Lue virallinen kuvaus

IBSS: stä

Skandinavian kansainvälinen kauppakorkeakoulu, jolla on alueellinen toimipaikka Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Tanskassa. IBSS keskittyy yhdistettyihin oppimisohjelmiin, jotka tuovat uusimpia koulutusmenetelmiä kohderyhmällemme ja painopiste on lähinnä kansainvälistä.

IBSS suorittaa harjoittelun diplomi, BA MBA ja tohtorintutkinnot. Ohjelmat kehitetään ja toteutetaan kaksoistutkintoina paikallisten kumppaneiden kanssa Euroopassa, Aasiassa, Afrikassa ja Lähi-idässä. IBSS haluaa työskennellä korkealaatuisen, mutta kohtuuhintaisen hinnan turvaamisessa tarjoamalla samalla kansainvälistä koulutusta joustavien, korkealaatuisten ja kansainvälisesti akkreditoitujen tutkintojen avulla.

Päätuote on omaperäinen, sisäisesti kehitetty IBSS MBA-koulutusohjelma. Se on kehitetty tiiviissä yhteistyössä muiden kansainvälisten kumppaniyritysten ja koulutuslaitosten kanssa. Lisäksi IBSS tekee yhteistyötä muiden oppilaitosten kanssa tarjotakseen BBA- ja DBA-ohjelmia.

Meillä on suuri ulkoinen tiedekunta akateemisten neuvonantajien kanssa eri puolilta maailmaa. Yritämme varmistaa kansainvälisten ohjelmien parhaan mahdollisen käyttöönoton.

Globaali liiketoimintaympäristö on muuttunut paljon viimeksi kuluneiden viiden vuoden aikana kuin edellisillä 50: llä. Edistämiseen ja kilpailuun tarvitaan tutkinto, joka vastaa kansainvälisesti tunnustettuja kansainvälisiä taitoja, joita tunnistat eri puolilla maailmaa. kotona eikä ulkomailla, ja järkevästi, se on kohtuuhintaista.

Kansainvälinen kauppakorkeakoulu Scandinavian (IBSS) tarjoaa kaiken tämän erittäin kehittyneessä moduulipohjaisessa ohjelmassa ja omilla vaihtoehdoillaan, joita voit mukauttaa ja erikoistua koulutuksellesi, kun edistyt moduulien kautta.

IBSS on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuista osaamista sekä uusinta taitoja, joiden avulla nykypäivän oppilaat voivat harjoittaa liiketoiminnan johtamiskysymyksiä, jotka liittyvät asiaankuuluvuuteen ja itseluottamukseen. Aineisto on sekä teoreettinen että käytännöllinen; tiedekunta on kansainvälinen, jolla on laaja alan erityiskokemus; tekstien ja luokkahuoneen opetus toimitetaan paikallisella kielellä.

IBSS-ohjelmien tavoitteet ovat:

 • Tuoda laadukasta sekoitettua oppimista seuraavaan vuosikymmeneen
 • Kansainvälisen laatukoulutuksen tuominen maailmanlaajuisesti nousevien talouksien ihmisille
 • Tarjoaa kansainvälistä laadukasta liiketoimintakoulutusta kohtuuhintaan
 • Kehittää sovellettua hallintoa ja liiketoiminnan kehittämisen taitoja

Visio ja missio

Motto:

Jokaisella on oikeus oikeudenmukaiseen koulutusohjelmaan oikeudenmukainen opetus.

Tehtävä:

Haluamme antaa opiskelijoillemme laadukkaan koulutuksen.

Näkemys:

Ryhdy maailmanlaajuiseksi koulutuksen tarjoajaksi liiketoiminnan, tietotekniikan ja johtamisen alalla.

Arvo-asetus:

Ammattimaisena kansainvälisenä oppilaitoksena haluamme tarjota työntekijöillemme, asiakkaillemme ja liikekumppaneillemme yhteistyön, joka perustuu seuraaviin:

opiskelijat:

 • Kansainvälinen näkökulma
 • Halukkuus kehittää omaa liiketoimintaansa ja omissa maissaan

Työntekijät:

 • Osallistuminen sekoitettuihin oppimismenetelmiin
 • Koulutus kansainvälisellä mielenkiinnolla

Yliopistot ja korkeakoulut:

 • Moderni ja eteenpäin liikkuva
 • Avoinna täydessä yhteistyössä

Yhteistyökumppanit:

 • Luotettava
 • Pitkäaikainen sitoutuminen
 • tarkka
 • Korkea akateeminen taso
 • Osallistu maailman rauhanprosessiin kansainvälisten opiskelijoiden koulutuksen kautta

Kohderyhmät:

IBSS keskittyy ensisijaisesti aikuisiin työpaikoilla. Tavoitteena on päivittää taitojaan kaikilla tasoilla, joihin he voivat olla.

IBSS EGYPT

Skandinaviassa toimiva IBSS (International Business School of Scandinavia), jolla on Head Quarter Tanskassa. IBSS keskittyy yhdistettyihin oppimisohjelmiin, jotka tuovat uusimpia koulutusmenetelmiä kohderyhmällemme ja painopiste on lähinnä kansainvälistä.

IBSS perustettiin Egyptissä vuodesta 2010.

IBSS Egypt tukee oppilaita toimimalla opetuskeskuksena. Vaikka koulutus tehdään IBSS-alustan kautta verkossa, IBSS Egyptin läsnäolo antaa opiskelijoille mahdollisuuden liittyä paikalliseen opetustukeen.

IBSS haluaa työskennellä korkealaatuisen, mutta kohtuullisen hinnan turvaamisessa tarjoamalla samalla kansainvälistä koulutusta joustavien, korkealaatuisten ja kansainvälisesti akkreditoitujen tutkintojen avulla.

Päätuote on omaperäinen, sisäisesti kehitetty IBSS MBA-koulutusohjelma. Se on kehitetty tiiviissä yhteistyössä muiden kansainvälisten kumppaniyritysten ja koulutuslaitosten kanssa.

IBSS: llä on luettelo yrityskohtaisista sopimuksista Egyptin tunnettujen yritysten kanssa, ja viimeisen kahden vuoden aikana IBSS valmistuu lähes neljästoista MBA-opiskelijasta ja 50 DBA-opiskelijasta.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

The International Business School Of Scandinaivia Egypt

Yleinen MBA-ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille tai työntekijöille, jotka haluavat lisätä ja ylittää uransa. Se on perustettu siirtämään nykyisiä uran eteenpäin saadun ... [+]

JATKOKOULUN TASO

Sinun ei tarvitse lopettaa työskentelyä ansaita MBA. Jatketaan työhönne ja osallistumme luokkiimme, yleensä kerran illalla viikossa ja viikonloppuisin, jolloin sinä keskustelet suoraan tiedekunnan ja alan puhujien kanssa. Kursseja tarjotaan myös eLearning-muodossa ja niitä voidaan tehdä pitkän matkan päässä ryhmätyöskentelyistä.

Ohjelma korostaa kehitystyön tärkeyttä johtajana ja sisältää henkilökohtaista tukea ja yrityskoulutusta. Sinä työskentelet yritysprojekteissa korkean suorituskyvyn oppimisryhmissä. Tämä ohjelma on ihanteellinen niille johtajille, jotka pyrkivät vanhempiin tehtäviin ja haluavat säilyttää urapolunsa opiskellessaan MBA: ta.... [-]

Egypti Nasr City
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Osoite
2 Saied Zakaria st
Nasr City, Kairon kuvernööri, Egypti