University of Cape Town Graduate School of Business

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Liity joukkoomme yhdessä tulevista virtuaalitiedotustilaisuuksista saadaksesi lisätietoja ohjelmista. Lisätietoja täältä.

University of Cape Town Graduate School of Business (GSB) on kansainvälisesti tunnettu yhdeksi harvoista Afrikan kauppakorkeakouluista, jossa on arvostettu kolminkertainen kruunun akkreditointi, jossa on mukana EQUIS (Euroopan johdon kehittämisen säätiö), AACSB (Association to Advance Collegiate School of Business) ja AMBA (MBA-yhdistykset).

Yliopistolla, jolla on yli viiden vuosikymmenen kokemus kehittyvillä markkinoilla, GSB: llä on vastuu sitoutua sosio-poliittiseen ja taloudelliseen kontekstiinsa. Opetuksen, oppimisen ja tutkimuksen tavoitteena on taloudellisesti vauraimman, tasapuolisemman ja entistä yhtenäisemmän mantereen rakentaminen. Koulu investoi jatkuvasti laadukkaan apurahojen ja vahvan kumppanuuden tukemiseen näiden tavoitteiden tukemiseksi aloitteilla kuten Allan Gray Value-Based Leadership, Bertha Center for Social Innovation and Entrepreneurship, Raymond Ackermanin yrittäjyyden kehittämisakatemia sekä MTN Solution Space .

Parhaiten arvostetut akateemiset ohjelmamme on suunniteltu parantamaan ammattitaitoa, lisäämään johtajuuskykyä ja antamaan yksilöille taitoja ja luottamusta, jotka tarvitaan innovatiivisten uusien ideoiden kehittämiseen taloudellisesti vakaiksi ja pitkäjänteisiksi kehitysratkaisuiksi.

Tarjoukseen kuuluu:

  • Jatko-opiskelujohtamisen jatkokoulutus (PGDip)
  • Master of Business Administration (MBA)
  • Master of Business Administration erikoistunut Executive Management (EMBA)
  • Master of Commerce Development Finance (MCOM)
  • Filosofian maisteri, joka on erikoistunut inklusiiviseen innovaatioon (MPHIL)
  • Filosofian tohtori on erikoistunut kauppatieteeseen (PhD)

Sijainnit

Kapkaupunki

Osoite
GSB International Relations
Breakwater campus
8 Portswood Road
V&A Waterfront

8000 Kapkaupunki, Länsi-Kap, Etelä-Afrikka

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin