Read the Official Description

Tervetuloa La Salle

Kiitämme mielenkiinnostasi koulutustarjonnan Astetta, Masters ja jatko, Executive Education kursseja. La Salle ohjelmia kohdistaa yrityksen tarpeiden ja sen ammattilaisille käytännön visio ja päämäärä nopea soveltaminen tiedon saanut. Ohjelmat voidaan osallistui henkilökohtaisesti Campus Barcelonassa ja myös läpi virtuaalikampusta.

Valitse ohjelma, joka parhaiten sopii tarpeisiisi.

noin

Sen kolmen vuosisadan olemassaolon, La Salle on ollut ainoana tarkoituksena on pysyvien ja päivitetään koulutusta kaikilla tasoilla. Tämä sitoumus on säilytettävä ajan kuluessa jatkuvasti viidellä mantereella. Opiskelijamäärä ylittää miljoona, jaetaan 1.600.- keskuksia, jotka tarjoavat koulutusta yli 70000 opettajaa.

Espanjassa joka otettiin käyttöön noin 125 vuotta sitten, La Salle on kehittänyt tutkimuksia räätälöity tarpeisiin ja vaatimuksiin kunkin historiallisen hetken ja on pystynyt tulostaa henkilökohtaista leima laadun koulutuksen, jossa yleinen ulottuvuus henkilö on voittanut puhdasta kvantitatiivinen tiedonhankinnan.

Kataloniassa, La Salle on yhteensä 30 keskusten ja 23000 opiskelijoille ja Madrid on 17 koulua, joissa on yhteensä 11300 opiskelijaa.

IALU - International Association of Lasallian yliopistojen koostuu 73 yliopistoissa. Yhdysvalloissa: La Salle University of Philadelphia, Manhattan College of New York, Saint Mary College of California; La Salle College of Santa Fe, Lewi University of Chicago, Memphis College of Christian veli. Filippiineillä; De La Salle University of Manilla, University of La Salle Bacolod kaupunki. Israelissa: Bethleem University. Latinalaisessa Amerikassa: La Salle University Bogotassa, Higher Education Centerin Canoe-Brasilia, Meksiko Institutes of asteen ja Obregon, Central Institute of Guatemala; IUTEMAR La Salle Caracas, IUTEAGRO Cojedes; IUTEIN de Guayana. Yliopistot Euroopassa korostavat IInstitut supérieur Agricole Bauvais, ISAIP d'Angers, l'ECAM Lyon, Saint Lu School of Architecture Belgian mm; johon on lisättävä keskusten Afrikassa ja Aasiassa.

Kautta historian ja maailmanlaajuisesti, La Salle on sitoutunut ihmisiä koko ammatillisen elämänsä samoin; kuten organisaatioiden kanssa niiden teknologian kehittämiseen. Tämä sitoumus on nivelletty joukko koulutusta, tiedotusta, välitystä, siirron ja viestintä, jotka tekevät La Salle kokoukseen Technology and Business World.

Espanjassa, jossa kampuksilla Barcelonassa ja Madridissa, La Salle tarjoaa lisäksi opetti yliopistossa kursseja, seuraavat ohjelmat:

  • tohtorikoulutuskeskukselle
  • Masters Program
  • Ohjelma Kansainvälisen Vaiheet
  • Professional Development Program (PDP)
  • erikoistumisjakso
  • Corporate Training

Master Program käsitellään yrityksen tarpeiden ja sen ammattilaisille käytännön visio ja päämäärä nopea soveltaminen tiedon saanut. Tämä laajennus tietoa alueen ammatillista erikoistumista tai muilla alueilla, mikä auttaa yksilöitä kehittymään ja parantamaan sopeutumiskykyä ammattilaisia ​​jatkuviin muutoksiin työpaikalla ja tekniseen ympäristöön.

Ohjelma Masters on suunnattu ammattilaisille korkeakoulututkinnot ja ammatillinen kokemus, jotka haluavat parantaa ammattitaitoaan (eri sektoreilla ja aloilla, joita Masters jotka muodostavat ohjelma) ja jotka täytyy ymmärtää liiketoiminnan monimutkaisuutta ja miten sopeutua uusiin haasteisiin ; hioa ammattitaitoaan; kehittää ja parantaa taitoja analyysi, synteesi, viestintä, integraatio ja tiimin yhteistyötä.

Programs taught in:
Englanti
Espanjalainen
Katalaani

Tämä koulu tarjoaa myös:

EMBA

laSalle Barcelona MBA programs

Executive MBA on suunnattu kouluttaa ammattitaitoiset johtajat yli 30 vuotta nykyisessä haasteisiin lyijy globaalien tiimien globaalissa kilpailuympäristössä ohjelmaa. Ma ... [+]

Executive MBA Sen tarkoituksena on kouluttaa ammattitaitoiset johtajat yli 30 vuotta nykyisessä haasteisiin lyijy globaalien tiimien globaalissa kilpailuympäristössä ohjelmaa. Master sisältää vaiheen 2 viikkoa Silicon Valley, USA.

Kesto on 15 kuukautta MBA-ohjelmat viikonloppuna (perjantai-iltapäivänä ja lauantaiaamuna) ja on yhteensopiva työtä. Viikonloppuna intensiivinen ulkona tilaisuuksia järjestetään muodossa, edistää henkilökohtaista kontaktia, ryhmätyöt ja kehittäminen opiskelijan henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia valmiuksia.

Executive MBA La Salle:

Työllistää ainutlaatuinen ja innovatiivinen metodologia, Grow Through Kokemukset menetelmät Grow kokemusten kautta tavoitteena, että opiskelijat voivat hakea todellista ja kautta kokemuksellisen tilanteita, kaikki oppimiseen liittyvistä pehmeitä taitoja ja consiguienteevolucionar ammattimaisesti täydellisempää muotoa . ... [-]
Espanja Barcelona
October 2019
Full-time
15 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

MBA

laSalle Barcelona MBA programs

Jos olet yliopisto ja ammatillinen valmistunut alle 30 vuotta ja sinun täytyy kohdata työn tulevaisuuden turvallisuus ja takuu, rakentaa uraa aikakaudella Digital Transfo ... [+]

Jos olet yliopisto ja ammatillinen valmistunut alle 30 vuotta ja sinun täytyy kohdata työn tulevaisuuden turvallisuus ja takuu, rakentaa uraa aikakaudella Digital Transformation kanssa Full Time MBA La Salle.

Opit kehittämään yrittäjähenkeä, oppia uutta ja käyttää työkaluja, kehyksiä ja strategioita tunnistaa ja arvioida uusia mahdollisuuksia digitaalisessa taloudessa.

Koulutamme oppilaita tekemään päätöksiä liiketoimintaympäristöä tilassa kehittyy jatkuvasti Ja vahvistettava kokonaisvaltainen ja kansainvälinen näkökulma.

Pääsy

Ihmiset ovat keskeinen tekijä meidän Masters ohjelmien kehittämiseen. Valitsemme hakijat opetussuunnitelman perusteiden, paino akateemisen, toiminnallinen, alakohtaiset ja maantieteelliset erityispiirteet, jotta rikastuttaa heidän kollektiivista oppimiskokemus.... [-]

Espanja Barcelona
October 2019
Full-time
15 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

Presentación de La Salle Campus Barcelona - Universidad Ramon Llull