Bloom Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Keitä olemme

Bloom Business School “BBS” on Egyptiin perustettu ammatillinen koulutuslaitos, joka on erikoistunut tarjoamaan MBA- ja DBA-tutkintoja kansainvälisistä yliopistoista ja sveitsiläisistä kauppakorkeakouluista, jotka ovat akkreditoineet korkeasti arvostetut ja arvostetut maailmanlaajuiset ja eurooppalaiset yhdistykset.

BBS tarjoaa myös liiketoimintakoulutuskursseja ja -ohjelmia eri segmenteille ja sektoreille. Ohjelmamme on suunnattu sekä pehmeisiin että ammattitaitoihin ottaen huomioon viimeisin

Bloom Business School pyrkii:

  • Tarjoa korkeatasoinen erinomainen opiskelijakokemus.
  • Toimita ohjelmat ja palvelut valikoivien ammattilaisten, korkealaatuisen, kestävän ja kustannustehokkaan infrastruktuurin kautta.
  • Tarjoa palveluitamme korkealuokkaisilla standardeilla, jotka edistävät kansallista tasoa

Bloom Business School uskomme, että korkeista globaaleista vaatimuksista johtuen ja valikoivien ammattien kautta tapahtuva oppiminen kukistaa uraasi, muuttaa elämääsi ja muuttaa vastaavasti maailmaa!

Miksi Bloom Business School , BBS?

Valikoivat ohjaajat

Ohjaajatiimimme on valittu tarkasti parhaan laadun varmistamiseksi Bloom Business School -ohjeiden mukaisesti

Laatuympäristö

Haluamme varmistaa parhaan ympäristön oppimisprosessin aikana hyvin varustetuissa, korkeatasoisissa koulutustiloissa ja hyvin valmisteltujen aiheiden avulla, jotta helppo ja sujuva referenssi saataisiin, jotta oppijoille tarjotaan maksimaalinen suoritustaso.

Tehokkaat ohjelmat

Yhdistelmä erittäin tehokkaita ohjelmia on valittu parantamaan erilaisia taitoja viimeisimpien globaalien muutosten ja kaikille liiketoiminnan näkökohdille erikoistuneiden standardien takia. Ohjelmat vahvistavat oppijoita luomaan uransa

Kilpailukykyiset hinnat

Taistellessamme samalla asumisesta ja oppimisesta korkeampien asemien saavuttamiseksi ja suuremman tulon saamiseksi tarjoamme erittäin kilpailukykyisiä hintoja siitä, että enemmän oppijoita on käytännössä liiketoiminnan tuntemuksen alaisena.

Tehtävä

Näkemyksemme

Olla johtava toimittaja korkealaatuisessa kansainvälisessä sekoitetussa oppimisessa Egyptissä ja rajojen yli.

Tehtävämme

Tarjoa MBA-, DBA-ohjelmia, ammattitutkintoja ja pehmeitä taitoja parhaalla mahdollisella tavalla valikoivien ammattilaisten avulla parhaassa ympäristössä ja työkaluilla, joiden avulla oppijat voivat saavuttaa korkeimman potentiaalinsa ja tavoitteensa

128271_photo-1460518451285-97b6aa326961.jpeg

Alexis Brown / Unsplash

Sijainnit

Kairo

Osoite
Etisalat Club Rd, Ezbet Fahmy, El-Maadi
Kairo, Kairon kuvernööri, Egypti

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin