Spark Training and Development

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Keitä me olemme

Spark Egyptin koulutus ja kehittäminen

Koulutus ei ole vain kurssia tai annettua tietoa, mutta virtaava kehityksen ja parantamisen joki pyrkii antamaan mielesi, ravitsemaan tulevaisuutesi ja hiljentämään parannuksen janoa. Ihmiset vaihtelevat ja vaihtelevat makujen ja mentaliteettien mukaan. Spark haluaa kuitenkin palvella ja tyydyttää asiakkaitaan tulevien koulutusvaatimustensa mukaisesti hyvin koulutetun henkilökuntansa kautta. Nyt.

Tavoitteenamme on kehittää yrityksiä ja yrityksiä sekä huolehtia täysipainoisesti asiakkaasta ja hänen tulevista koulutustarpeistaan. Etsitkö uuden aikakauden luomista johtamisessa, Spark For Training & Development -yritys, Cambridge International College Affiliate, antaa tietoa, taitoja ja kokemusta Lähi-idän yritysmaailmalle.

Oikea vahva muoto (koulutus- ja koulutuspalveluihin erikoistunut osakeyhtiö) sallii Sparkin palvella arvostettuja ehdokkaita ja järjestöjä arabimaailmassa vuodesta 2000 lähtien.

Sparkilla on ollut vuodesta 2003 lähtien yksinoikeudella toimiva kauppakorkeakoulu Cambridge Int Collegessa, ja se on osallistunut ja avustanut tuhansia jäseniä, opiskelijoita ja harjoittelijoita arabimaailmaan, Afrikan maailmaan, erityisesti Nigeriaan viimeisten 15 vuoden aikana.

Visiomme

Visiomme on toteuttaa kestäviä koulutus- ja inhimillisiä kehitysohjelmia, jotka parantavat ja lisäävät ihmisten taitoja, kykyjä, kestävyyttä, itseluottamusta ja arvostamme sekä edistyä kaikissa elämän asioissa.

Missiomme

SPARK kiinnittää paljon huomiota kuvaan, joka jää jäljelle koulutuksen päättymisen jälkeen. SPARKin tehtävänä on enemmän kuin vain tarjota harjoittelujaksoja, jotka kestävät vain yhtä aikaa. Kuitenkin meillä on paljon huomiota siihen, että jatkamme suhteita pitkäaikaiseen suhteeseen asiakkaidemme kanssa. SPARKin on asetettu olevan yksi parhaista harjoitteluorganisaatioista, tietäen, että tämä ei ole helppo tehtävä, mutta huolestutamme siitä, että pidämme huolta siitä, että olemme tällä hetkellä. Siksi henkilökuntamme ovat paitsi kaikki PhD-haltijat, mutta he itse vuosittain matkustavat eri maihin päivittämään tietonsa osallistumalla harjoitteluun ja tuntemalla uusimmat työkalut, jotta he voivat soveltaa sitä todellisissa elämässä, kun luennoidaan. SPARKin päätehtävänä on jokaisen asiakkaan tyydyttäminen antamalla hänelle parhaan laadun, jota he ansaitsevat, ja mikä tekee SPARKista ainutlaatuisen ja erilainen. Arvostamme ja huolehdimme paljon asiakkaista, koska välitämme paljon siitä, että SPARK ylläpitää olevansa päällä, kun se oli ja tulee aina olemaan. Sanomme, mitä teemme tarkalleen, koska olemme riippuvaisia ​​toimista pikemminkin kuin sanomalla vain sanoja. SPARKin tehtävänä on kasvattaa ja maksimoida sekä paikalliset että yleiset sektorit ja myös julkisen massayhteistyön yritykset Saudis:

1) Johtamiskeinojen kehittäminen.
2) Ylimmän johdon johtamisen filosofioiden päivittäminen ja laajentaminen.
3) Tietämyksen laajentaminen hallintotasojen sisällä, jotka määritellään seuraavasti:

 • Laajenna ja laajentaa ylimmän johdon tietämystä, mikä päivittää hänen ajattelutapaansa muuttaakseen yli kaiken parhaansa laitokselle.
 • Helpottamaan ja auttamaan päätöksentekijöitä missä tahansa Saudi-instituutissa tietää täsmällisesti, miten käsitellä erilaisia ​​ongelmia ja ratkaista se
 • Ylimmän johdon päivittäminen uusimmilla asioilla, jotka käsittelevät johtamiskeskusteluja, joilla on samankaltaisia ​​asioita markkinoilla
 • Päivittää korkeakoulujen koulutustasoa yhteiskunnassamme parantamaan tutkintotodistusten, mestarien ja tohtorintutkinnon suorittamista

Ainutlaatuiset erinomaiset tavoitteet

Kun käsitellään eri asiakkaita, SPARK keskittyy enemmän seuraaviin seikkoihin:

 • Täydellinen vastuu työskennellä samoissa koulutusjärjestelmissä, jotka on asetettu jokaiselle oppilaitokselle heidän koulutusosastolleen
 • Esitä parhaat työkalut ja ylimmän hallinnan menetelmät ja vältä standardeja
 • Mukauta jokainen tiettyyn organisaatioon esitelty paketti niin, että se sopii ja täyttää tarkat vaatimukset täyttääkseen ne eniten
 • Kokonaisvaltainen osallistuminen jokaiselle asiakkaalle kaikilla tasoilla esittelemällä minkä tahansa koulutusohjelman, joka on parempaan pitkän aikavälin tulevaisuuteen
 • Huolehdimme asiakkaidemme maksimaalisesta tyydytyksestä tarjoamalla mitä me, SPARK, juuri lupaa tehdä
 • Toimintamme tehtävänä on lisäksi tarjota asiakkaillemme palveluja, mutta se menee syvemmälle menestyksekkääseen käytäntöön varmistamalla, että jokaista tapausta on käsiteltävä oikein saadakseen parhaan tuloksen
 • Johdon konsultointi ja koulutus ovat tärkein tehtävä

Miksi Spark?

1) SPARK valmistelee rekisteröintiasiakirjat ja lähettää ne Cambridge International Collegeille.

2) SPARK järjestää ja maksaa lähetyskustannukset UPS: lle tai DHL: lle Cambridge International Collegessa.

3) SPARK järjestää liiketoiminnan, hallinnon ja muiden alojen asiantuntijoiden suorittamien tutkimusten valvontaa.

4) SPARK perustaa jokaiselle jäsenelle Cambridge International College -ohjelman ammatillisen opintosuunnitelman.

5) SPARK voi järjestää tarvittaessa yksittäisiä tai ryhmäkohtaisia ​​opetusluokkia, selittää enemmän aiheista ja auttaa kokeilumenetelmien laatimisessa.

6) SPARK on yksinoikeus kaikille Cambridge International College -ohjelmille Egyptissä.

7) SPARK on yksinomainen valtuutettu testauskeskus Cambridge International College -ohjelmille Egyptissä.

8) SPARK järjestää ja koordinoi kunkin Cambridge International College Examin ajankohdan ja päivämäärän Cambridge International Collegessa jäsenien vaatimusten mukaisesti.

9) SPARK tarjoaa Cambridge International College Examien arabien kielen käännösjärjestelmän yksinomaisen palvelun sekä oppimateriaalin yhteenvedot.

10) SPARK järjestää DHL: n tai UPS: n kuulemisen Cambridge International Collegeille annettavien vastausten lähettämisen arviointia ja merkitsemistä varten.

12) SPARK ilmoittaa jäsenille tuloksestaan ​​heti, kun Cambridge International College vapauttaa ne.

13) SPARK toimittaa jäsenehdokkaille transkriptejä tentteihin, joissa he ovat menestyneet, kun he ovat saaneet Cambridge International Collegesta, tai neuvoo ja palauta dokumentaatiota, kun vaaditaan uudelleen.

14) SPARK toimittaa Cambridge International Collegen myöntämät palkinnot, kun jäsen on täyttänyt kaikki Cambridge International College -vaatimukset.

15) SPARKilla on vastuu siitä, että sen tiimi toimittaa ylimääräisiä leimauspalveluja Ison-Britannian viranomaisten kautta, jos jäsen ilmoittautuu. Jäsenen tulee maksaa tähän palveluun liittyvät kustannukset.

16) SPARK järjestää kaikki erät Maksut maksetaan pankkitilillään suoraan Cambridgen kansainväliselle korkeakoululle Jerseyssä, Englannissa.

17) SPARK kehottaa kaikkia jäseniään osallistumaan vuotuiseen valmistumisviettoon.

18) SPARK on ammattitaitoinen ja erittäin kokenut instituutti, joka tarjoaa korkeatasoisen palvelun ja hoidon, ja SPARK on Cambridge International Collegen Exclusive Affiliate Egyptille.

Sijainnit

Gizan

Spark for Training and Development

Osoite
80 Mossadak St.، Ad Doqi, Giza, Giza Governorate
Gizan, Gizan kuvernööri, Egypti

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin