COPPEAD Graduate School of Business

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Latinalaisen Amerikan kauppakorkeakoulu tunnustetaan maailmanlaajuisesti

Rio de Janeiron liittovaltion yliopiston COPPEAD Graduate School of Business , joka tunnetaan kansainvälisesti erinomaisesta opetuksesta ja tutkimuksesta.

Koulusta valmistui yli 10.0000 johtajaa , 1300 maisteria ja 60 tohtorikoulutettavaa yritystoiminnan erikoistumiskursseilla. Kokopäiväinen MBA-ohjelmamme , julkinen ja ilmainen, on ainoa Latinalaisen Amerikan ohjelma , joka on jo sijoitettu maailman 100 parhaan joukkoon, The Financial Timesin mukaan.

COPPEADissa tutkimus ja tieto ovat kaiken toiminnan keskipisteitä. Päivittäisessä vuorovaikutuksessa opiskelijoiden, yritysten ja muiden markkinatoimijoiden kanssa tuottamamme tieto ohjaa luovutuksen luonnetta luokassa ja vuorovaikutusta yhteiskunnan kanssa. Tämä on perustana tehtävällemme ja visiomme, ja uskomme olevan panoksemme yhteiskuntaan .

Tehtävä

Muuttaa ihmisiä edistämällä arvojen ja tiedon tuottamista ja levittämistä integroimalla johtamisen teoria ja käytäntö parempien organisaatioiden ja yhteiskunnan hyväksi.

Näkemys
Olla tärkeä brasilialainen keskittymä johtajien, yrittäjien ja tutkijoiden muuttamiseen.

Keskiarvot

 • Erinomaisuus: Tämä on olemuksemme, joka ohjaa kasvua , tutkimusta, tiedekuntien rekrytointia, uusien ohjelmien suunnittelua muun muassa.
 • Rehellisyys: COPPEADin arvoihin sisältyy eettisen ja sosiaalisesti vastuullisen käyttäytymisen johtaminen ammattilaisessa ammatissa . Ymmärrämme, että rehellisyys on paras tapa, jolla koulu voi suorittaa tehtävänsä ja palvella paremmin Brasiliaa.
 • Palvelu Brasilialle: COPPEAD oli kolmas koulu Brasiliassa ja ensimmäinen Rio de Janeirossa, joka tarjosi tohtoriohjelmaa; ensimmäinen Brasiliassa, joka tarjosi kansainvälisen standardin mukaista kokopäiväistä MBA: ta, ja se oli edelläkävijä yritysjohdon koulutuksessa Brasiliassa. Meidän on kehitettävä ihmisiä ja organisaatioita maamme kehittämiseksi.

saavutukset

 • 10 kertaa Financial Timesin julkaiseman 100 parhaan kokopäiväisen MBA-ohjelman luettelossa maailmanlaajuisesti.
 • Executive MBA on listattu kahdesti Financial Times EMBA Ranking -listalla yhdeksi maailman 100 parhaasta.
 • EFMD: n (European Management for Management Development) jäsen. Se on kansainvälinen jäsenjärjestö, jolla on yli 850 jäsenjärjestöä yliopistoista ja yrityksistä.
 • AACSB: n (Association to Advance Collegiate Schools of Business) yhdistys, joka on yli 1500 jäsentä 90 maassa, mukaan lukien maailman parhaat kauppakorkeakoulut.
 • Brasilian johtamisen akatemian ANPAD on vuodesta 2007 sertifioinut osoittaen, että opetuskäytännöt perustuvat laatustandardeihin.
 • Arvioitu tasolle 6 (seitsemästä 7) CAPES-ohjelmassa (korkeakouluhenkilöstön kehittämisen koordinointi, linkitetty opetusministeriöön)
 • 10 tutkimustuolia
 • Kumppanuus 42 kauppakorkeakoulun kanssa ympäri maailmaa

Akkreditoinnit, sertifikaatit ja yhdistykset

132663_Untitled-1.jpg

Rio de Janeiron liittovaltion yliopisto

Rio de Janeiron liittovaltion yliopisto perustettiin vuonna 1920, ja se on Brasilian ensimmäinen ja suurin liittovaltion yliopisto. Yksi suurimmista opetuksen ja tutkimuksen osaamiskeskuksista maassa ja Latinalaisessa Amerikassa, yliopiston tehtävänä on tarjota brasilialaiselle yhteiskunnalle keinot hallita, laajentaa, viljellä, soveltaa ja levittää ihmisten tiedon yleistä omaisuutta, toimia muuttuvana voimana.

Sijainnit

Rio de Janeiro

Osoite
Rua Pascoal Lemme, 355
Cidade Universitária
Rio de Janeiro - RJ

21941-918 Rio de Janeiro, Rio de Janeiron osavaltio, Brasilia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin