LUMS, McGill, YNU, FGV/EBAPE, IIMB

Esittely

Lue virallinen kuvaus

MITÄ IMPM ?

IMPM on johtava maisteriohjelmiin johtava kansainvälinen ohjelma. Ydinohjelmaan kuuluu viisi 10 päivää kestävää moduulia, jotka tapahtuvat yli 18 kuukauden ajan, järjestäytyneiden johtoryhmien organisoimana.

Näiden moduulien mukana on kaikenlaisia ​​kiehtovaa toimintaa, luokassa ja ulkona: Co-valmennus, ystävällinen konsultointi, omat taulukot, johdonvaihto ja impakti joukkueet. Viiden moduulin osallistuminen ja paperit ja johtoryhmän täyttäminen tyydyttävästi johtavat IMPM sertifikaatin myöntämiseen.

Ne, jotka haluavat saada Master of Management-tutkintoa McGill Universitystä tai MSc International Master of Management IMPM Lancasterin yliopistosta IMPM sertifikaatin lisäksi, antavat lopullisen asiakirjan, jonka avulla he voivat tutkia syvemmälle heille tärkeän kysymyksen.

YSTÄVÄN KONSULTOINTI

Johtajien sitouttaminen merkitsee muuta kuin työpajojen tekemistä ja ideoiden keskustelua. IMPM osallistuneet IMPM herättävät huolenaiheita omasta työstään, jotta he voivat hyötyä kollegojensa kokemuksista.

Tämä on käynnissä ohjelmassa - pöytien ympärillä koko ajan. Se on myös institutionaalinen prosessiin, jota kutsumme ystävälliseksi neuvonnaksi, jossa kollegasi pienet tiimit toimivat kanssasi huolenaiheissasi. Tämä panos omiin asioihin auttaa sinua tekemään organisaatiosi muutoksia, jotka perustuvat kollegojasi kokemuksiin, jotka huolehtivat menestyksestänne.

REFLECTION PAPERS JA PEER COACHING

Oppiminen toisilta ja tiedekunta ei pysy luokkahuoneessa. Jokaisen moduulin jälkeen kirjoitat heijastuspaperin. Tämä ei ole akateeminen paperi: tarkista, mitä erityisesti löysi sinut moduulin aikana ja liitä ne henkilökohtaisiin tarpeisiisi, omassa työssäsi tai organisaatiossasi. Kirjoitusprosessin aikana muodostat yhteyden kollegoiden tiimin ja tiedekunnan tutorin kanssa, jotka työskentelevät kanssasi tekemään nämä paperit hyödyllisiksi, koska ne voivat olla. Me kutsumme tätä vertaisvalmennusta.

MANAGERIAL VAIHTO

Ohjelman puolivälissä yhdistät kollegasi ja vietät parhaan osan viikosta isännäksi ja vierailijaksi toistensa työpaikoilla. Tämä prosessi, jolla seurataan toista ohjaajaa työssä ja palautteen antaminen, on yksinkertainen mutta tehokas. On hämmästyttävää, mitä on tapahtunut näistä pörsseistä.

Kun vierailin jonkun LG: n kollegani kanssa Koreassa, tajusin, että yrityksemme on alttiina häiritseville tekniikoille. Tämän tuloksena käynnistimme käynnistysyrityksen yhdessä huipputason IT-yliopiston kanssa Brasiliassa. Uskomme, että tämä säästää yritystämme. "- Gustavo Miotti, hallituksen puheenjohtaja, Soprano Eletrometalugica Ltd., Brasilia

IMPACT TEAMS

"Älä koskaan lähetä muutettua henkilöä takaisin muuttumattomaan organisaatioon." Siitä lähes kaikki kehitysohjelmat tekevät. Olemme muuttaneet tätä. Sinulle annetaan opastuksemme ja apuasiakirjojemme avulla mahdollisuus nimetä työryhmälle, työtovereille tai suorille raporteille tarkoitettu työryhmä, joka auttaa sinua palauttamaan oppimasi takaisin organisaatioon. Itse asiassa nämä ihmiset tekevät IMPM käytännössä. Teet ryhmääsi jokaisen moduulin jälkeen ja keskustele siitä, miten oppimista käytetään rakentavaan muutokseen.

Näin johdon kehittäminen tulee organisaation kehittämiseksi. Koulutus, joka saattaa tuntua kallialta HR-osastolle, tulee järkevä investointi organisaatiolle - kouluttamalla useita johtajia yhden hinnan ja perusteellisissa muutoksissa, joita he voivat puolustaa. Miksi emme lähetä yrityksen tiimiä IMPM jotta IMPM käsitellä avainasiakirjaa?

Koulutin ryhmääni oppimassa. Kasvin ryhmäni kasvaessa. Kun kävin läpi moduulit, otin perusperiaatteet ja työryhmäni arvostivat heitä niin paljon, että he kysyivät edelleen, "milloin aiot seuraavaan moduuliin?" - toimitusjohtaja Daniel Smedo ja toimitusjohtaja, Metro Supply Chain Group, Kanada

VÄLITTÖMÄT TAULUKOT

Meillä on 50:50 sääntö IMPM : IMPM : puolet ajasta aikataulusta. Istut pyöreän pöydän keskusteluihin, jakaa kokemuksia ja oppii vertaisryhmissänne. Suurimman osan ajasta olet sekaryhmissä saadaksesi kokemusten monimuotoisuutta. Mutta nyt meillä on myös omat taulukot, joissa voit viettää osan keskusteluajasta vastaavien johtajien kanssa.

Voit liittyä yrittäjien tai perheyrittäjien pöytään tai tulla ohjelmalle alan tai oman yrityksen työtovereiden kanssa. (LG ja Lufthansa ovat lähettäneet johtoryhmät lähes kaikkemme kaksikymmentäyksi vuodeksi.)

KOULUT

Lancasterin yliopiston johtoryhmä (LUMS)

LUMS: ssä on todella kansainvälinen, vakiintunut ja kunnianhimoinen yhteisö. Olemme kolminkertainen akkreditoitu ja maailmanlaajuinen. Tutkimus on menestyksemme ydin ja tiedottaa opetuksistamme, työntää rajoja ja muuttaa elämää. Yhteistyömme ja huipputason tietämyksemme käyttö tekevät meistä huippu-lahjakkuuksille. Paikka jossa olla.

McGillin yliopiston Desautels-tiedekunta

Desautels on yksi maailman johtavista kansainvälisistä kauppakorkeakouluista BusinessWeek, Canadian Business, Forbes, The Economist ja Financial Times. Tiedekunnan innovatiiviset ohjelmat ja huippuosaamisen historiallinen maine houkuttelevat edelleen hienoimpia opiskelijoita ja merkittävimpiä professoreita ympäri maailmaa sekä vaativimpia rekrytoijia maailman parhaista työnantajista.

Yokohaman kansallinen yliopisto

Yokohaman kansallisen yliopiston (YNU) MBA-ohjelma on jatkuvasti yksi suurimmista opiskelijoiden tyytyväisyydellä yhdestä japanilaisten kauppakorkeakoulujen alhaisimmista hyväksymisasteista. 30 minuutin junamatkan päässä Tokiosta YNU on aina ollut sitoutunut maailmanlaajuiseen rooliin, jolla on pitkän aikavälin näkökulma, joka sopii Yokohamaan, joka on maan toiseksi suurin kaupunki ja tärkeä portti modernille Japanille.

FGV / EBAPE

FGV / EBAPE tarjoaa opiskelijoilleen painopisteen kansainvälisissä opinnoissa. 1950-luvulla perustettu koulu oli Latinalaisen Amerikan virallisen hallintokoulutuksen edelläkävijä. Se on sijoittunut parhaan hallintokoulutuksen toiseksi vuodeksi, ja se on sijoitettu kolmen parhaan korkeakouluopetuksen joukkoon Brasiliassa.

IIM Bangalore

IIMB on Pariisin seitsemäntenä perättäisenä vuonna sijoittunut Paras kauppakorkeakoulu Keski-Aasiassa. IIMB: n erinomainen piirre on sen vahva keskittyminen johtajuuteen ja yrittäjätaitoihin, jotka ovat välttämättömiä menestymään tämän päivän dynaamisessa liiketoimintaympäristössä. Se toimii yhteistyössä yli 114 maailman huipputason B-koulujen kanssa erilaisten tutkimushankkeiden ja opiskelijoiden kanssa

Sijainnit

Yokohama

Osoite
〒240-8501 Kanagawa Prefecture, Yokohama, Hodogaya-ku, 常盤台79−1
Yokohama, Kanagawan prefektuuri, Japani

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: