Read the Official Description

Toulouse Business School (TBS) on osa arvostetun joukko kansainvälisiä kauppakorkeakoulujen, jotka pitävät Triple Crown akkreditoinnin - EQUIS, ambaJa AACSB. Tämä saavutus on saavutettu vain 1% kauppakorkeakouluissa maailmassa. Nämä akkreditoinnit ovat maailmanlaajuisesti laatukäsitteeksi myönsi riippumattomat kansainväliset elimet perustuu useiden vuosien tarkastusten ja laadunvarmistusstandardeja. TBS perustettiin vuonna 1903 jonka Toulouse kauppa- ja teollisuusministeriön. Tänään, TBS on yksi Ranskan johtavista integroitujen johdon koulut, joka kehittyy koko ajan jännittävä suuntiin, joissa on enemmän kuin 160 kumppanuuksia ympäri maailmaa, Verkosto yli 27000 alumni, 4000 opiskelijoita, 3 kampuksilla ja 2 sivustoja.

Kampuksilla

Toulouse, Ranska Barcelona, ​​Espanja Casablanca, Marokko

2 Sites

Pariisi, Ranska Lontoo, Englanti

TBS - Barcelona

TBS Barcelona perustettiin vuonna 1995 TSK Toulouse ryhmän ja Ranskan kauppa ja teollisuus Barcelona kanssa uraauurtava tavoitetta avata erittäin International Business School kanssa laatu Grandes Ecoles joka mahdollistaisi sen opiskelijat voivat helposti liikkua kielellinen, kulttuurinen ja liike aloilla.

Barcelona - ainoa laatuaan

Opiskelu Barcelona on ainutlaatuinen kokemus, siksi TBS valitsi sen löysi uuden kampuksen. Yli 215000 opiskelijoita, Barcelona asuu Espanjan toiseksi suurin opiskelija väestö, joka tekee jännittävän, elinvoimainen tila, jossa kaikki näyttää mahdolliselta.

  1. paras kaupunki opiskella Euroopassa (QS ranking "Top 10 Student kaupungit Euroopassa 2015")
  2. edullisin opiskelija kaupunki Euroopassa (QS ranking 2015)
  3. houkuttelevin kaupunki Euroopassa (Ernst & Young European houkuttelevuus Survey 2015) Top 10 sijoitus houkutteleva kaupungeissa eri puolilla maailmaa (KPMG Global Cities Investment Monitor 2015) "ICapital": Euroopan vuoden Innovation Award 2015

ohjelmamme

Nykyään TBS Barcelona asuu 550 opiskelijoille ja tarjouksia 3 koulutusohjelmat:

Poikamies Managemen t: suunniteltu kehittää perustavaa taitoja kansainvälistä uraa liikkeenjohdon, kuten johtaminen, markkinointi, päätöksenteko, neuvottelu, jakelu, myynti, talous, ja rekrytointi.

MSc Marketing Management: suunniteltu tarjoamaan korkean erikoistumisen B2C markkinointi, B2B markkinointi ja kansainvälinen liiketoiminta. Lisävarusteena nopeutettu Muoti ja Luxury on myös saatavilla.

MSc Finance: Tämän ohjelman tarkoituksena on tarjota hyvä käsitys pääperiaatteet rahoituksen, jolla on voimakas keskittyminen käytännön ja ​​ammattikäytössä.

Ura Starter Service

Tämä palvelu tarjoaa yksilöllisiä ja jatkuva valmennus meidän opiskelijan henkilökohtaista ja ammatillista kehitystä. Autamme heitä rakentamaan uran aikana omaansa tutkimusten ja jälkeenpäin, tasoittamalla siirtyminen koulun ja liike.

Tarjoamme myös heille erilaisia ​​yksilön ja ryhmän ura-keskittynyt toimintoja, kuten:

Yksilöllinen toiminta

Yksittäiset haastattelut valita sopivan harjoittelun Yksilöllinen seuranta Arviointi opiskelijan tason ihmissuhdetaidot

ryhmäaktiviteetit

Työpaikat Day

Yritysten konferensseja

Työpajat löytää löytää harjoittelupaikkoja ja työpaikkoja

Paikkakunnalla Barcelona

TBS Barcelona on 3 paikoissa Barcelonan sydämessä:

Trafalgar Building

Tämä on TBS Barcelona 'pääkonttori, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Se on suurin osa luokkahuoneissa ja toimistoissa.

Osoite: Trafalgar, 10, 08010 Barcelona

Toimistot: johtaja, osastolla, Suunta ja Business Relations, Foreign Relations, hallinto- ja IT.

Aukioloajat: klo 8 ja kaksikymmentäyksi.

Bailen rakennus

Osoite: Consell de Cent 419, 08009 Barcelona

Tilat ja lisää luokkahuoneita

Aukioloajat: 8 am 9 pm.

Kirjasto

Osoite: Trafalgar 6, 08010 Barcelona

Aukioloajat: 10 7 pm

Programs taught in:
Englanti

Video International TBS

Address
Trafalgar street, 10,
08010 Barcelona, Catalonia, Espanja