Lue virallinen kuvaus

Tapaa ESEM

ESEM, se on liiketoimintaa koulu kansainvälisen liike-ohjelmia. Se perustettiin Madridissa vuonna 1968 muodostaakseen akateemisesti aloilla markkinointi, hallinto, hallinto ja johto, ammattilaiset pystyvät vastaamaan nykyisiä ja tulevia tarpeita yrityksen ja markkinoille.

Meillä on seuraavat koulutusohjelmaa:

  • Master Sports Management ja Master Urheiluvalmennus
  • MBA Management, hallinto ja johtaminen (DAGE)
  • Master Markkinoinnin ja kaupallisen hallinnon (MM)
  • Korkeampi tutkinto Markkinoinnin ja myynnin johtamisen
  • Executive MBA Liikkeenjohdon (EXE)
  • MBA Management erikoisuus in Health Industry and Pharmaceutical (FARMA)

keskus

Vuodesta 1968 ESEM on onnistuttu tarjoamaan erikoistuneita avainhenkilöt asiaan uran ja nuoria, jotka ovat aloittaneet työnsä, koulutusta. Yli 40000 kansainvälisiä osaajia ovat kulkeneet meidän luokkahuoneet, jossa lisäksi heidän koulutukseen, ovat saavuttaneet vaihtoa käytännön tietoa, joten se täyttää filosofiaa ... "tekemällä oppiminen"

Näillä ohjelmien koulutusta kaikilla käytännön työkaluja ja tekijöitä tarvitaan Commercial Marketing Management, Sales Management, taloushallinto, Human Resource Management ja yleisestä hallinnosta monikansallinen yritys. Ohjelmat ja niiden sisällöt ovat erittäin käytännöllisiä.

Sleep ja haastaa kaikki ammatilliset, saat onnistuneesti päätökseen kaikkien näiden ohjelmien, koska kuten opiskelija profiilin ja neuvoo miksi valita ohjelman.

Älä epäröi, Kehotan kaikkia ESEM kursseja ja ohjelmia, sekä heidän ammattitaitonsa ja meidän koulutus, voimme jakaa kokemuksia yhdessä ja kyky ajoittaa MBA mieleiseksesi.

Odotamme.

Come Francisca Aliaga

Ohjelmien opetuskielet:
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

ESEM

Tällä kurssin opiskelija hankkii jatkokoulutus Business Graduate Executive Coaching. Saat tarvittavat tiedot kehittämään ammatillisen harjoittelu- ja kannustaa henkilökoh ... [+]

Kurssin tavoite

Tavoitteena ohjelma on:

Hankkia tiedot, taidot ja kyvyt tarpeen käytännön valmennus yritystasolla Vauhtia toimeenpanovallan ja liiketoiminnan kehittämisen avulla tekniikoita organisaation valmennus ja konsultointi kenttään. Edistää kehitystä ja liiketoiminnan johtamisen, kohti tasapainoista tilaa itsetuntemuksen ja käytäntöä.

Tällä kurssin opiskelija hankkii jatkokoulutus Business Graduate Executive Coaching. Saat tarvittavat tiedot kehittämään ammatillisen harjoittelu- ja kannustaa henkilökohtaisen ja ammatillisen kehityksen johtajien, kaupallinen, keskijohdon ja johtajat.

Siksi alusta International School of Business Management (ESEM), suuri haaste on ollut kehittää koulutusmallin meidän ohjelmia, jotka yhdistyvät läheinen suhde teoria, menetelmät ja käytäntö, ruokkivat jatkuva tutkimus .... [-]

Espanja Madrid
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
ESEM

Teoreettisen menetelmän - ESEM käytännössä opiskelijalle annetaan sopeutuminen uuteen teknologiaan, tarpeen mukaan ja pyysi tänään varten pääjohtajan viran. Käytännön Ohj ... [+]

Kansainväliset jatko ammatillisen tason. Suunnattu ihmisille, joilla tai kutsutaan miehittää kantoja ja toimintoja Kaupalliset ja markkinoinnin johtajat tai toimitusjohtajat.

ESEM, 47 vuoden toiminnan ja kehityksen, on liike koulu erikoistunut liiketoiminta-alueilla Commercial ja markkinointi, Management and Business Administration, jossa tunnustusta kansallisissa ja kansainvälisissä yrityksissä.

Meidän luokkahuoneissa ja ohjelmista on ollut yli 20000 opiskelijoita viidellä mantereella.

Kurssin tavoite

Tarjotaan tarpeelliset välineet johtamisen kehittämiseen. Nämä työkalut pelata kolme roolia: Myynnin ja markkinoinnin johto, johtaminen ja Business Administration.... [-]

Espanja Madrid
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi