Lue virallinen kuvaus

ESIC-liiketoiminta112995_pexels-photo-1451447.jpegrawpixel.com / Pexels

näkymä

Kehitetään koulutuksen ja tutkimuksen, tietämyksen ja kulttuurin kannustimella edistämällä ihmisen ja yhteiskunnan kehittämiseen ja parantamiseen sitoutuneiden ammattilaisten yhtenäistä muodostumista.

Missiomme

- Kouluttaa ammattilaisia, jotka kykenevät luomaan yrityksiä ja organisaatioita ja suorittamaan niissä täyden vastuun, tehokkuuden ja tehokkuuden johtamistyössä - kaikilla tasoilla - kaikilla toiminta-alueilla.

- levitetään yhteiskunnassa eettisiin arvoihin ja liiketoiminnan järkevyyteen keskittyvää kulttuuria, luodaan viestintäkanavia akateemisen ja liike-elämän välillä ja tehostetaan opiskelijoiden liiketoimintaa.

- Edistetään tieteellistä ja teknistä tutkimusta liike-elämän hallinnassa ja markkinoinnissa paitsi kannustamalla koulussa kehitettyä työtä myös levittämällä ajatuksia tutkimusyhteistyöstä koko yhteiskunnassa.

arvot

  • Mieti koko ihmistä.
  • Henkilö vastaa tasapainosta.
  • Lomake elämää varten.
  • Henkilö havaitsee itsensä sijoittuneena yhteiskuntaan.
  • Kouluttaa sitoutuneita miehiä ja naisia, jotka kykenevät ottamaan vastuun yhteiskunnassa demokraattisella tavalla ja joita kuvaavat yhteisön jäsenten väliset suhteet.
  • Olla avoin ja tarkkaavainen etenkin niille, jotka tarvitsevat eniten, riippumatta etnisestä, kulttuurisesta ja sosioekonomisesta tilanteesta.
  • Sitoutuminen yhteiskuntaan.
  • Pyrkimään tieteelliseen tiukuuteen yliopiston laadun kanssa.

ESICissa meillä on kolme koulutusalaa, jotka liittyvät liiketoiminnan todellisuuteen ja uusiin teknologioihin.

Valmistumisalue

Koulutushanke, joka perustuu laatuun ja liiketoiminnan todellisuuteen ja tarjoaa integroivaa koulutusta.

ESIC-tutkija pystyy vastaamaan liiketoiminnan haasteisiin menestyksen takaamiseksi.112994_pexels-photo-1496192.jpegrawpixel.com / Pexels

Jatko-alue

ESICin jatko-ohjelmat muodostavat yritysjohtajia strategisella, johtotasolla, jolla on korkea tekninen kyky yhdistettynä inhimilliseen vastuuseen ja omistautumiseen työhön. Tämä lähestymistapa johtaa merkittävään osallistumiseen nykyiseen kilpailumarkkinoihin.

Executive-alue

Executive Education -alueella on laaja valikoima avoimia ja / tai yrityksen tarpeisiin räätälöityjä ohjelmia.

Meidän Integral Training Service. tuottaa ohjelmia, jotka parantavat johtajien ja työryhmien ammatillista kehitystä.

Muut koulutuksen lajikkeet

Kansainvälisenä kauppakorkeakouluna tarjoamme tunnettujen tekijöiden kirjoja, käsikirjoja ja julkaisuja, jotka mahdollistavat paitsi tutkimuksen myös taloudellisten, liiketoiminta-, markkinointi- ja johtamisosaamisen levittämisen.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Portugalin kieli
  • Portuguese (Brazil)

Tämä koulu tarjoaa myös:

EMBA

ESIC Business & Marketing School

Executive MBA in Business Management - EMBA on suunnattu kokeneille ammattilaisille, jotka organisaatioidensa piirissä suorittavat työtä, joka on ominaista päätöksentekoo ... [+]

Executive MBA in Business Management - EMBA on suunnattu kokeneille ammattilaisille, jotka organisaatioidensa piirissä suorittavat työtä, joka on ominaista päätöksentekoon ja liiketoiminnan resurssien hallintaan, sekä ammattilaisille, jotka suorittavat vastaavia ja täydentäviä toimintoja ylemmässä johdossa.

Täydellinen koulutusohjelma, joka keskittyy:

Ylimmän johdon strategiset näkökohdat, joissa yhdistyvät ympäristön ymmärtämisen ja strategisen kehityksen näkökohdat;Teknologisten ja inhimillisten "keskeisten" tekijöiden vaikutus;Rahoitustekniikat ja kirjanpitotietojärjestelmät, joiden kehittäminen sisältää johdon kansainväliset näkökohdat;Strateginen markkinoinnin näkökulma, mukaan lukien liiketoiminnalliset näkökohdat, jotka tulisi olla ylimmässä johdossa;Prosessit ja toiminnot, jotka tuottavat tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeita ja niiden vaikutuksia yrityksessä työskentelevien ammattilaisten ryhmässä;Integroidaan lähestymistapa johtamistaitoon, joka muodostaa yleisen suunnan toiminnan keskeisen akselin.tavoite... [-]
Brasilia Curitiba
Maaliskuu 2020
Portuguese (Brazil)
Part-time
600 tuntia
Kampus
Lue lisää suomeksi
ESIC Business & Marketing School

EMBAP on suunnattu projektinhallinnan Executive MBA -yksikölle, joka on kokenut ja / tai kiinnostunut projektialueesta. Ne tarjoavat erinomaisen perustan kurssinhallinnan ... [+]

EMBAP on suunnattu projektinhallinnan Executive MBA -yksikölle, joka on kokenut ja / tai kiinnostunut projektialueesta. Ne tarjoavat erinomaisen perustan kurssinhallinnan ymmärtämiselle ja käsittelevät johtajan roolia. Sitä ohjaa PMBOK-opas, joka on päivitetty viidennessä painoksessa.

tavoite

Projektinhallinnan kannalta välttämättömien käsitteiden ja terminologioiden lisäksi osallistujat voivat:

Pelaa projektinjohtajan roolia tehokkaasti;Diagnoosi ja analysoi tietyissä olosuhteissa syntyneitä tilanteita, tarjoamalla riittävät ratkaisut;Hallitse työryhmiä, pidä heidät motivoituneina, asianmukaisella viestinnällä, johtajuudella jne.Integroi hankkeet organisaation toiminnallisiin alueisiin, mikä tekee päätöksentekoprosessista ketterän ja tehokkaan;Käytä innovatiivisia menetelmiä hankkeiden hallintaan monimutkaisissa ja dynaamisissa ympäristöissä.Opiskelijaprofiili... [-]
Brasilia Curitiba
Maaliskuu 2020
Portuguese (Brazil)
Part-time
600 tuntia
Kampus
Lue lisää suomeksi