IESIDE Business Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Instituto de Educación Superior Intercontinental de la Empresa (IESIDE) on vuonna 1987 perustettu kansainvälinen yliopistokeskus, jonka tehtävänä on tarjota korkealaatuista korkeakoulutusta, joka perustuu huippuosaamiseen, innovaatioihin ja uusiin oppimistekniikoihin, jotka kouluttavat opiskelijoita. opiskelijat tulevaisuuden johtajina.

esittely

IESIDE on johtava kauppakorkeakoulu Galiciassa ja Pohjois-Portugalissa. Yli 30 vuoden historia on kehittänyt omat opetusmallinsa, jotka perustuvat innovaatioihin ja erittäin käytännölliseen lähestymistapaan. Sen työllistettävyysprosentti on 96% alle vuodessa, mikä on ratkaiseva luku yli 60 000 tutkinnon suorittaneelle ja yli 7000 yritykselle niemimaan luoteisosassa, joilla, kuten INDITEX-ryhmällä, on valmistuneita johtokadereistaan . Se ylläpitää yhteistyösopimuksia Euroopan, Amerikan ja Aasian yliopistojen kanssa, mikä antaa opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa harjoittelujaksoja eri maissa. Eksponentiaalisessa MBA-tutkinnossaan on 35% kansainvälisiä opiskelijoita 7 maasta ympäri maailmaa. IESIDE kuuluu Afundacióniin, joka on Galician johtavan rahoituslaitoksen Abancan sosiaalityö ja joka on allekirjoittanut Yhdistyneiden Kansakuntien vastuullisen pankkitoiminnan periaatteet ja vuoden 2019 ilmastotoimia koskevan kollektiivisen sitoumuksen.

141098_iconos_datos_en_horizontal_ok.jpg

Missio ja visio

IESIDEn tehtävänä on suorittaa ennakoivaa ja innovatiivista koulutustyötä keskittyen korkea-asteen koulutukseen.

IESIDE on suuntautunut yhtiöön ja kansainvälistymiseen, joka perustuu tiukimpiin laatustandardeihin.

Tarkoituksena on myötävaikuttaa inhimillisen pääoman muodostumiseen, yritysten sosiaaliseen vastuuseen, yritysten innovaatioihin ja kansallisten ja kansainvälisten yritysten kilpailukyvyn parantamiseen erityisesti kiinnostaen niemimaan luoteisosaa ja Atlantin akselia.

Eroominaisuudet ovat:

 • Yrityslähtöisyys: tehokas ja vastuullinen liiketoiminnan johtaminen, yrittäjyys, innovaatiot, uudet tekniikat ja nousevat alat.
 • Huippuosaaminen ja tiedon luominen.
 • Kansainvälistyminen kaikissa ulottuvuuksissa: Sisältö, opiskelijat ja strategiset liittoumat eri alojen oppilaitosten kanssa.
 • Linkit ja yhteistyö yritysten kanssa:
  • Osallistuminen koulutusprosessiin (ammatilliset käytännöt, vaihdot jne.).
  • Innovaatio yritysten liikkeenjohdon konsultointipalvelujen kehittämiseksi.
  • Aktiivisesti sidoksissa oleviin kouluttajiin.
 • Toimien yhdistäminen tuotantosektorin kehittämiseen (ABANCA-tutkimus-, teknologia- ja innovaatiokeskukset).
 • Yrityksen sisäinen koulutustoiminta ABANCA: lle.
 • Työllisyyteen, sosiaaliseen sitoutumiseen sekä kansallisiin ja kansainvälisiin yliopistojen välisiin toimiin tähtäävien koulun ulkopuolisten ohjelmien toteuttaminen.

142355_Copiade_MG_4094.jpg

Kampus ja paikat

IESIDEn pinta-ala on yli 16 500 m2, ja se tarjoaa ensiluokkaisia palveluja hajautetusti koko Galiciassa. Kolme sijaintia A Coruñassa, Pontevedrassa ja Vigossa, opiskelija-asuntola Pontevedrassa ja neljä satelliittiyksikköä Santiagossa, Ferrolissa, Lugossa ja Ourensessa muodostavat tilat, joissa kasvokkain koulutetaan. Sillä on myös virtuaalikampus verkkokoulutusta varten, joka mahdollistaa sekoitetun koulutuksen. Monikampuskirjastot sijaitsevat kolmessa paikassa ja niihin on digitaalinen pääsy.

