Institute For Advanced Management (CEU - IAM)

Esittely

Lue virallinen kuvaus


Meistä

CEU IAM Business School (Kehittyneen johtamisen instituutti) on CEU-ryhmän liikekoulu. jossa koulutetaan ammattilaisia, jotka pyrkivät johtamaan alansa eettisesti ja pysyvästi.

Olemme Espanjan suurin koulutusryhmä . Propagandistien katolisen liiton (ACdP) perustama ryhmä on yli 85 vuotta sitten yli 25 koulutuskeskusta, joissa on yli 200 virallista kurssia . on opetettu. Yli 250 000 opiskelijaa on läpäissyt luokkahuoneemme ja yli 4000 ammattilaista työskentelee joka päivä tarjoamaan sinulle parasta koulutusta.

CEU: n koulutusryhmä, jonka nimi on San Pablo CEU -yliopisto, on Propagandistien katolisen liiton (ACdP) hanke . Säätiön tehtävänä on edistää yhteiskunnan parantamista korkealaatuisen koulutuksen avulla, joka tarjoaa kristillisen humanismin periaatteiden mukaisen opetusmallin, evankeliumin meille lähettämät arvot ja toimivat julkisessa elämässä oikeudenmukaisuuden ja oikeudenmukaisuuden vuoksi. ihmisoikeuksien puolustamisessa.

CEU-ryhmän tavoitteena on hakea akateemista ja ammatillista huippuosaamista , innovaatiota koulutushankkeissa ja opiskelijoiden koulutusta inhimillisiin arvoihin ja hyveisiin .

CEU IAM Business Schoolin tunnusmerkit ovat johtajuus ja etiikka vastauksena yhä digitaalisempaan, globaaliin ja jatkuvasti muuttuvaan maailmaan. Olemme sitoutuneet kestäviin ja kestäviin arvoihin ja periaatteisiin ihmisten ja organisaatioiden johtamisessa.

Meillä on vahvoja kansainvälisiä kumppanuuksia sekä yhteisiä ohjelmia Yhdysvaltojen instituutioiden, kuten Berkeleyn, Kalifornian yliopiston (Ranked Top 1 Public Universities ja Top 4 Global Universities Ranking US News), Babson College (maailman # 1 tunnustettu yrittäjyyskasvatuksen laitos) kanssa. ) ja Luovan johtajuuden keskus (sijoittui 5 parhaana johtajana, Financial Times).

Kehittyneen hallinnon instituutti (CEU IAM) on myös AACSB Internationalin (Association for Advance Collegiate Business of Business) jäsen.

Kansainväliset sopimukset

CEU IAM -liiketoimintakoulu (Advanced Management) on CEU-ryhmän liikekoulu. Se yhdistää akateemisen huippuosaamisensa opiskelijoidensa kansainväliseen ennusteeseen ja parantaa sen tarjoamista kansainvälisissä ohjelmissa. Tavoitteena on ylläpitää maailmanlaajuista näkemystä kulttuurienvälisyyden ja eri visioiden edistämisen ansiosta.

CEU tarjoaa kansainvälisiä ohjelmia Babson Business Schoolissa (Boston, USA), Columbian yliopistossa (New York, USA), Bostonin yliopistossa (Boston, USA), Advanced Managementin tutkimuslaitoksessa (Kobe, Japani), Berkeleyn yliopiston Fordhamin yliopistossa (New York, USA) ja Chicagon yliopisto (USA)

Henkilökohtaista kehitystä

Kehittyneen hallinnon instituutti (CEU IAM) tarjoaa kaiken mitä tarvitset urasi edistymiseen. Siinä on ammatillinen urapalvelu, joka auttaa opiskelijoita koko opiskeluprosessin ja opintojen päätyttyä. Se tarjoaa myös mahdollisuuden käyttää CEU Emprende -ohjelmaa , joka on erityinen yrittäjyyttä tukeva ohjelma, jossa syntyy uusia ja kestäviä liiketoiminta-aloitteita.

Ammatillisen uran osasto ryhmittelee CEU: n suhteet lukuisiin yrityksiin, jotta löydettäisiin ratkaisuja, jotka täyttävät tutkinnon rekrytointitarpeet ja urakehityspyrkimykset. Yli 4500 sopimusta allekirjoitettiin eri yritysten kanssa eri puolilla maailmaa.

Sijainnit

Madrid

Osoite
c/Tutor 35
28008 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Madridin yhteisö

Osoite
Calle Tutor,35
28008 Madridin yhteisö, Espanja

Akkreditoinnit

AACSB Accredited