Lue virallinen kuvaus

efbl-300x201a

Yliopistossa Banja Luka on perustettu 7. Marraskuu 1975 tänään, kun 39 vuotta, yliopistossa Banja Luka on 16 tiedekuntaa 52 lisensoitu koulutusohjelmissa.

Bolognan prosessin alkoi kaikissa koulutusohjelmissa virallisesti 2006/2007 lukuvuoden vaikka jotkut tiedekuntien alkoi Bolognan uudistusta jo aiemmin. Kolmiportainen tutkimus on otettu käyttöön: kandidaatin, maisterin ja tohtorin opinnot sekä op järjestelmän arvostuksen aiheita ja kokonaistyömäärästä opiskelijoita.

Suurin osa tiedekuntien yliopiston Banja Luka sekä yliopistoasuntoloiden, on monia palveluita, kuten ravintoloita, vapaa-ajan keskus, tietokonekeskukset opiskelija klubeja ja caffeterias jotka sijaitsevat kahdella kampuksella, joka sijaitsee lähellä kauneimpia joen maa - river Vrbas - ja minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta.

Yliopistossa Banja Luka on monia, erilaisia ​​kooltaan ja muodoltaan amfiteattereista, luokkahuoneissa, lukusaliin ja kirjastot, laboratoriot ja tietokonehuoneissa.

Taloustieteiden tiedekunnan yliopiston Banja Luka on moderni, kehittynyt, etenevä ja avoin tiedekunta, joka edustaa selkäranka taloudellisen kehityksen Tasavallan Srpskan.

Helmikuussa 2014 taloustieteiden tiedekunta, Banja Lukan yliopisto, merkitty 39. vuosipäivää sen olemassaolosta ja työstä.

efbl2-200x300a

Taloustieteiden tiedekunta, Banja Lukan yliopisto, on korkeakoulu, joiden pääasiallinen toiminta on tieteellisen opetuksen ja tieteellisen tutkimuksen, ja nyt olemme ylpeitä seuraavat saavutukset ja arvot:

 • Perinteitä ja nykyaikaa.
 • Moderni opetussuunnitelma sekä opetusmenetelmien ja opiskelijan arvioinnin, mallina parhaista oppilaitosten tämäntyyppisiä Euroopassa ja maailmassa (taloustieteiden tiedekunnan Banja Luka on edelläkävijä määräysten täytäntöönpanoon Bolognan julistuksen RS ja BH) .
 • Luennoitsijat ovat erottaa alan asiantuntijoita he opettavat, ja menestyneitä liikemiehiä - joten meillä on ainutlaatuinen yhdiste tieteen ja käytännön.
 • Suuri tilavuus on yli 4,000m2, joka mahdollistaa kätevän ja jatkuva toteuttaminen opetus- ja vapaa-ajan toiminta.
 • Tiedekunnassa ei ole arkkitehtonisia esteitä, ja panoraamahissi avulla opiskelijat vammaisille on pääsy amphitheaters ja luokkahuoneissa.
 • Korkean tason teknisten laitteiden (tietokoneluokkina uusia tietokoneita, projektorit, kannettavat tietokoneet, skannerit, Internet-yhteys, jne.).
 • Mahdollisuus menevät ulkomaille erilaiset seminaarit, koulutus jne kautta ylioppilaskunnan tiedekunnan taloustieteiden, AIESEC, tai jotkut organisaatiot meillä on yhteistyötä.

Tavoitteet Tiedekunnan ovat:

 1. Jatkuva suorituskyky nykyaikaisen opetukseen, yhdenmukaistaa vaatimuksia teollisuuden ja noudattaen kaikkia säännöksiä Bolognan prosessin.
 2. Johdanto Euroopan laatustandardit tutkimuksissa I, II ja III jakso.
 3. Tarjoaminen henkilöstöä ja materiaalia edellytykset sille, että toteutumista päätavoite.
Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

University of Banja Luka

UNIBL Kansainvälinen MBA-ohjelma, täysin opetetaan Englanti, on erittäin vaativa ohjelma on erityisesti suunniteltu kokeneille ammattilaisille, jotka haluavat tehdä merki ... [+]

Master of Business Administration MBA

UNIBL Kansainvälinen MBA-ohjelma, täysin opetetaan Englanti, on erittäin vaativa ohjelma on erityisesti suunniteltu kokeneille ammattilaisille, jotka haluavat tehdä merkittävän muutoksen urallaan. Kurssin sisältöä ja keskittyä henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseen antaa osallistujille uutta näkemystä ja uusia tavoitteita. Lisäksi jokainen MBA osallistuja tuo runsaasti tietoa ohjelmaan, koska siellä on jatkuva osuus uran ja elämänkokemusta.

Tavoitteet MBA-ohjelma jotta tutkinnon ehdottaa parhaita ratkaisuja monimutkaisiin ongelmiin ja parantamaan organisaation suorituskykyä soveltamalla tieteellisiä menetelmiä kehittää taitoja, joita tarvitaan generoimaan huippuosaajien alan liikkeenjohdon rakentaa MBA osallistujien kansainvälinen verkosto ... [-]
Bosnia ja Hertsegovina Banja Luka
Request Info
Englanti
Full-time
15 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Sijainnin osoite
Majke Jugovića 4
78 000 Banja Luka
Republic of Srpska, Bosnia and Herzegovina

Banja Luka, Srpskan tasavalta, BA