Graduate School of Management in Barcelona (GSMB)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Graduate School of Management on kunnianhimoinen, kosmopoliittinen, innovatiivinen projekti, joka heijastaa keskeisiä haasteita ja keskeisiä arvoja liittyvät nykypäivän maailmaan.

GSM Barcelona on perustettu yleiseurooppalaiseksi oppilaitokseksi, jolla on kumppaniyliopistot kaikkialla Itä- ja Länsi-Euroopassa, jotka ovat sidoksissa korkeakouluopetuksen huippututkimukseen ja tutkimuksen huippuosaamiseen, ja sitä ohjaa maailmanluokan tiedemaailman taloustieteiden ja rahoittajien .

Koulu pyrkii tarjoamaan monenlaisia ​​ammattimaisia ​​ja akateemisia tutkintoja johtamisessa ja liiketoiminnassa jatko-opiskelijoille, jotka ovat sitoutuneet ymmärtämään entistä maailmanlaajuisen yhteiskunnan monimutkaisia ​​sosiaalisia taloudellisia ja rahoituksellisia prosesseja.

Haastavien maisteriohjelmien tarjonnan lisäksi koulu edistää liiketoiminnan ja organisaatiotutkimuksen huippuosaamista läheisessä yhteistyössä sen kolmen perustavan akateemisen elimen ja sen laajemman kansainvälisten kumppaniverkostojen kanssa.

Tehtävä

Barcelonan Graduate School of Management -ohjelman ydinosa on se, että se sijoittaa korkeakouluopetuksen viimeisimpien ja parhaiden käytäntöjen kärjessä yhdistämällä akateemisen maailman innovatiivisen huippuosaamisen käytännön kokemus liiketoimintaympäristöön ja valtion organisaatioiden sosiaalisen sitoutumisen.

Lähestyä

Opiskelija on "liikkeellepaneva voima" Graduate School of Managementissa Barcelonassa.

Tämä tarkoittaa, että olemme sitoutuneet vastaamaan opiskelijoiden tarpeisiin optimoimalla oppimisprosessi ja luomalla ymmärtää, mikä on sopiva elinympäristön ympäristössä, jotta pystytään vastaamaan elämän muuttuviin haasteisiin entistä yhtenäisemmillä maailmanmarkkinoilla.

Oppimisympäristömme on käytännöllinen yhdistämällä sekä älyllistä ja kokemuksellista oppimista, kehittämällä osaamista, taitoja ja osaamispohjaa yksilöllisen ja tiimityön kehittämisen avulla.

Miksi valita Graduate School of Management Barcelona?

GSM Barcelona on monia ominaisuuksia, jotka erottaa sen muista liiketoiminta-kouluista
Akateeminen erinomaisuusTiedekunta valitaan maailman arvostetuimmista organisaatioista.
Eurooppalainen kokemus
2000 yritystä odottavat GSM Barcelonaa laadukkaille harjoittelijoille.
Kansainvälinen painopiste
GSMB antaa sinulle taidot menestyä yhä globalisoituneemmassa maailmassa.
Opiskelijaelämä
Meillä on kokemusta, jotta sinusta täyttyisit kotona Euroopassa.
Osa koko 100 yliopistosta osallistuu kunnianhimoiseen projektiin.

Sijainnit

Barcelona

GSM Barcelona

Osoite
GSM Barcelona
Plaça d'Adria, 1 Bis

08021 Barcelona, Katalonia, Espanja
Puhelin
+34 932 05 18 68

Barcelona

GSM Barcelona

Osoite
Plaza Adriano, 1 bis
08017 Barcelona, Katalonia, Espanja
Puhelin
+34 932 05 18 68

Ohjelmat