Lue virallinen kuvaus

AACSB Accredited

EAE Business School on erikoistunut korkeakoulutukseen, johon sisältyy myös Executive MBA, master-tutkinto ja kandidaatin tutkinto-ohjelmat. Yli 73 000 johtajaa ja johtajaa on koulutettu EAE: ssa.

Keskeinen tehtävämme on kouluttaa ammattilaisia ja johtajia kansallisten ja kansainvälisten yritysten kanssa ohjelmissa ja päälliköissä, joille on ominaista suuri annos käytännönläheistä ja opiskelijakeskeistä sisältöä. EAE Business Schoolin menestys perustuu jatkuvaan viestintään opiskelijoiden, opettajien ja kumppaneiden kanssa ympäri maailmaa, mikä mahdollistaa koulun takaavan tiukan koulutustason.106806_4.jpg

EAE Business School: Laatu maisteriohjelmissa ja jatko-opinnoissa

Korkeat laatuvaatimukset, joita toteutamme EAE Business Schoolissa, ovat ansainneet meille tunnustuksia arvostetuimmissa kansallisissa ja kansainvälisissä rankingissa. EAE kuuluu arvostetuimpiin kansallisiin ja kansainvälisiin ranking-organisaatioihin, kuten AACSB (Association to Advanced Collegiate School of Business), EFMD (European Management Management Development Foundation), CLADEA (Latinalaisen Amerikan hallintokoulutusneuvosto) EBEN (European Business Ethics Network) ja EMBAC (Executive MBA Council). Lisäksi ohjelmamme on sertifioitu PMI (Project Management Institute) ja CSCMP (Supply Chain Management Professionals) sekä ANECA ja AQU.

Tärkein mutta yhä eniten motivoiva haasteemme on jatkaa kansainvälistä kauppakorkeakoulua, joka pystyy kouluttamaan ammattilaisia, joilla on valmiudet johtaa organisaatioita kestävästi. EAE omaksuu sosiaalisen sitoutumisensa edelleen ratkaisemaan haasteet henkilökohtaisen ja johtavan koulutuksen alalla.


Kansallinen ja kansainvälinen EAE

EAE: llä on akateemisia ja institutionaalisia kumppanuussopimuksia 65 yrityskoulun ja yliopiston kanssa. Yhteistyökumppanimme ovat levinneet 22 maahan. Lisäksi koululla on yli 3500 kumppanuussopimusta espanjalaisten ja kansainvälisten yritysten kanssa, minkä ansiosta oppilaamme voivat hyödyntää arvokkaita työpaikkakursseja opintojensa jälkeen. Kun olet suorittanut kandidaatin tai maisterin tutkinnon, on äärimmäisen suositeltavaa tehdä yrityksen sisäinen harjoittelu soveltaa hankittua tietoa. Tässä mielessä EAE antaa opiskelijoilleen pääsyn harjoittelupaikkoihin opintojensa jälkeen.

Vuonna 2016 koulu otti tervetulleeksi opiskelijoita kaikista 102 eri maasta kaikista 5 mantereesta. Lisäksi 37% EAE: n akateemisesta tiedekunnasta on kansainvälistä. Yritystutkimusten globaalisuuden vuoksi yhä useammat EAE-mestarit ovat englanninkielisiä. Sopimuksemme yliopistojen kuten Pace Universityn New Yorkin, Amsterdamin ammattikorkeakoulun ja Universidad Anáhuac Mayab de México kanssa antavat meille yhä läheisempää yhteyttä kansainvälisiin opiskelijoihin.

Tänä vuonna EAE on vahvistanut tiukan sitoutumisensa tutkimukseen. Opettajamme ovat tuottaneet korkeatasoista akateemista tutkimustyötä, papereita, tapaustutkimuksia, kirjoja ja levitystuotteita ja tuottaneet johdon tietämystä yhteisölle. Lisäksi olemme osallistuneet useisiin kansainvälisiin konferensseihin, joissa olemme jakaneet tämän tiedon.106807_6.jpg

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti
Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

EMBA

EAE Global

Maailmanlaajuinen Executive MBA opetetaan Madridin kampuksella ja sillä on myös hybridi-opiskelu. Se lisää mahdollisuuksia laajentaa rajoja asiakkaiden, kilpailun ja toim ... [+]

Jatkuvat muutosprosessit, globalisaatio, kehittyvät markkinat ja lisääntynyt kilpailu ovat useita ominaisuuksia, jotka kuvaavat talouden nykyistä käyttäytymistä. Toisaalta nykyinen talouskriisi edustaa monia yrityksiä mahdollisuuden keksimään itsensä uudelleen. Tulevaisuuden yhtiö toimii maailmanlaajuisesti asiakkaiden, kilpailun ja toimittajien markkinoilla, joissa mahdollisuudet voivat olla toisella puolella maapalloa.

Tässä yhteydessä johtajien ja toimitusjohtajien on jatkuvasti päivitettävä osaamistaan ja taitojaan yhdistääkseen vankka liiketoiminnan tietämyksensä globaaliin liiketoiminnan visioon, sillä tällä tavoin he pystyvät vastaamaan menestyksekkäästi markkinoiden asettamiin haasteisiin ja suunnittelemaan globaali liiketoimintastrategia, joka mukautuu muuttuviin ympäristöolosuhteisiin.... [-]

Espanja Madrid
Lokakuu 2019
Espanjalainen
Full-time
12 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi

EAE in figures | Graduation 2016 EAE Business School

EAE en cifras 2017 | EAE Business School