Read the Official Description

University of Vitezin on visio tulevaisuudesta perustuvat olettamukseen, että yhteiskunnat alueella Kaakkois ja Itä-Euroopassa ovat parhaillaan muutoksia, uudistuksia ja siirtyminen kohti siviili demokraattisia yhteiskuntia ominaista parlamentaarinen moniarvoisuus, valtion lain, valtion lainsäädäntö ja markkinatalouden ylivalta yksityisomistukseen.

Ei ole epäilystäkään siitä, että uuden aikakauden tuoreen syvään juurtunut tuntemus on edellytys, joka ennen kaikkea tarkoittaa askel eteenpäin nykyisestä kulttuurin ja sosiaalisen ympäristön Bosnia ja Hertsegovinassa kohti uutta näkemystä maailmasta ja erilainen lähestymistapa talous, oikeusjärjestelmä, terveydenhuolto, tiedotus ja tiedon acquirement.

Kokonaisvaltainen lähestymistapa ilmiö ”hyvä” jokaisen yksittäisen tarkoittaa parantamista yksilön ja perheen terveyttä, tiedon demokratisoituminen, vapaa tahto ja vastuu, varmistaa laadukasta asumista ja integrointi yksilön hänen / hänen ympäristössä, perhe ja paikallisia Yhteisö. Näiden tehtävien yliopisto pyrkii ottamaan vastuulleen komissio toimii kouluttaja.

Tehokkuutta ja vaikuttavuutta tutkimusten houkuttelevuutta monitieteinen opetusohjelmien jotka vastaavat haasteita, sekä psykologinen ja yrittäjyysmotivaatiotekijöistä opiskelijoiden kautta interaktiivisen pedagogisia tekniikoita organisaation ja opetusta ja tieteellistä processes- kaikki edellä mainitut edistävät korkea onnistuneen opiskelijoiden mitä, toisaalta, oikeak- yleistä laatua tiedot ja taidot siirretään opiskelijoille, mutta myös korkein opiskelijoiden motivaatiota.

University of Vitezin on laillisesti rekisteröity yksityinen korkeakoulu. Yliopiston harjoittaa toimintaansa, lakien mukaan Bosnia ja Hertsegovinan lait Lähi Bosnian Canton.

Tehtävänä yliopiston on kasvattaa opiskelijoita ollakseen valmis ja pätevä käsitellä monimutkaisia ​​haasteita nykyajan liike-elämässä käyttäen heidän kokemuksensa ja seuraavat esimerkit maailman parhaista yliopistoista. Yliopisto pyrkii edistämään yhteiskunnassa.

Tavoitteena yliopiston Vitezin konkretisoi Bolognan prosessin kautta kehittynyt ja moderni opinto-ohjelmiin, joiden akkreditointi tutkintotodistusten koko Euroopassa varmistetaan. Kaikki tämä perustuu korkeasti koulutettua ja ammattitaitoista henkilöstöä, eli opettajien ja opetuksen avustajat, töissä yliopistossa, jonka tavoitteena on parantaa opiskelijoiden riittävät tiedot ja taidot.

Tiedekunnat yliopiston Vitez ovat:

  • Faculty of Business Economics (2 kurssia)
  • Faculty of Business Informatics (2 kurssia)
  • Oikeustieteellinen tiedekunta (1 kurssi)
  • Faculty of Health Care (3 ruokalajia)

Voit hakea ilmoittautuminen tahansa kurssin tarjotaan neljässä tiedekunnassa.

Tutkimuksessa ohjelmat noudattavat Bolognan prosessi:

  • 3 vuotta: opinnoissa (ensimmäinen jakso) - 1., 2. ja 3. vuoden opinnot;
  • 4. vuosi: opinnoissa (ensimmäinen jakso) - vain oikeustieteellisen tiedekunnan;
  • 2 vuotta: Jatko / Master Tutkimukset (toinen jakso) - 4. ja 5. vuoden opinnot;
  • 3 vuotta: Jatko / Jatko-opinnot (kolmas sykli) - 6., 7. ja 8. vuoden opinnot.

Opintoja (Master Degree) sisältävät yhden vuoden luentoja ja vuoden työskentelee diplomityön ja puolustaa. Jos hakija on suorittanut nelivuotisen opinto-ohjelman tiedekunnan, neljäntenä opiskeluvuonna kirjataan ensimmäisen vuoden mestari tutkimuksessa.

Jatko Studies (Tohtori) sisältävät yhden vuoden luentoja ja kahden vuoden työskentelee väitöskirja ja puolustaa.

Programs taught in:
Englanti
Location address
Školska 23, 72270, Travnik
Bosnia and Herzegovina Online, 72270 BA