Lue virallinen kuvaus

Yliopisto

Universidad San Jorge, joka sijaitsee Villanueva de Gallego laitamilla Zaragozan kaupungin, perustettiin vuonna 2005 ja on osa Grupo San Valero, koulutusryhmän luoma Fundación San Valero, Diocesan työ voittoa yli 60 vuoden kokemus eri tasoilla ja säännöt muodollisessa koulutuksessa.

Tehtävänä kaikkia laitoksia, jotka ovat osa Grupo San Valero on edistää kestävää kehitystä yhteiskunnan kattavan koulutuksen perusteella kristillisiin arvoihin, joiden avulla ihmiset selviytymään ammatillisia haasteita mukaisesti ympäristön tarpeet. Tänään San Jorge yliopistossa on yli 2000 opiskelijaa virallisissa ylempää astetta, Masters ja PhD, jaetaan viiteen keskukseen: Terveystieteiden tiedekunta, Viestinnän School of Architecture, ammattikorkeakoulu ja School Hallituksen ja johtajuus.

Opetus malli yliopiston San Jorge perustuu kuuteen pilariin:

Kiinteä muodostumista henkilön läsnä opetussuunnitelman kunkin tutkinnon (luonnos henkilö ammatillisen hankkeen). Kutsumus palvelun välityksellä tapahtuvan opetussuunnitelmaan palvelun-oppimisen ja edistää opiskelijoiden osallistumista vapaaehtoistyöhön ohjelmaan. Henkilökohtaista huomiota opiskelijoiden sitoutumista opettajien saavuttaa hyviä tuloksia toteuttamisessa toimintasuunnitelman opetusohjelma. Opetuksen innovaatioiden ja teknologioiden integrointi, joilla pyritään parantamaan oppilaiden oppimista. Kansainvälistyminen koulutusohjelmia, joiden tavoitteena on valmentaa opiskelijoita yhä kansainvälisempää ja globalisoituvassa työmarkkinoilla. Lähentymistä teollisuus- ja elinkeinoelämän edistämällä ammattilaisten osallistuminen opetuksen kehittämiseen, johtamiseen hankkeiden todellisen ja Master yhteistyössä yritysten ja instituutioiden.

University Campus Villanueva de Gallego on tilat ja resurssit viimeisen sukupolven ja urheilu kampuksen jossa yliopiston opiskelijat voivat harjoitella eri urheilulajeja.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti
Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Yksivuotinen MBA

San Jorge University / Fundacion Universidad San Jorge

Master in Business Administration (MBA) tutkinnon on keskittynyt kokonaisvaltaista kehitystä henkilön kolminkertainen ulottuvuus: johtamistaidot, analyyttisiä taitoja ja ... [+]

Master in Business Administration (MBA) tutkinnon on keskittynyt kokonaisvaltaista kehitystä henkilön kolminkertainen ulottuvuus: johtamistaidot, analyyttisiä taitoja ja sosiaalista tietoisuutta organisaatiot, joissa he työskentelevät.

MBA me kannustaa kehittämään johtamistaitoja elintärkeäksi päätöksentekoon, joukkueen johto ja tavoitteiden saavuttamista.

Myös me kaivaa analyyttisiä taitoja, että opiskelijat on kehitettävä eri aloilla organisaatioiden: rahoitus, markkinointi, logistiikka, henkilöstöhallinto, ja innovaatio. Monia tapauksia opiskella, ja suuri merkitys tiimityötä, me syventää tarpeen suorittaa asianmukaisen hoidon yrityksissä perustamisesta koko ajan opiskelijoiden kriittistä ajattelua, joka aiheuttaa muita toimintamuotoja Rethink tietää ja arvioida kaikki keskeisiä näkökohtia.... [-]

Espanja Zaragoza
October 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi