Lue virallinen kuvaus

AACSB Accredited

IMF on kansallinen viittaus koulutukseen yrityksille ja yksityishenkilöille; osoituksena yli 90000 opiskelijoita koulutetaan. Valmennus perustuu monimuotoisuutta alueilla ja asiantuntemusta aiheista opetamme.

Laatu ja arvostus palveluidemme tukevat yksiköt, kuten yliopiston Camilo José Cela, poika ISO 9001 ja 14001, KEHITETTY (National Association of Distance Education Centres) ja Espanjan Association of Business Schools (AEEN). Samoin IMF on osa yhdistyksen Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Nykyään valikoimiimme opetamme aiheita, kuten Uusiutuva energia työperäisten riskien ehkäiseminen tai Human Resource. Olemme yksityinen ja virallista pätevyyttä, jälkimmäinen tulos liitto allekirjoitettu Camilo Jose Cela University, Jonka avulla voimme tarjota arvopapereita säännellään Opetusministeriö.

Opiskelijoilla on mahdollisuus valita haluamasi tila tehdä kurssin ja yritykset voivat halutessaan käyttää palveluamme johtamiskoulutus bonus käsitellä luotto. Luotamme joukko ammattilaisia ​​erikoistunut kullakin alueella tarjota opetusohjelma ja oppimisen tukea opiskelijoita, joilla varmistettaisiin, että ajat käyvät henkilökohtaista, kokonaisvaltaista hoitoa joukkue.

Keskuudessa työkalut ovat työllisyyden ja käytännöt sekä yksityisasiakkaistamme ja yritykset voivat hyötyä kohtauspaikkana työmarkkinoilla. Meillä on myös innovatiivisen alustan online-koulutus, jossa on yli 250 omaa kursseja tarjolla.

Olemme kehittäneet tilaustyöt yrityksille kuten Acciona, Navantia, Adecco, Cintra, Iberdrola, EGMASA, Voice of GaliciaJne Teemme myös työnantajien, työmarkkinaosapuolten ja julkishallinnon edistää vapaata koulutusta erityisryhmille ja työttömille.

Lyhyesti sanottuna, olemme järjestö, jonka päätavoite on asiakastyytyväisyydestä ja että olemme juuri löytäneet keinon saada se: pyrkiä, joka päivä, antaa parhaamme.

näkymä

Rahalaitosten visiona on olla maailman johtava etäopetus ja online ammattilaisten teknisillä aloilla.

tehtävä

Haluamme kasvaa kanssasi. Tavoitteena on varmistaa korkeatasoinen asiakastyytyväisyydestä kautta henkilökohtaista huomiota ja huippuosaamista palvelun laatua.

Tämä tavoite edellyttää jatkuvaa parantamista tekniset ja aineelliset voimavarat, ja mahdollisimman laajasti koko henkilöstön koulutusta rahalaitokset on erilainen kokemus.

Arvot

  • Saataville koulutusohjelmaan, joka tarjoaa laadukasta koulutusta kilpailukykyiseen hintaan.
  • Valitsevat uuden teknologian lisäarvoa koulutukseen.
  • Fyysinen läheisyys opiskelijoiden kautta kansainvälisen verkoston toimistojen ja niihin keskuksiin.
  • Henkilökohtainen akateeminen mentorointijärjestelmä. Motivoi erittäin ammattitaitoinen tiimi.
  • Sisäinen sitoutuminen tiimiimme perustamisesta politiikkaa, joka mahdollistaa ammatillisen kehittymisen perustuu luottamukseen, joustavuutta ja itsensä vaatimuksesta.
Ohjelmien opetuskielet:
  • Spanish (Spain)

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

IMF Business School

Master of Business Administration ja johtaminen (MBA) kokopäiväisesti on opiskelija hankkia tarvittavat tiedot ja taidot suorittaa liiketoiminnan johtamisen toimintoja, e ... [+]

Yli 75% yrityksistä vaatii ammatillisia profiileja, joilla on osaamista ja osaamista yritysjohtamisen alalla, kykenevät tekemään päätöksiä, ottamaan vastuun, työskentelemään tiiminä, ottamaan johtoa ja kommunikoimaan oikein.

Noin 16 000 tämän profiilin omaavaa ammattilaista palkittiin viime vuonna Espanjassa. Mckinseyn konsultointitutkimuksessa havaitaan merkittävä ammatillisten taitojen puute: 27 prosenttia EU-maiden yrityksistä jättää täyttämättömät työpaikat ammattitaidon puutteen vuoksi.

Tästä syystä syntyy IMF Business School kokopäiväinen MBA, joka tarjoaa tarvittavat taidot näiden taitojen kehittämiseen.

580 kontaktiaikaa ja 10 moduulia, joihin liittyy lopullinen projekti.Oikeasti käytännöllinen ja tuettu todellisissa tapauksissa.Pyöreät pöydät opiskelijoiden ja alan ammattilaisten välillä.Ainutlaatuisilla mestarikursseilla vahvistetaan kunkin moduulin todellisia kokemuksia aktiivisista ammattilaisista.Tehokas verkosto-ohjelma.Taattu käytäntö Madridissa.... [-]
Espanja Madrid
Request Info
Espanjalainen
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

IMF Business School

Memoria Académica IMF Business School 2015

Sijainnin osoite
C/ Bernardino Obregón 25
Madrid, Madridin yhteisö, 28012 ES
Sijainnin osoite
Valencia, Valencian yhteisö, ES
Sijainnin osoite
Seville, Andalusia, ES
Sijainnin osoite
Bilbao, baski maa, ES