Lue virallinen kuvaus

rekisteröinti

Koulu

Rakennettu perusta yli 40 vuoden konsultointipalveluidensa Graduate School Roberto Miranda Corporate Education sai DNA muokkaavat asiakkaiden kysyntään tehokkaita tuloksia käyttäytyminen, teknisiä taitoja ja kykyjä heidän joukkuetta.

Vaikka perinteiset koulut maksettiin niiden todistusten, Roberto Miranda oli haastaa toimittaa sisältöä kykenee edistämään merkittäviä muutoksia monissa eri globaalien yritysten.

Tämä liike, vuosien varrella, hiottu koulu täynnä tehokkaan oppimisen järjestelmiä, jotka pystyvät tuomaan todellista muutosta elämässä ja menestys opiskelijoiden ja yritysten jossa he työskentelevät.

päälle

Learning Systems

opiskelija

valmistelu moduulit

Sen varmistamiseksi, että sisältö ohjelmatarjontaa voi käsitellä ainoastaan ​​kysymyksiä ja kehittyneitä aiheita, koulu tarjoaa valmistelevat moduuleja tuloa keskeisten tieteenalojen, niin että on olemassa ennalta tasaus tiedon opiskelijoiden luokassa.

Valmisteleva moduulit voidaan eliminoida ne, jotka osoittavat vähintään vaaditut tiedot luetteloon kunkin tieteenalan kautta testien verkossa tai-henkilö.

Pre-Works

Joidenkin luokissa on tarpeen ennen töiden valmistumisen jotka auttavat yhdenmukaistaa käsiteltäviä asioita, hyödyttää oppimisprosessi.

FIT - Introduction to Learning Sheet

Jokainen luokka on johdatus oppimisen ennätys, joka on saatavilla virtuaaliympäristössä ja ne voidaan ladata suoraan Ipad opiskelijoille.

Siru, jota kutsutaan myös johdannon aiheeseen muodossa tavoitteena opettaa opiskelijoille, mitä ovat käsiteltäviä asioita luokassa (tulot), joka suositteli kirjallisuusluettelo, jonka tarkoituksena koulun opettaa asiaan ja mitä odottaa opiskelija jälkeen luokan (lähdöt).

Oppiminen Sedimentaationopeus liikunta

Sen varmistamiseksi, että mikä sai huoneessa sedimentoituu yhtä tehokas oppiminen, opettajien valmistautua ainutlaatuinen harjoituksia MBA School, joissa tutkimuksesta, kehittämiseen Business Plan.

Johtava Group - Advanced Study Group

Leading Group on ryhmä kehittyneiden tutkimusten Roberto Miranda Corporate Education. opetti moduuleja yksinomaan vieraalla kielellä ajankohtaisista maailmanmarkkinoista.

Tämä ryhmä on kaikille opiskelijoille ja työn ohjauksen kansainvälisten opettajien.

Videoita, podcasteja ja muuta toimintaa saatavilla sivustolla ovat pohjana pyöreän pöydän ryhmien muodostama opiskelijoiden on kiinnostunut mennä pidemmälle.

Menthoring

Opiskelija on käytössään, ohjaajat, jotka tarjoavat ohjeet yrityksille, elämä ja ura. Kokoukset tilauksesta ja yksinomainen huomiota menestykseen.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Portuguese (Brazil)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Osa-aikainen MBA

Roberto Miranda Educação Corporativa

Suunnattu yrittäjille ja ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään tietojaan globaalissa ylellisyyttä vieraanvaraisuus. 15 luokat muodostunut Hotel Fasano Sa ... [+]

MBA - Management in Hospitality Luxo®

Suunnattu yrittäjille ja ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään tietojaan globaalissa ylellisyyttä vieraanvaraisuus. 15 luokat muodostunut Hotel Fasano Sao Paulo, Hotel Ritz, George V ja Plaza Athenee Pariisissa.

ohjelma Ylellisyyttä liiketoimintaympäristö Hotellin Luxury Innovaation ja yrittäjyyden Kehitys Talentos® ja taidot Suunnittelu ja hotelli-istutus Hankkeiden toteuttaminen Luxury Hospitality Marketing sovellettu Luxury Hospitality Kansainvälinen markkinointi ja liiketoiminnan verkosto Operations Management varainhoito organisaation suorituskykyä Jatkuva Human Performance Improvement Ajankohdat ja kesto ... [-]
Brasilia Sao Paulo
Portuguese (Brazil)
Part-time
3 - 4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Roberto Miranda Educação Corporativa

tapahtumien hallinta, aivan alusta lähtien, suunnittelu ja moitteeton toteutus, liittyy laaja kirjo tietoa. Tämä ohjelma antaa osallistujille työkaluja ja osaamista tarvi ... [+]

MBA - Event Management ja Ceremonials of Luxo®

tapahtumien hallinta, aivan alusta lähtien, suunnittelu ja moitteeton toteutus, liittyy laaja kirjo tietoa. Tämä ohjelma antaa osallistujille työkaluja ja osaamista tarvitaan hallita monimutkaisia, ainutlaatuisia tapahtumia ja korkea ylellisyyttä.

ohjelma Tapahtuman suunnittelu Exclusive Varainhankinta Assembly ja infrastruktuuri Arkkitehtuuri ja saavutettavuus Turvallisuus ja logistiikka Tapahtuman suunnittelu Complex Suuri esitykset ja musiikkitapahtumien Urheilutapahtumat Mega-Events Luxury ceremonials Pöytäkirjojen ja muiden kulttuurien Luxury Häät Professional tapahtumakehys Yritykset Ajankohdat ja kesto Tyyppi I - Rekisteröinnit Open Start: 11 maaliskuu 2017 Joka keskiviikko 19.00 ja klo 23.00 ja yhden (1) lauantai kuukaudessa välillä 09h00 ja 18.00 Kesto: kolme (3) lukukautta Tunnit: 432 h / a Tyyppi II (erityisesti osallistujille muiden valtioiden) - Rekisteröinnit Open Start: 11 maaliskuu 2017 Yksi (1) viikonloppuna 60 päivän välein ja syöstä viisi (5) päivää lopussa kunkin lukukauden. Kesto: neljä (4) lukukautta Tunnit: 432 h / a Paikallinen ... [-]
Brasilia Sao Paulo
Portuguese (Brazil)
Part-time
3 - 4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Roberto Miranda Educação Corporativa

Älä anna luovuuden rajoittaa talousarviosta asiakkaan. Valmistaudu liittymään universumissa, jossa ei ole rajoja käyttöä taitojaan ja innovaatio. Arkkitehtuuria luksustuo ... [+]

MBA Luxo® Arkkitehtuuri

Älä anna luovuuden rajoittaa talousarviosta asiakkaan. Valmistaudu liittymään universumissa, jossa ei ole rajoja käyttöä taitojaan ja innovaatio. Arkkitehtuuria luksustuotteita myyvä on todellisuutta kaikkialla maailmassa. Tunne erityispiirteet, sen materiaalien ja sen osien ja raaka-aineita. Ja ennen kaikkea käsitteitä, jotka ovat syntyneet täysin ainutlaatuinen projekteja.

ohjelma Halpa Kartanot ja talot hankkeet Huoneistot ja Luxury Penthouses Luxury Beach Houses Laiturit ja Marinas projekteja Villa, Maatilat ja Ranches Haras, ja hevonen koulutus kappaleet Laskeutumispaikkojen, Helikopterilentopaikkoja ja lentopaikkoja Suuri leikkipaikat Elokuvateatterit, teatterit ja kotiautomaatio Houkutella asiakkaita ja sopimuksia Projektinhallinta ja teosten Toimitus teosten Kansainvälinen laajennus ... [-]
Brasilia Sao Paulo
Portuguese (Brazil)
Part-time
3 - 4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi