ESEM

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tapaa ESEM

ESEM, se on liiketoimintaa koulu kansainvälisen liike-ohjelmia. Se perustettiin Madridissa vuonna 1968 muodostaakseen akateemisesti aloilla markkinointi, hallinto, hallinto ja johto, ammattilaiset pystyvät vastaamaan nykyisiä ja tulevia tarpeita yrityksen ja markkinoille.

Meillä on seuraavat koulutusohjelmaa:

  • Master Sports Management ja Master Urheiluvalmennus
  • MBA Management, hallinto ja johtaminen (DAGE)
  • Master Markkinoinnin ja kaupallisen hallinnon (MM)
  • Korkeampi tutkinto Markkinoinnin ja myynnin johtamisen
  • Executive MBA Liikkeenjohdon (EXE)
  • MBA Management erikoisuus in Health Industry and Pharmaceutical (FARMA)

keskus

Vuodesta 1968 ESEM on onnistuttu tarjoamaan erikoistuneita avainhenkilöt asiaan uran ja nuoria, jotka ovat aloittaneet työnsä, koulutusta. Yli 40000 kansainvälisiä osaajia ovat kulkeneet meidän luokkahuoneet, jossa lisäksi heidän koulutukseen, ovat saavuttaneet vaihtoa käytännön tietoa, joten se täyttää filosofiaa ... "tekemällä oppiminen"

Näillä ohjelmien koulutusta kaikilla käytännön työkaluja ja tekijöitä tarvitaan Commercial Marketing Management, Sales Management, taloushallinto, Human Resource Management ja yleisestä hallinnosta monikansallinen yritys. Ohjelmat ja niiden sisällöt ovat erittäin käytännöllisiä.

Sleep ja haastaa kaikki ammatilliset, saat onnistuneesti päätökseen kaikkien näiden ohjelmien, koska kuten opiskelija profiilin ja neuvoo miksi valita ohjelman.

Älä epäröi, Kehotan kaikkia ESEM kursseja ja ohjelmia, sekä heidän ammattitaitonsa ja meidän koulutus, voimme jakaa kokemuksia yhdessä ja kyky ajoittaa MBA mieleiseksesi.

Odotamme.

Come Francisca Aliaga

Sijainnit

Madrid

Ex'pression College

Osoite
Avd. de los Madroños, 55 (Parque Conde Orgaz)
28043 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja
Puhelin
+1 510-654-2934