Laadullinen sitoutuminen

Vigon yliopistoon kuulumisen seurauksena IESIDE on ainoa Galician yritysten koulutuskeskus, joka tarjoaa virallisen liiketalouden tutkinnon ja MBA-tutkinnon. Juuri yhteistyö yliopiston ja galicialaisen yrityksen kanssa mahdollistaa nykyisen yliopistotarjouksen täydentämisen keskittyen yrityksessä sovellettavaan jatkokoulutukseen erikoistumiseen. Akateemisen huippuosaamisen malli, joka sisältää kansainvälistymisen toisena olennaisena pilarina allekirjoittamalla sopimuksia ulkomaisten instituutioiden kanssa.

Sitoutuminen laatuun tarkoittaa laitosten, kuten ANECA: n (National Association for Quality Assessment and Accreditation), tunnustusta, joka tukee liikkeenjohdon ja maisterin tutkintojen virallisuutta - MBA ja jäsenyys elimissä, jotka asettavat laatuvaatimukset johtajien ja korkeakoulujen koulutuksessa, kuten AEEN (Espanjan kauppakorkeakouluyhdistys), EFMD (Euroopan hallinnon kehittämissäätiö) ja CLADEA (Latinalaisen Amerikan johtokorkeakoulu) . Vuonna 2019 IESIDE liittyi HACU: han (latinalaisamerikkalainen korkeakoulujen ja yliopistojen yhdistys).

Tämän sitoutumisen laatuun heijastuu alla esitetyn ja IESIDEn toimintaa ohjaavan kattavan laatujärjestelmän käyttöönottoon ja käyttöön.

kuittaukset

YK: n aloitteet tunnustavat IESIDEn sitoutumisestaan yritysten sosiaalisen vastuun sisällyttämiseen, mikä näkyy opintosuunnitelmissamme. Nämä aloitteet ovat:

 • Vastuullisen johtamisen koulutuksen (PRME) periaatteet
 • Kestävän kehityksen ratkaisuverkosto (SDSN)

IESIDE on tunnustettu 25 parhaan koulutuskeskuksen joukkoon Espanjassa ja 1000 parhaan joukkoon maailmassa ja jolla on suurin kansainvälinen vaikutusvalta.

Kahdeksas peräkkäinen vuosi Instituto de Educación Superior Intercontinental de la Empresa (aiemmin nimeltään Afundación Business School) valittiin maailman 1000 parhaan kauppakorkeakoulun joukkoon, jolla on suurin vaikutus kansainvälisesti. Maassamme vain 21 laitosta on otettu mukaan tähän maailmanluokkaan.
(Eduniversal, sijoitus 1000 maailman parhaan kauppakorkeakoulun luokse, vuodesta 2008)

Kansainvälisen liiketoiminnan maisteri, MIB, viiden parhaan kansainvälisen liiketalouden kaksikielisen ohjelman joukossa Espanjassa.
(Diario El Mundo, 250 mestaria, 2008, 2009, 2010 ja 2011)

Kiinteistöliiketoiminnan maisteri on kategoriansa Espanjan viiden parhaan joukossa
(Diario, El Mundo, ranking 250 mestari, toukokuu 2008)

Yksi Espanjan 20 parhaasta kauppakorkeakoulusta yli 125 kauppakorkeakoulun joukossa. Ainoa galicialainen.
(Diario, El Mundo, MBA-sijoitus ja kauppakorkeakoulut, 2006)

Espanjan MBA-tutkintojen kymmenen parhaan joukossa
(Actualidad Económica, toukokuuta 2004)

Xunta de Galicia on hiljattain myöntänyt selkeän sitoutumisen koulutuksen laatuun "Leaders in Quality 2013" -palkinnolla.

kansainvälistyminen

Kansainvälistyminen on yksi strategisista tavoitteista, jotka on suunniteltu luomaan taloudellista, sosiaalista ja kulttuurista arvoa.Se toteuttaa yhteistyö- ja vaihto-ohjelmia sekä kansallisten että kansainvälisten yliopistojen kanssa.

Näiden vuosien aikana olemme lähestyneet kansainvälistymistä pyrkimällä kahteen tavoitteeseen: tarjoamaan opiskelijoille mahdollisuus suorittaa koulutuksensa muissa maissa ja houkutella ulkomaisia opiskelijoita. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi olemme kanavoineet ponnistelumme sekä koulutusohjelmien kehittämiseksi että liittoutumien allekirjoittamiseksi kansainvälisten yliopistojen kanssa Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa.

Sijainnit

A Coruña

Osoite
Ronda de Nelle, 31
15007 A Coruña, Galicia, Espanja

Pontevedra

Osoite
Augusto Glez Besada 2-4
36003 Pontevedra, Galicia, Espanja

Vigo

Osoite
Madrid Avenue, 60
36204 Vigo, Galicia, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin