Lue virallinen kuvaus

85273_rsz_adobestock_80501595.jpg

ITAE Business School on Business School, jolla on ainutlaatuinen ja erityinen alkuperä. Vanhan ITAE: n perustaja on ideologisesti ja taloudellisesti itsenäinen instituutio, joka hankkii brändin ja sen osaamisen. Sen raison d'etre ja sen olemassaolo vastaavat joidenkin ammattilaisten tahtoa antaa huippuosaamisen koulutusta yhteiskunnalle.

Instituutin aikaisempi historia ja elämä ovat johtaneet siihen, että ihmiset, jotka integroivat sen jokaiseen hetkeen, ovat muuttuneet, mutta sen olemassaolon ajan akateemisen huippuosaamisen arvo ja globaali visio ovat pysyneet ennallaan. Ammatillisen työryhmät, jotka erottuvat korkeasta pätevyydestään, ammatillisesta liikeratahastaan, ihmisen laadusta ja sitoutumisesta oppilaiden kykyjen kehittämiseen . ITAE: n ammattilaiset ovat niitä, jotka todella merkitsevät projektien laatua.

ITAE Business School on perustettu tarjoamaan ratkaisuja yritysten tarpeiden mukaan kaikilla liiketoiminnan johtamisen aloilla erikoistuneen koulutuksen ja konsultoinnin avulla .

Vuosien mittaan olemme työskennelleet hyvin erilaisten ominaispiirteiden ja sektoreiden yrityksillä ja ammattilaisilla, joiden ansiosta voimme kehittää ainutlaatuisia työmenetelmiä, jotka sopeutuvat jokaiseen tapaukseen ja joilla ei ole mitään tekemistä mallien tai staattisten toimintatapojen kanssa .

Meidän menetelmiä

 • Dynamiikka: voimme soveltaa voimavaramme erilaisiin projekteihin ja liiketoimintaympäristöihin.
 • Harjoittelu: kaikki ohjelman sisältö opetetaan tiukalla, käytännöllisellä ja täysin sovellettavalla tavalla. Panostamme oppimismenetelmään, jossa opit tekemällä.
 • Cercanía: Jotta opiskelija pystyy saamaan parhaan ammatinharjoittajan sisällä, hänen tulee tuntea olonsa mukavaksi ja rentouttavaksi, koska meillä on aina tarjottava yksilöllinen ja läheinen kohtelu.
 • Joustava: Pienyrityksenä voimme sopeutua jokaiseen olosuhteeseen erityisellä tavalla. Käytämme optimaalisia taitoja, osaamista, työkaluja ja resursseja oikeaan aikaan tarjotaksemme yksilöllisiä vastauksia.85272_rsz_adobestock_128130222.jpg

Vahvuus

 • # Kokemuksemme
 • # Alumni levisi kaikkialle maailmaan.
 • # Puhujat ja puhujat
 • # Asiantuntijaryhmä sitoutunut asiakkaisiinsa.
 • # Yhteistyösopimuksemme yliopistojen ja instituutioiden kanssa.
 • # 96% opiskelijoillemme.

Tavoitteenamme

 • Lähettää tietoa ja kehittää taitoja parhaiden ammattilaisten ja nykyisten ja tulevien johtajien kouluttamiseksi. Suunnittele ympäristöämme kehittämällä organisatoristen innovaatioiden tiellä ideoita, mahdollisuuksia ja johtajuutta.
 • Tarjoaa laadukkaita palveluita, luo asenteita ja käyttäytymisiä vapaudessa ja tuottaa unohtumattomia kokemuksia.

ITAE Business School keskittyy kaikkiin pyrkimyksiinsä tarjoamaan korkealaatuisia palveluja, jotka helpottavat organisaatioiden, ihmisten ja työryhmien johtamista ja ohjausta. Ja niin hän muutti, hänen Majesteettinsa Espanjan kuningas, kun hän oli oikeutettu saamaan ITAE Zarzuelaa vuonna 2009.

Nykyään enemmän kuin koskaan organisaatioiden on otettava monimutkainen tehtävä hallita yrityksiä ja ihmisiä, mikä tekee niistä tärkeimmät tekijät strategisten tavoitteiden saavuttamisessa.

Globaali organisaatio

ITAE Business School kansainvälistyminen perustettiin alusta lähtien erottamiskykyä olennaisena tavoitteena.

Maantieteellinen sijainti, joka sijaitsee Portugalin raja-alueella, tarjoaa meille strategisen erillisalueet, jotka asettavat kansainvälisesti Hispano-Lusa-referenssikoulun. Tämä kansainvälinen vocation, joka liikuttaa meitä, on ollut koulun kehityksen kulmakivi viimeisten vuosikymmenien aikana. Sama suuntaus on saanut meidät purjehtiin valtameret muuttamaan kansainvälistä strategiamme kohti uutta ja läheistä suhteita Latinalaiseen Amerikkaan.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

ITAE Business School

Master's Business Administration International HispanoLuso (MBA IHL) on luotu vastaamaan kasvaviin tarpeisiin yrityksiä sisällyttämään nuoret ammattilaiset modernilla, hy ... [+]

Yleistietoa MBA-ohjelmasta

Master's Business Administration International HispanoLuso (MBA IHL) on luotu vastaamaan kasvaviin tarpeisiin yrityksiä sisällyttämään nuoret ammattilaiset modernilla, hyödyllisellä ja mukautettu liiketoiminnan todellisuutta kansainvälisimmän profiilinsa.

Pystyy johtamaan ihmisten joukkoja ja tekemään päätöksiä globaaleissa ja monikulttuurisissa ympäristöissä jatkuvassa muutoksessa ja muutoksessa.

Päällikön kansainvälinen luonne merkitsee neljän kuukauden oleskelua Portugalin pääkaupungissa (Lissabon) siten, että koulutusohjelma jaetaan Espanjan ja Portugalin kesken. Lisäksi opiskelija suorittaa harjoittelupaikkoja valitsemassaan yrityksessä, joka voi olla Espanjassa tai Portugalissa 3 kuukautta.... [-]

Espanja Badajoz
Helmikuu 2020
Espanjalainen,Portugalin kieli
Full-time
12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi