Lue virallinen kuvaus

ESIC on johtava kauppakorkeakoulu Espanjassa, jolla on yli viidenkymmenen vuoden kokemus koulutustoiminnasta ja markkinoinnin ammattilaisista. Pyrimme kannustamaan, edistämään ja ylläpitämään suoraa suhdetta liiketoimintaympäristöön tarjoamalla sinulle käytännön akateemisen koulutuksen, joka keskittyy työmarkkinoiden tarpeisiin. Tarjoamme arvokasta koulutusta, jotta voimme harjoittaa menestyksekkäästi ammattitaitoista ammattilaista, jolla on erinomainen komento ja tietämys uusimmista trendeistä.

ESIC oli ensimmäinen Espanjassa perustettava kauppakorkeakoulu, joka tarvitsi ammattitaitoisen liikemiehen tarvitsevan koulutuksensa markkinointialueella. Nykyään ESIC pidetään johtava yritys- ja markkinointikoulutuskoulu, joka tunnetaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti yhtenä parhaista koulutuskeskuksista tällä alalla. Yli 50 000 alumnia, ESIC on yritysten ja ammattilaisten referenssikeskus.


Se on kymmenen kampuksen koko Espanjassa ja kaksi muuta Brasiliassa, joka antaa tämän kauppakorkeuden suurin kansallinen alueellinen täytäntöönpano.

ESIC liittyy myös yliopistoihin Rey Juan Carlos, Miguel Hernández, San Jorge ja Rovira i Virgili Madridissa, Valenciassa, Zaragozassa ja Tarragona, ja sen Curitiba-kampus tunnustetaan Brasilian opetusministeriön viralliseksi keskukseksi.


ESIC keskittyy toimintaansa viiteen osa-alueeseen/>

Perusopinnot
ESIC tarjoaa jatkotutkinnon, viralliset tutkinnot sekä yhdistelmän sekä markkinoinnissa, liikkeenjohdossa ja hallinnossa, kansainvälisessä liiketoiminnassa, viestinnässä, mainonnassa ja suhdetoiminnassa, liiketoiminnan hallinnossa ja digitaalisessa liiketoiminnassa. Kaikki nämä ura-alueet ovat käytännöllisiä ja työllisyyteen keskittyviä.

Jatko-opintoja
Koulutustarjous perustuu MBA-tutkintoihin, yliopiston mestareihin, erikoistuneisiin mestareihin (yrityksen toiminnallisilla alueilla) ja korkeampia ohjelmia, jotka keskittyvät koulutusalan ammattilaisiin pystyäkseen johtamaan liiketoiminnan haasteita.

Johtotason koulutus
Toimialan koulutusalalla tarjoamme laajan valikoiman avoimia ohjelmia ja räätälöityä koulutusta yrityksille.

ESIC-kielikoulu
ESIC Language School on koulutuskeskus ja valtuutettu Cambridge-tutkimuskeskus. Se tarjoaa englantilaisia, saksalaisia, ranskalaisia ​​ja kiinalaisia ​​kursseja kokeneilla opettajilla ja antaa sinulle mahdollisuuden todistaa tämän tiedon. Koulutustarjoukseen kuuluu avoimia ryhmiä, kouluja, ammattilaisia ​​ja yrityksiä kaikilla tasoillaan.
Lisäksi se tarjoaa kursseja espanjaksi vieraaksi kielenä: espanjankieliset, viralliset testausvalmistelut, yliopiston sisäänkäynnin kokeet, liike-elämän espanjalaiset, lyhyet ohjelmat ja opintomatkat.

ESIC Toimitus
Tämä edustaa ESICin projektiota julkaisumallissa, jossa se edistää tutkimusta ja suosittuja artikkeleita talouden, liiketoiminnan, markkinoinnin ja johtamisen osa-alueilla. Tavoitteenamme on tarjota kirjoja, käsikirjoja ja julkaisuja opiskelijoille ja ammattilaisille useista tunnetuista kirjoittajista, jotka tutustuvat syvälle kaikkiin yrityksiin ja yrityksiin liittyviin alueisiin.

SIJOITUS


ESIC esiintyy järjestelmällisesti useimmissa tunnetuissa kansainvälisissä yrityskoulutuksen rankingissa. Tämä tarjoaa koulun ulkopuolisen ja objektiivisen tunnustamisen koulutuksen laadun viimeisten 50 vuoden aikana./>
Viimeisimmät sijoitukset rankingissa:

Bloomberg Business Week -luokitus parhaista kauppakorkeakouluista 2017.
ESICin kansainvälinen MBA (International Business MBA) on 27. sijalla kansainvälisten MBA-ohjelmien joukossa.

QS Sijoitetun pääoman tuotto 2015./>
ESIC: n MBA-ohjelmat näkyvät 46 eurooppalaisen MBA-ohjelman joukossa. ne näkyvät parhaimmassa asemassa kahdella kuudella luokalla, "työllisyys kolmen kuukauden kuluessa valmistumisesta" ja "lyhyt takaisinmaksuaika". Ne näkyvät myös useimmissa luokissa 15 parhaan joukkoon, ja ensin Espanjassa kaikilla alueilla paitsi kaksi, joissa se näkyy toisena ja kolmannena. Seuraavien avainluokkien tiedot seuraavat:

  • Työntekijä kolmen kuukauden kuluessa valmistumisesta, position 1,
  • Lyhin takaisinmaksuaika, sijainti 1,
  • 10 vuoden sijoitetun pääoman tuotto, sijoitus 8,
  • 20-vuoden sijoitetun pääoman tuotto, sijoitus 8,
  • Yrittäjyyden edistäminen, 11 kohta,
  • Palkkojen nousu, paikka 15.

QS Global 250 Business Schools 2017./>
ESIC on sijoittunut maailman 250 parhaan kauppakorkeakoulun joukkoon ja vielä tärkeämpää on yksi seitsemästä "Top-Tier Employability" -liikekoulusta Euroopassa.


QS Global 100 EMBA-ranking 2017.
ESIC: n EMBA näkyy tällä 100 suurimman EMBA: n suurimmalla sijoituksella, ja se on 29. sijalla Euroopassa.


U-Multirank 2017/18.
ESIC on sijoitettu 29. sijalle 492 korkeakoulututkinnon suorittaneiden yritysten maailmassa.


Poets
ESIC Business


Nuoriso Sisältää maailmanlaajuisen B-koulun rankingit 2017.
ESIC on sijoittunut maailman 100 parhaan MBA-luokituksen joukkoon, ja tärkeämpää on markkinoiden markkinoinnin huippu 50, kauppatieteiden maisterin tutkinto, rahoituksen päällikkö, MDF ja Executive MBA.


America Economia MBA Global 2017.
ESIC: n MBA-tulokset näkyvät 18. sijalla parhaan 49 ohjelman Latinalaisen Amerikan opiskelijoille.


CNN: n laajentuminen Kansainvälisten MBA-ohjelmien maisteriohjelma 2017.
ESIC: n MBA-ohjelmat sisältyvät 77 kansainvälisen ohjelman eliittiin, ja ne ovat 52. sijalla.


Merco Talent
ESIC tunnetaan Espanjan toiseksi liiketoimintakaupunkina, jolla on eniten kykyä houkutella ja säilyttää lahjakkuuttaan, ja 51: n joukossa maamme ensimmäisten 100 lahjakkaimman yrityksen joukossa.
ESIC on 7. sijalla yksi lahjakkaimmista yrityksistä Espanjassa, jossa on alle 1000 työntekijää.


El Mundo 2017-ranking jatko-ohjelmista.
ESIC: n kauppatieteiden maisteri, maisteri mainonnassa ja suhdetoiminnassa, henkilöstöhallinnon maisteriohjelma ja organisaation kehittäminen sekä kansainvälisen kaupan maisteri
Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

EMBA

ESIC Business & Marketing School

Master in Business Administration (EMBA) vastaa lisääntyvää kysyntää että johtajat ja yrittäjät heidän aikanaan. ... [+]

Master in Business Administration (EMBA) vastaa lisääntyvää kysyntää että johtajat ja yrittäjät heidän aikanaan.

Näkökohtia, kuten lisäarvon, vastaus globaaliin ympäristöön, eriyttäminen yrityskulttuuria, yritysten sosiaalinen vastuu, tietämyksen hallinta, painopiste sidosryhmien (sidosryhmät) ja strateginen näkökulma ihmisten johtaminen, monien muiden joukossa, meidän on pakko elinikäistä oppimista, jos haluamme olla tehokas ja toimiva suorittaessaan vastuumme.

piirteet

MBA teho:

Strateginen visio.Tehokasta päätöksentekoa.Ihmisten johtaminen.Kansainvälisestä näkökulmasta.Yrittäjyys.Tasauspyörästöt tekijätSisältö säädetty todellisuuden liiketoiminnan ja soveltaa välittömästi, lähetetään tiedekunnan ilmeisen johdon ja ammatillinen profiili.Kehittäminen johtamistaitoja, kokemusta ja sovitettu uran kullekin osallistujalle.Dynaaminen kokemusten vaihtoa, sekä osallistujien ja opettajakunnan.Edistää ryhmätyötä, tekee suurimman osan arviointien työryhmissä perustuu kehittämiseen tositapauksista. Se jakautuu kuusi kertaa joukkue on mahdollisuus vuorovaikutuksessa kaikille osallistujille.Päätyttyä lopullinen hanke toteuttamista yrittäjyyden aloitteen, yrityksen perustamiseen tätä varten ja kehittää niiden liiketoimintasuunnitelmaa.... [-]
Espanja Madrid Barcelona Valencia Seville Zaragoza Marbella Pamplona Bilbao Granada  + 6 More
Request Info
Espanjalainen
Part-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Globaali MBA

ESIC Business & Marketing School

ESIC Business ... [+]

ESIC Business

verkostoituminen

kulttuurienvälistä kokemusta

syvä kansainvälinen upotus

Global MBA Experience

[IMBA ESIC MBA SISU MIB FIU]

Todellinen kansainvälinen koulutus, jonka johtavat kauppakorkeakoulut tarjoavat Euroopassa, Aasiassa ja Amerikassa. Valmistuttuaan osallistujat saavat kolme erillistä astetta.

Kansainvälinen ulottuvuus ammattiuralla

Osallistujat hyötyvät kolmen toimielimen ammatillisesta urakehityksestä. ESIC, SISU ja FIU tarjoavat urakehityspalveluja ja resursseja osallistujille ja auttavat heitä täyttämään urakehityksensä; tämä tarjoaa kultaisen mahdollisuuden päästä maailmanlaajuisille työmarkkinoille. Erityisesti ja asiaankuuluvien määräysten mukaisesti osallistujilla on pääsy FIUIU: n valinnaiseen harjoitteluun (työpaikka, joka liittyy suoraan opiskelijan pääaineeseen tai opiskeluun, jotta opiskelijat ovat täyttäneet voimassa olevan F-1-tilan ainakin kahdella peräkkäisellä lukukausi ennen käytännön harjoittelua).... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Englanti
Full-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MBA

ESIC Business & Marketing School

ESIC-yritys- ja markkinointikoulu (ESIC) ja Shanghai International Studies University (SISU) ovat yhdistäneet voimansa luomaan ainutlaatuisen uraauurtavan kansainvälisen ... [+]

ESIC-yritys- ja markkinointikoulu (ESIC) ja Shanghai International Studies University (SISU) ovat yhdistäneet voimansa luomaan ainutlaatuisen uraauurtavan kansainvälisen MBA-liiketoiminnan miesten / miesten, jotka on suunniteltu parantamaan johtamis- ja johtamistuntemustaan ​​ja antamaan heille asiantuntemusta monimutkaisten haasteiden ratkaisemiseksi yhä globaalisempi ympäristö.

Tämä vahva kumppanuus kahden johtavan kiinalaisen ja EU: n toimielimen välillä on maailmanlaajuisesti keskittyneiden ammattilaisten majakka, joka hankkii näkemyksen, asiantuntemuksen, verkostojen ja ajattelutavan menestyneiksi johtajiksi ja johtajiksi tulevaisuuden liiketoimintaympäristössä.... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Englanti
Full-time
19 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
ESIC Business & Marketing School

MBA kattaa yrityksen kaikki toiminnalliset alueet samalla kun se tarjoaa erityistä ja erilaista huomiota uusimpaan markkinointiin ja digitaalisen talouden suuntauksiin. O ... [+]

MBA kattaa yrityksen kaikki toiminnalliset alueet samalla kun se tarjoaa erityistä ja erilaista huomiota uusimpaan markkinointiin ja digitaalisen talouden suuntauksiin. Osallistujat hankkivat taitoja, työkaluja ja tarvittavaa ajattelutapaa onnistuneen ja globaalin uran kehittämiseen.

OminaisuudetLaaja yhdistelmä luokkia, projekteja, työpajoja, reaalimaailmallisia yritystilanteita ja kansainvälisiä kokemuksia.MBA, jossa keskitytään erityisesti uusimpaan markkinointiin ja digitaalisen talouden suuntauksiin.Kehitetään ja otetaan käyttöön avainhallintataitoja toimimaan tehokkaasti nykypäivän yhä monimutkaisemmassa ja monikulttuurisessa ympäristössä.

tavoitteet

MBA-ohjelman päätavoitteet ovat:/>... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Espanjalainen
Full-time
12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Camino Valdenigriales
28223 Madrid, Community of Madrid, Espanja
Osoite
C/ Marià Cubí, 124
08021 Barcelona, Catalonia, Espanja
Osoite
Avda. de Blasco Ibáñez, 55
46021 Valencia, Valencian Community, Espanja
Osoite
Edificio de la Prensa Avda. de Carlos III, s/n Isla de la Cartuja
41092 Seville, Andalusia, Espanja
Osoite
Vía Ibérica, 28-34
50012 Zaragoza, Aragon, Espanja
Osoite
C/ Severo Ochoa, 49 Parque Tecnológico de Andalucía Campanillas
29590 Marbella, Andalusia, Espanja
Osoite
Ronda de Nelle, 31
15007 A Coruña, Galicia, Espanja
Osoite
Avda. de Anaitasuna, 31 Mutilva (Navarra)
31192 Pamplona, Navarre, Espanja
Osoite
C/ Alameda Recalde, 50
48008 Bilbao, Basque Country, Espanja
Osoite
C/ Eduardo Molina Fajardo, 38
18014 Granada, Andalusia, Espanja
Osoite
Avenida de Madrid, 60
36204 Vigo, Galicia, Espanja
Osoite
Spain Online, Espanja