UFV-ADEN INTERNATIONAL BUSINESS SCHOOL

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Keitä me olemme International Business School, Business School ja Francisco de Vitoria University ADEN on kansainvälinen oppilaitos, jolla on toimintaa yli 17 maassa kautta 27 toimistoissa.

Tärkein tavoite on kouluttaa seuraavan sukupolven johtajien ja auttavat oppilaita "keksiä" ja lisätä kaivattua muutosta huomenna yrityksissä ne johtavat.

Suuri haaste meidän koulutusmalli on muodostumista ammattilaisten keskittyi henkilön ja kutsumus muuttumaan tulla tekijöiden ja yhteiskunnassa ja osallistumaan tähän, olemme luoneet laajan apuraha- opiskelijoille lahjakkuus, joilla ei ole taloudellisia keinoja tulla muodostamiseksi.

Sydän suuri koulu säveltäminen, siis sen opiskelijoiden ja ADEN International Business School pyrkivät edistämään jatkuvan kasvun henkilökohtaisen ja ammatillisen huippuosaamista meidän opiskelijat.

Meillä on vanhempi tiedekunnan akateemisesta sisällöstä, joka koostuu päätoimisia opettajia, joilla on kokemusta soveltavaa tutkimusta ja konsultointia maailmassa yritysten tutkimus, ja joukko luennoitsijana, joka sisältää huippuammattilaisia. Lisäksi olemme ylpeitä välillä meidän tiedekunnan vastaanottamaan vierailevia professoreita meidän 27. kansainväliset toimipaikat.

Lyhyesti, olemme sitoutuneet ja omistettu yhteisö opettajien, ammattilaisten ja opiskelijoiden yhtenäisenä niin, että opiskelijat saavat tarvittavat taidot tulla tekijöiden ja organisaatioissa, joissa he työskentelevät tai juosta, vastuullisesti, taidot open ja tieteidenvälistä.

Sijainnit

Madrid

Osoite
Calle Orense 69
(Eurobuilding II)

28020 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Madrid

Osoite
Ctra. Pozuelo-Majadahonda (M-515) Km. 1.800
28223 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja