Read the Official Description

Missiomme uudelleen korkea-asteen koulutuksen

Olemme lähes 25 vuotta tarjoten enemmän maailmanlaajuista kokemusta ja innovatiivista oppimista mahdollista, jatkuvasti tarkastella perinteisen mallin korkeakoulutuksen ja jatko; Aiomme parantaa sitä ja tätä, me säännöllisesti tarkistaa kaikki meidän ohjelmat, jotka perustuvat tosi näkemys markkinoiden ja meillä on eniten kokeneita ammattilaisia, jotka tuovat innovatiivisen lähestymistavan ja arvo huippuosaamista ja yrittäjyyttä. Ja alan koulutuksen eroamme innovaatioihin ja sopeutumista muutoksiin. Cesine eturintamassa koulutuksen.

Innovaatioita koulutus

Sopeutua muutoksiin maailma ei riitä. Johtaa positiivinen muutos, meidän on löydettävä uusia ja parempia tapoja tehdä asioita. Olemme yksi ensimmäisistä yliopistoista maailmassa yhdistää yhteen paikkaan kaikkein luovien, tunnetuimpia muotoilijoita ja tastemakers tulevaisuudessa tulevia johtajia liike, viestintä ja markkinointi.

Eri jatko

Valmistuneista tekevät meistä, keitä me olemme. Ne ovat meidän tuote, ja me määrittelemme menestystä. johtajia liikkeenjohdon, viestintä, muotoilu ja teknologia-alueella, ne kaikki pystyvät kohtaamaan heidän ammatillisen tulevaisuutensa kanssa luottamusta; suuntaamalla osaamistaan ​​ja jatko korkealaatuisia.

Rankattu Best

Läsnäolo Cesine joukossa kärkisijoilla kansainvälisissä vertailuissa kuvastaa sitoutumista huippuosaamista ja erityisesti kykyä sopeutua muutoksiin ja auttaa yksilöitä ja organisaatioita saavuttamaan tuloksia. Niin paljon, että olemme asettaneet kärkikolmikkoon neljänkymmenen Espanjan yliopistojen ranking I2N valmistettu PricewaterhouseCoopers ja Education First, joka mittaa taso Englanti opiskelijoiden ja kansainvälistymisen asteen instituutiot, Hän seisoo Navarran yliopiston ja San Pablo CEU. Paitsi Cesine on saanut korkeimmat pisteet opetuksessa, työllistettävyyden, tilat ja sosiaalista sitoutumista arvostetussa ranking "QS Stars".

Kaudet "Erasmus" taattu

Strategisia liittoutumia useiden tunnettujen yliopistojen, kauppakorkeakoulujen ja kansainväliset suunnittelu auttaa varmistamaan, että kaikki opiskelijat aikoja "Erasmus" stipendejä eri maissa, ja taatusti parhaat käytännöt espanjalaisten yritysten ja myös New Yorkissa, San Franciscossa, Boston, Toronto ja Pariisissa.

Sitoutunut työllistyvyyden ja yrittäjyyden

Olemme yliopisto hoitaa ihmisiä nyt, se tarkoittaa, että kuuntelemme työnantajille takeet siitä, että jatkuvasti kehittyvät vastaamaan odotuksiin. Mittaamme suorituskyky meidän 3 Schools of Business ja viestinnän suunnittelu ja ohjelmien onnistumisen kannalta tarjoamme, joka perustuu arviointeihin 360 opiskelijoiden sekä opiskelijoiden ja opettajien. Ja todistus meidän yli 9000 alumni tukevat.

Olemme espanjalainen toimielin eniten sitoutuneita työllisyyttä ja yrittäjyyttä. Olemme allekirjoittaneet sopimuksia yli 1100 yritystä, olemme onnistuneet 15500 harjoitellaan erilaisia ​​ja jatko-ohjelmia sekä noin 2500 työpaikkaa. Se myös isännöi vuotuista Job Fair ja verkostoituminen, sekä järjestimme Yrittäjyys foorumi, uraauurtava aloite, joka edistää yrittäjyyttä opiskelijoiden keskuudessa kaksikymmentä vuotta.

Programs taught in:
Spanish (Spain)

Tämä koulu tarjoaa myös:

1-vuotinen EMBA

CESINE Centro Universitario

Tietoisena tarpeesta kouluttaa ihmisiä, jotka johtavat näihin muutoksiin, Cesine Business School Executive MBA on kehittänyt ohjelman kanssa yhteistyössä johtavien yritys ... [+]

Ajankohtainen ohjelma

Yritykset toimivat nykyään ympäristössä epävarmuutta, jotka muuttuvat nopeasti. Johtuen markkinoiden globaalistuminen, mahdollisuuksia ja uhkia meidän yrityksille syntyy milloin ja missä päin maailmaa tahansa, ja jopa matkan, voi olla välitön vaikutus meidän markkinoilla.

Kaikilla keskeisillä osa yritysjohdon ovat erittäin merkittäviä muutoksia, jotka vaativat johtajat vastaavat kunkin alan vankka tietämys vaikuttaa kehitykseen vahvuuksia ja sietokykyä organisaatioissaan.

Tietoisena tarpeesta kouluttaa ihmisiä, jotka johtavat näihin muutoksiin, Cesine Business School Executive MBA on kehittänyt ohjelman kanssa yhteistyössä johtavien yritysten nykypäivän markkinoilla, joiden kokemus ja tausta rikastuttaa sisältöä mestari. Lisäksi tekemällä sopimuksia yritysten ja organisaatioiden, Cesine Business School on valmis takaamaan 100% vastavalmistuneiden ilman kokemusta, harjoittelupaikkoja on palkatonta. Ehdotuksemme tuo, mikä erottaa täysin käytännöllinen ulottuvuus.... [-]

Espanja Santander
September 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi