Lue virallinen kuvaus

AACSB Accredited

Meistä

CEU IAM Business School (Kehittyneen johtamisen instituutti) on CEU-ryhmän liikekoulu. jossa koulutetaan ammattilaisia, jotka pyrkivät johtamaan alansa eettisesti ja pysyvästi.

Olemme Espanjan suurin koulutusryhmä . Propagandistien katolisen liiton (ACdP) perustama ryhmä on yli 85 vuotta sitten yli 25 koulutuskeskusta, joissa on yli 200 virallista kurssia . on opetettu. Yli 250 000 opiskelijaa on läpäissyt luokkahuoneemme ja yli 4000 ammattilaista työskentelee joka päivä tarjoamaan sinulle parasta koulutusta.

CEU: n koulutusryhmä, jonka nimi on San Pablo CEU -yliopisto, on Propagandistien katolisen liiton (ACdP) hanke . Säätiön tehtävänä on edistää yhteiskunnan parantamista korkealaatuisen koulutuksen avulla, joka tarjoaa kristillisen humanismin periaatteiden mukaisen opetusmallin, evankeliumin meille lähettämät arvot ja toimivat julkisessa elämässä oikeudenmukaisuuden ja oikeudenmukaisuuden vuoksi. ihmisoikeuksien puolustamisessa.

CEU-ryhmän tavoitteena on hakea akateemista ja ammatillista huippuosaamista , innovaatiota koulutushankkeissa ja opiskelijoiden koulutusta inhimillisiin arvoihin ja hyveisiin .

CEU IAM Business Schoolin tunnusmerkit ovat johtajuus ja etiikka vastauksena yhä digitaalisempaan, globaaliin ja jatkuvasti muuttuvaan maailmaan. Olemme sitoutuneet kestäviin ja kestäviin arvoihin ja periaatteisiin ihmisten ja organisaatioiden johtamisessa.

Meillä on vahvoja kansainvälisiä kumppanuuksia sekä yhteisiä ohjelmia Yhdysvaltojen instituutioiden, kuten Berkeleyn, Kalifornian yliopiston (Ranked Top 1 Public Universities ja Top 4 Global Universities Ranking US News), Babson College (maailman # 1 tunnustettu yrittäjyyskasvatuksen laitos) kanssa. ) ja Luovan johtajuuden keskus (sijoittui 5 parhaana johtajana, Financial Times).

Kehittyneen hallinnon instituutti (CEU IAM) on myös AACSB Internationalin (Association for Advance Collegiate Business of Business) jäsen.

Kansainväliset sopimukset

CEU IAM -liiketoimintakoulu (Advanced Management) on CEU-ryhmän liikekoulu. Se yhdistää akateemisen huippuosaamisensa opiskelijoidensa kansainväliseen ennusteeseen ja parantaa sen tarjoamista kansainvälisissä ohjelmissa. Tavoitteena on ylläpitää maailmanlaajuista näkemystä kulttuurienvälisyyden ja eri visioiden edistämisen ansiosta.

CEU tarjoaa kansainvälisiä ohjelmia Babson Business Schoolissa (Boston, USA), Columbian yliopistossa (New York, USA), Bostonin yliopistossa (Boston, USA), Advanced Managementin tutkimuslaitoksessa (Kobe, Japani), Berkeleyn yliopiston Fordhamin yliopistossa (New York, USA) ja Chicagon yliopisto (USA)

Henkilökohtaista kehitystä

Kehittyneen hallinnon instituutti (CEU IAM) tarjoaa kaiken mitä tarvitset urasi edistymiseen. Siinä on ammatillinen urapalvelu, joka auttaa opiskelijoita koko opiskeluprosessin ja opintojen päätyttyä. Se tarjoaa myös mahdollisuuden käyttää CEU Emprende -ohjelmaa , joka on erityinen yrittäjyyttä tukeva ohjelma, jossa syntyy uusia ja kestäviä liiketoiminta-aloitteita.

Ammatillisen uran osasto ryhmittelee CEU: n suhteet lukuisiin yrityksiin, jotta löydettäisiin ratkaisuja, jotka täyttävät tutkinnon rekrytointitarpeet ja urakehityspyrkimykset. Yli 4500 sopimusta allekirjoitettiin eri yritysten kanssa eri puolilla maailmaa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Espanjalainen
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

EMBA

Institute For Advanced Management (CEU - IAM)

EMBA tarjoaa sinulle avaintaidot, johtamisosaamiset ja -työkalut uusien haasteiden ratkaisemiseksi ja onnistuneiden päätösten tekemiseksi, ja se perustuu aina tunnustettu ... [+]

EMBA tarjoaa sinulle avaintaidot, johtamisosaamiset ja -työkalut uusien haasteiden ratkaisemiseksi ja onnistuneiden päätösten tekemiseksi, ja se perustuu aina tunnustettujen ammattilaisten kokemuksiin ja käytännönläheiseen lähestymistapaan.

Käyttöprofiili

Ammattilaiset, joilla on 4 tai useamman vuoden kokemus ja jotka haluavat antaa ratkaisevan roolin uralleen yhdistämällä maisterin kurssin ammatilliseen toimintaan ja haluavat voimakkaasti vastata haasteisiin ja ottaa lisää vastuuta.

Siksi tavoiteprofiili on korkean potentiaalin ammattilaiset, keskijohto, toiminnalliset johtajat tai yrittäjät, jotka pyrkivät saavuttamaan suurempaa vastuuta, jonka osalta heidän on kehitettävä sekä osaamistaan että johtamistaitojaan henkilökohtaista kasvua haettaessa.... [-]

Espanja Madrid Madridin yhteisö
Request Info
Espanjalainen
Full-time
450 tuntia
Kampus
Lue lisää suomeksi

CEU Institute for Advanced Management

Osoite
c/Tutor 35
28008 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja