FIA – Fundação Instituto de Administração

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Käynnistettiin vuonna 1980, Future Studies Program tukee sekä julkisten ja yksityisten organisaatioiden parantamaan suunnitteluprosesseissa paremmin ennusteen ja käsitellä muutoksia niiden liiketoimintaympäristössä ja toteuttaa mahdollisuuksia rakentamiseen haluttuja tulevaisuuden.

PROFUTURO vastaa palkkio kansainvälinen MBA-ohjelmia Brasiliassa. Tiimimme toimii parhaiden kansainvälisten standardien tarjota MBA ja lyhytkestoisia ohjelmia sekä yrityksissä kurssien on suunniteltu vastaamaan kunkin yksittäisen yrityksen tarpeisiin.

Laaja tausta tutkimukseen, vaikuttaa merkittävästi yritysten konsultointiin tietoa tukema kehittynyt mahdollisten menetelmien riittävä erityispiirteet ja olosuhteet he kohtaavat.

Profuturo Programs:

Kansainvälinen Executive MBA - Brasilian dynaamisin ja kokenut ryhmä johtoon opiskelijoiden luoda ja toteuttaa kansainvälisiä yhtiön strategiaa. Arvostettu ja viitemarkkinakorkoon sisällä johtajia. Kansainvälinen seminaareja Kiinassa, Intiassa, Euroopassa ja USA: ssa ovat erottamaton osa ohjelmaa.

Kansainvälinen MBA - Todella monikulttuurinen MBA opetetaan Englanti ja tarjotaan Päätoiminen ja Osa-aikainen muodoissa. Tällä hetkellä keskimäärin 13 kansallisuutta luokkahuoneessa, meidän kulttuurisesti tietoinen ja monipuolinen opiskelijat keskittyvät parantamaan ja vaihtaa tietoja, kokemuksia ja liiketoimintamalleja eri puolilta maailmaa, saivat kansainvälisen opintomatkan Yhdysvaltoihin ja mahdollisuuden kehittää Kolsultitointihanke vuonna tunnettu Brasilian kanssa.

Amerikka MBA - Tarjotaan yhdessä top kauppakorkeakouluissa Kanadasta, USA ja Meksiko, ohjelma kattaa aluksi ydinliiketoimintaan hallinnan käsitteitä Brasiliassa. Toisessa osa ohjelmaa jopa 15 kokeneita johtajia dynaamisin talouksien Amerikassa liittyä viikon kussakin maassa upotettu kunkin koulun erikoisuus, vaihtaa ja kriittisesti liiketoimintamallien ja parhaiden käytäntöjen. Lisäksi koostuvien ryhmien 4-6 opiskelijoita kaikkialta koulujen työskennellä tosielämän konsultointi hanke kansainvälinen yritys yhdessä neljästä maasta, esittää lopulliset tulokset asiakkaalle organisaation lopussa kolmannen ja viimeisen puoliskon kurssi.

Strateginen Konsultointi ja tutkimus

Executive Education - sekä avointen In-yhtiö

  • Leadership for the Future
  • Strateginen johtaminen ja suunnittelu
  • Profuturo Seminaarit
  • Kansainväliset ja kotimaan johtajuusseminaariin
  • Erikoistuminen Kurssit
  • In-yhtiö Kurssit

Sijainnit

Sao Paulo

FIA - Unidade Butantã

Osoite
Profuturo – Programa de Estudos do Futuro
R. José Alves Cunha Lima, 172

05360-050 Sao Paulo, São Paulon osavaltio, Brasilia
Puhelin
+55 11 3732-3535

Sao Paulo

FIA - Unidade Nações Unidas

Osoite
FIA - Unidade Nações Unidas
Avenida das Nações Unidas, 7221

05425-902 Sao Paulo, São Paulon osavaltio, Brasilia
Puhelin
+55 11 3847-3700

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit