Lue virallinen kuvaus

Keitä me olemme International Business School, Business School ja Francisco de Vitoria University ADEN on kansainvälinen oppilaitos, jolla on toimintaa yli 17 maassa kautta 27 toimistoissa.

Tärkein tavoite on kouluttaa seuraavan sukupolven johtajien ja auttavat oppilaita "keksiä" ja lisätä kaivattua muutosta huomenna yrityksissä ne johtavat.

Suuri haaste meidän koulutusmalli on muodostumista ammattilaisten keskittyi henkilön ja kutsumus muuttumaan tulla tekijöiden ja yhteiskunnassa ja osallistumaan tähän, olemme luoneet laajan apuraha- opiskelijoille lahjakkuus, joilla ei ole taloudellisia keinoja tulla muodostamiseksi.

Sydän suuri koulu säveltäminen, siis sen opiskelijoiden ja ADEN International Business School pyrkivät edistämään jatkuvan kasvun henkilökohtaisen ja ammatillisen huippuosaamista meidän opiskelijat.

Meillä on vanhempi tiedekunnan akateemisesta sisällöstä, joka koostuu päätoimisia opettajia, joilla on kokemusta soveltavaa tutkimusta ja konsultointia maailmassa yritysten tutkimus, ja joukko luennoitsijana, joka sisältää huippuammattilaisia. Lisäksi olemme ylpeitä välillä meidän tiedekunnan vastaanottamaan vierailevia professoreita meidän 27. kansainväliset toimipaikat.

Lyhyesti, olemme sitoutuneet ja omistettu yhteisö opettajien, ammattilaisten ja opiskelijoiden yhtenäisenä niin, että opiskelijat saavat tarvittavat taidot tulla tekijöiden ja organisaatioissa, joissa he työskentelevät tai juosta, vastuullisesti, taidot open ja tieteidenvälistä.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

UFV-ADEN INTERNATIONAL BUSINESS SCHOOL

Menetelmät perustuvat kokeilu suunniteltu oppia tekemään päätöksiä tosielämän skenaarioita ja matalapaine ympäristössä. ... [+]

"Opi lyijyä toteutetaan ohjaamalla"

PERUSTUVA testausmenetelmät Suunniteltu oppia tekemään päätöksiä tosielämän skenaarioita ja matalapaine ympäristössä. 32 simulaattorit + pedagogiikkaa innovatiivisia luokkahuoneessa kokeiluihin. Osoittautunut yli 12 vuotta. Koulutuksessa käytettävien yli 45000 johtajia johtavien yritysten Espanjassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Leikkisä, interaktiivinen, tuloshakuinen. Suunniteltu tekemään optimaalisia päätöksiä, jotka auttavat sinua saamaan tuloksia odotit.

"Menestys on tietää olet valinnut MBA onnistutte ammattilaisena"

NYT on sinun vuorosi. Yli 45000 opiskelijaa johtaa tärkeimpien yritysten Espanja... [-]
Espanja Madrid
Syyskuu 2020
Espanjalainen,Spanish (Spain)
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Escuela de Negocios UFV