Read the Official Description

AACSB Accredited

Executive koulu CEU ryhmän suurin Espanjan koulutusjärjestelmää ryhmä. Jossa ammattilaiset ja johtajat, jotka pyrkivät johtamaan ympäristöönsä jättänyt lähtemättömän vaikutuksen etiikasta ja lopulta muodostuu.

Johto

Yli 80 vuotta kouluttaa vastuullisia johtajia

Yhteinen nimittäjä AMI ohjelmista on johtajuus. Seurauksena jää ainutlaatuisen yhteistyön Espanjassa Center for Creative Leadership. Nykyisin hän opettaa Executive kursseja kaikissa yksi parhaista ohjelmista maailmanlaajuisessa johtajien.

AMI ymmärtää, että on olemassa suuri tarve kouluttaa ammattilaisia, jotka voivat johtaa heidän järjestöjensä muuttuvassa, digitaalinen ja kansainvälisessä ympäristössä. johtajat valmiita johtamaan muutoksiin, sisä- ja sen rajojen ulkopuolella, ja luoda myönteinen ja syvällinen vaikutus ihmisten ja organisaatioiden tarvitaan.

luostari

Luostarin IAM on yksi sen tärkeimmistä attribuutteja, koostuu yli 100 opettajaa eri kansallisuuksia, koulutettu paras liiketoiminnan kouluissa vuonna maailmassa ja yhdistää opetusta heidän ammatillisen työn. Kansainvälistymistä luostarin voit jakaa kokonaisnäkemys opiskelijoiden ja tarjota kansainvälisen yrityksen kannalta.

Ammatillinen kehitys

Opiskelu kasvaa ammatillisesti

IAM tarjoaa kaiken tarvittavan edetä urallasi. Se on uran palvelu, jonka avulla opiskelijat koko prosessin tutkimuksen ja valmistumisen jälkeen tutkimuksia. Se tarjoaa myös mahdollisuuden käyttää CEU Lähde on erityinen ohjelma, jolla tuetaan yrittäjyyttä, jossa syntymät uusia ja pysyviä yrityshankkeita esiintyä.

Department of Career ryhmien CEU suhteita monet yritykset etsimään ratkaisuja, jotka vastaavat rekrytointi tarpeet ja toiveet ammatillista kehittymistä tutkinnon. Yli 4500 allekirjoittamien eri yritysten maailmanlaajuisesti.

kansainväliset sopimukset

IAM linkkejä akateemista huippuosaamista kansainväliseen profiilia opiskelijoiden parantaa tarjontaansa kansainvälisiin ohjelmiin. Tavoitteena on säilyttää kokonaisnäkemys ansiosta monikulttuurisuutta ja rikastamista tuovat erilaisia ​​näkemyksiä.

CEU tarjoaa kansainväliset ohjelmat Babson Business School (Boston, USA), Columbia University (New York, USA), Boston University (Boston, USA), Research Institute for Advanced Management (Kobe, Japani), Berkeleyn yliopistossa (Kalifornia, USA), Fordham University (New York, USA) ja The University of Chicago (Chicago, USA)

CEU ryhmä

CEU on oppilaitos, jossa yli 80 vuoden edistää kokonaisvaltaista kehitystä kaikilla koulutustasoilla.

Sen perusti katolisen ry propagandisteille ACDP 1933 tuomalla markkinoille kolme yksityistä yliopistoa ja 10 korkeakouluissa 11 kaupungissa Espanjassa. Kolmen yliopiston CEU San Pablo Madridissa, Cardenal Herrera Valenciassa ja Barcelonassa Abat Oliba vedonlyönti kilpailukykyisellä tutkimustoiminnasta strategisena akselin koulutustehtävän ehdotuksen yhteydessä R + D + I kansallisen järjestelmän.

Yli 210000 opiskelijat CEU

Yli 80 vuoden kokemus

3 yliopistot, 25 koulua

95% Työllistettävyys

Programs taught in:
Espanjalainen
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

Institute For Advanced Management (IAM)

Johtajuus ja etiikka digitaalisille ja kansainväliseen ympäristöön. Ohjelma sisältää arvostetun sertifiointiohjelma "Johtajuus Essentialsin seurauksena välisestä sopimuks ... [+]

Johtajuus ja etiikka digitaalisille ja kansainväliseen ympäristöön.

Boston USA

Barcelona, ​​Espanja

Kobe, Japani

Global MBA CEU

Ihmiset johtava uusi yrityshankkeita digitaalisessa ja globaalissa ympäristössä, jatkuvassa liikkeessä, jossa syvä eettisen kannattavinta.

piirteet

Sertifioitu MBA vain kolme yliopistot + Diploma Essential Johtajuus CCL

Abat Oliba CEU University (Barcelona). San Pablo CEU University (Madrid). CEU Cardenal Herrera University (Valencia). Center for Creative Leadership (Chicago)

Ohjelma sisältää arvostetun sertifiointiohjelma "Johtajuus Essentialsin seurauksena välisestä sopimuksesta CEU ja CCL, ainutlaatuinen Espanjassa. On Top 4 toimittaja Executive Education maailmanlaajuisesti Financial Times sijoitusta.... [-]

Espanja Madrid
October 2019
Full-time
10 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

CEU Institute for Advanced Management