, että hyödyntämällä eri sidosryhmiemme resursseja vuorovaikutteisella ja integroidulla tavalla pysymme tehokkaina ja merkityksellisinä muuttuvina aikoina.

Kun noudatamme näitä sitoumuksia, pyrimme kattamaan aukkojamme yhteisöissämme ja maassamme, jotta ihmiset voivat saavuttaa oikeudenmukaisen ja hyvää elämää.

Deanin viesti

Tervetuloa Ateneon kauppakorkeakouluun! Vaikka opiskelijoilla on monta eri motivaatiota jatko-opintojen suorittamisessa liike-elämässä, kuvittelen, että suurin osa opiskelijoistamme tulee meille haluavansa kehittää potentiaaliaan mahdollisimman hyvin; halukkuus vapauttaa kykyjään, jotta he voisivat saavuttaa paremman suorituskyvyn organisaatioilleen, joko johtajina tai yrittäjinä. Haluakseni luoda paremman tulevaisuuden itsellenne, toivon ettet unohda sinun vastuullasi sisällyttää muita suunnitelmiisi . Toivon, että joskus unelmasi "rakentaa paremman huomisen", muistat tehdä huomenna paitsi itsestänne paremmin, myös ihmisille ja ympäröiville yhteisöille. Meidän lahjojemme ja kykyjemme ei ole annettu meille käytettäväksi yksinomaan omasta hyödyksestämme vaan jakamisesta muiden kanssa, jotta me kaikki voisimme hyötyä. Tässä AGSB: ssä uskomme innokkaasti, että koulutuksesi on puutteellinen, jos se keskittyy vain tekniseen koulutukseen ja sivuuttaa muodostumisen. Emme voi vain auttaa sinua saamaan taitoja järjestää organisaatiosi paremmin; meidän on autettava sinua kasvamaan kokonaisena ihmisenä.

Perusajatuksemme ovat täydellisesti kapseloituja tähän otteeseen visiostamme.

 • Asiantuntemus ilman eheyttä on tyhjä.
 • Eheys ilman asiantuntemusta on tehoton.
 • Asiantuntemus ja eheys ilman palvelua ovat merkityksettömiä.

Toivomme, että kaikki opiskelijat ja tutkinnon suorittavat tämän sydämessä. Minulla on syvin ilo toivottaa sinut tervetulleeksi AGSB-yhteisöön!

RODOLFO P. ANG - Dekaani, Ateneo Graduate School of Business

Palkinnot ja erot

 1. B-School Leadership -palkinto erinomaisesta koulutuksesta, johtamisesta ja opetuksesta
  • Maailman koulutuskongressin ansiota Mumbaissa, Intiassa 29. kesäkuuta 2012
 2. Best Business School -palkinto innovaatiojohtajuuden parissa
  • Yhteinen markkinajärjestely Aasia Suntec Convention Centerissä Singaporessa 22. heinäkuuta 2011
 3. Nro 1 MBA-koulu
  • Komissio on antanut korkeakouluopetusta - Rahoitustuki yksityisille kasvatuksille (CHED-FAPE)
 4. Kehitys- ja huippuyksikön keskus (kuusi vuotta)
  • Tämän antoi komissio korkea-asteen koulutuksesta (CHED) Filippiineiltä
 5. People Power People -palkinto
  • Annettiin AGSB: lle erinomaisesta tehtävistään "Lääkäreille Barriosille" SY 2002-2003
 6. Thomas R. Kennedy -palkinto missio-huippuyksikölle
  • Regis Universityn uuden yrittäjyyden ansiota on tunnustettu kiihtyneiden ja aikuisten oppimisohjelmien kehittämisen erinomainen ja jatkuva kasvu.
 7. Autonominen tila (27.10.2003 - 26.10.2008)
  • Annettiin komission korkeakouluopetuksesta (CHED) 28. marraskuuta 2003
 8. Inter-MBA-pelit Yhteensä mestari 14 suoraa vuotta
  • 1999-2012

Sijainnit

Cebu City

Ateneo Graduate School of Business - Cebu

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin