COPPEAD Graduate School of Business

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Rio de Janeiron liittovaltion yliopiston COPPEAD Graduate School of Business , joka tunnetaan maailmanlaajuisesti erinomaisuudestaan.

Suuret taloudelliset haasteet huomioon ottaen Brasilian on edistyttävä tietämyksessä ja johtamiskoulutuksessa, jotka ovat välttämättömiä ainesosia yrityksille menestyäkseen nykyaikaisessa kilpailuympäristössä ja organisaatioiden välisessä yhteistyössä.

COPPEADissa tutkimus ja tieto ovat kaiken toiminnan keskipisteitä. Siksi päivittäisessä vuorovaikutuksessa opiskelijoiden, yritysten ja muiden markkinatoimijoiden kanssa tuottamamme tiedot ohjaavat luovutuksen luonnetta luokassa ja vuorovaikutusta yhteiskunnan kanssa. Tämä on perustana tehtävällemme ja visiomme, ja uskomme olevan panoksemme yhteiskuntaan.

Tehtävänanto

COPPEAD Graduate School of Business on sitoutunut huippuosaamiseen jatko-opiskelun ja -tutkimuksen alalla. Osana julkista yliopistoa pyrimme edistämään Brasilian kehitystä tarjoamalla koulutusta nykyisille ja tuleville yritysjohtajille, jotka kykenevät toimimaan hyvin sekä paikallisessa että globaalissa ympäristössä, sekä uusille tiedekunnille, jotka voivat levittää ja luoda innovatiivista tietoa liiketoimintaa.

Näkemys

COPPEAD pyrkii olemaan ensimmäinen valinta opiskelijoille, jotka haluavat opiskella liiketoimintaa ja johtamista Brasiliassa.

Keskiarvot

Keskiarvojamme ovat huippuosaaminen, rehellisyys ja palvelu Brasiliaan.

Erinomaisuus: Tämä on olemuksemme, joka ohjaa kasvua, tutkimusta, tiedekuntien rekrytointia, uusien ohjelmien suunnittelua muun muassa.

Rehellisyys: COPPEADin arvoihin sisältyy eettisen ja sosiaalisesti vastuullisen käyttäytymisen johtaminen ammattilaisessa ammatissa. Ymmärrämme, että rehellisyys on paras tapa, jolla koulu voi suorittaa tehtävänsä ja palvella paremmin Brasiliaa.

Palvelu Brasilialle: COPPEAD oli kolmas koulu Brasiliassa ja ensimmäinen Rio de Janeirossa, joka tarjosi tohtoriohjelman; ensimmäinen Brasiliassa, joka tarjosi kansainvälisen standardin mukaista kokopäiväistä MBA-tutkimusta, ja se oli edelläkävijä yritysjohdon koulutuksessa Brasiliassa. Meidän on kehitettävä ihmisiä ja organisaatioita maamme kehittämiseksi.

Vuonna 1973 perustettu COPPEAD on ainoa Brasilian kauppakorkeakoulu, osa Brasilian liittovaltion järjestelmää (UFRJ), jolla on kansainvälinen akkreditointi. Kokopäiväinen MBA-kurssimme ei ole lukukausimaksu ja ainoa Latinalaisessa Amerikassa, joka on maailman parhaiden kauppakorkeakoulujen joukossa Financial Timesin kokopäiväisissä globaaleissa MBA-ohjelmissa.

Sijoituksia

100 parasta Financial Times -sivua

11 kertaa listattu Global Times Ranking of Financial Times -listalla.

100 parasta Financial Times -sivua

Executive MBA on listattu kahdesti Executive MBA Ranking of Financial Times -tapahtuman 100 parhaassa joukossa.

1º MBA Brasiliassa

Você S / A valitsi Brasilian parhaan MBA-tutkimuksen vuonna 2016.

Akkreditoinnit, sertifikaatit ja yhdistykset

127063_logos.png

Rio de Janeiron liittovaltion yliopisto

Rio de Janeiron liittovaltion yliopisto perustettiin vuonna 1920, ja se on Brasilian ensimmäinen ja suurin liittovaltion yliopisto. Yksi suurimmista opetuksen ja tutkimuksen osaamiskeskuksista maassa ja Latinalaisessa Amerikassa, yliopiston tehtävänä on tarjota brasilialaiselle yhteiskunnalle keinot hallita, laajentaa, viljellä, soveltaa ja levittää ihmisten tiedon yleistä omaisuutta, toimia muuttuvana voimana.

Sijainnit

Rio de Janeiro

Osoite
Rua Pascoal Lemme, 355
Cidade Universitária
Rio de Janeiro - RJ

21941-918 Rio de Janeiro, Rio de Janeiron osavaltio, Brasilia