Lue virallinen kuvaus

Yliopisto

San Jorge University, joka sijaitsee Villanueva de Gállegossa Zaragozan kaupungin laidalla, perustettiin vuonna 2005 ja on osa San Valero -ryhmää, joka on voittoa tavoittelemattoman hiippakunnan keskus, Fundación San Valeron johtama koulutuslaitos. yli 60 vuotta historiaa työskentelee eri tasoilla ja tyypeissä keskiasteen, jatko- ja korkea-asteen koulutuksessa ja elinikäisessä koulutuksessa.

Kaikkien San Valero -ryhmään kuuluvien instituutioiden tehtävänä on edistää yhteiskunnan kestävää kehitystä kristillisiin arvoihin perustuvan kokonaisvaltaisen koulutuksen avulla, jonka avulla ihmiset voivat käsitellä ammatillisia haasteita ympäristön tarpeiden mukaan.

San Jorge -yliopistossa on tällä hetkellä yli 2100 perustutkinto-, maisteri- ja tohtorikoulutettavaa viidessä eri keskuksessa: Terveystieteiden tiedekunta, Viestinnän tiedekunta, Arkkitehtuurikoulu, ammattikorkeakoulu ja hallinto- ja johtamiskoulu.

San Jorge Universityn opetus- ja oppimismalli perustuu kuuteen eri elementtiin:

  • Integraali koulutuksen henkilön, läsnä opetussuunnitelman kunkin ohjelman (henkilökohtainen projekti ja ammatillisia hanke).
  • Palvelukulttuuri ympärillämme oleville palvelukoulutuksen integroinnilla opetussuunnitelmaan ja vapaaehtoistyön edistäminen yliopistoyhteisön kanssa.
  • Opiskelijan henkilökohtainen huomio opettajien sitoutumisen avulla saavuttaa positiivisia tuloksia opetusohjelman toimintasuunnitelman soveltamisessa.
  • Innovaatioiden opettaminen ja uusien teknologioiden integrointi opiskelijoiden oppimiskokemusten jatkuvaan parantamiseen.
  • Opinto-ohjelmien kansainvälistyminen tavoitteena opiskelijan valmistuminen yhä kansainvälisemmäksi ja maailmanlaajuisemmaksi.
  • Linkkejä teollisuus- ja liike-elämän yhteisöön, kannustamalla vierailevien ammattilaisten osallistumista opetustoimintaan ja todellisten perustutkinto- ja jatko-hankkeiden kehittämiseen yhteistyössä yritysten ja laitosten kanssa.

Villanueva de Gállego -yliopiston kampuksella on huippuluokan asennukset sekä opetus- ja oppimisresurssit sekä urheilukampus, jossa opiskelijat voivat osallistua moniin urheilutoimintoihin.

Ohjelmien opetuskielet:
Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

Universidad San Jorge

Maisterin tutkinto Business Management (MBA) on tutkinto "toimeenpaneva" kalenteri ja erittäin käytännön koulutusta mukautettu liike-elämään. ... [+]

Liiketalouden maisteri - MBA

Maisterin tutkinto Business Management (MBA) on tutkinto "toimeenpaneva" kalenteri ja erittäin käytännön koulutusta mukautettu liike-elämään.

Haasteenamme on kouluttaa kolminkertaisesti: johtamisosaaminen, analyyttiset taidot ja sosiaalinen tietoisuus organisaatioistamme, joissa työskentelemme. MBA: n kanssa haluamme, että sinulla on kiertue minkä tahansa yrityksen eri osastoille, jotta voit kehittää kriittistä, rakentavaa ja ennakoivaa mentaliteettia. Haluamme parantaa analyyttistä tasoa, koulutusta uusien suuntausten toteuttamiseksi ja hankkia "osaamista" siitä, miten ne voidaan sisällyttää uusien mahdollisuuksien luomiseen.

Lisäksi MBA edistää eri istuntojen, työpajojen ja vierailujen välityksellä, että opiskelijat harkitsevat omia aloitteitaan yritysten perustamisesta ja liiketoimintaympäristöstä. taloudessa tai ottaa vastuu hallinnosta eri organisaatioissa.... [-]

Espanja Zaragoza
Lokakuu 2019
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Sijainnin osoite
Villanueva de Gállego
Autovía A-23
Zaragoza-Huesca Km 299

Zaragoza, Aragon, ES
Sosiaalinen media