Flanders Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yrittäjäkoulutuksen tienristeyksessä yrittäjyyden ja hallinta

Flanders Business SchoolVuonna 1977 oli tähän asti itsenäinen toimielin. Tämä antaa meille, täysin vapaasti, personal training ja omituinen käsitteitä kehittää räätälöidä opiskelijoille. Olemme ylpeitä siitä, että olemme lähellä liikekumppaneita ja pystyvät reagoimaan joustavasti heidän tarpeisiinsa, vaikka tätä muutosta.

Vuonna 2013 Flanderissa Business School oli läheinen kumppani - maiseman KU Leuven. Siten, FBS-kampuksen työpaikkojen nyt täysin integroitu viereiseen KU Leuven kampuksen Korte Nieuwstraat. Läheinen yhteistyö yliopiston kanssa tarjoaa meille opiskelijoille mahdollisuuden nauttia pitkin läheisyyteen johtavan tutkimuslaitoksen kanssa maailman - laajuinen verkosto ja runsaasti asiantuntemusta lähes kaikilla aloilla. He voivat käyttää kirjastoa kampuksella, tutkimustietokannoista, mikroluokissa ja muut state-of-the-art yliopiston laskentaresursseja. Teemme tätä kumppanuutta ovat onnellisia meidän logo ja yritysilme.

Lisäksi FBS on myös kansainvälisesti suuntautunut; kuten teemme Kellogg School of Management (Chicago) ja Indian Institute of Management Calcutta (IIMC).

Flanders Business School tulee, meidän keskittyä yrittäjyyteen, paikka avointa keskustelua, johtaminen ja innovaatio avaimet sosiaalista kehitystä.

Koska kauppakorkeakoulu tarjoamme opiskelijoillemme koulutusta, joka perustuu yhdistelmä korkealaatuista tieteellistä tutkimusta ja tunnustetut parhaat toimintatavat, kannustamme oma-aloitteisuutta ja kriittistä pohdintaa kulttuurin kuulemista, solidaarisuus ja vapaus. Siksi FBS on erittäin monitieteinen ja monialainen suuntautunut ja toimimme aktiivisesti kumppaneiden kanssa kotona ja ulkomailla.

FBS tarkoittaa aktiivista osallistumista sosiaaliseen ja taloudelliseen keskusteluun ja kehittämiseen tietoyhteiskunnassa.

tehtävä

Yrittäjät ohjataan ja anna yritysjohtajia.

visio

Yritykset ja yrittäjät ovat elintärkeä osa taloudellista rakennetta. Flanders Business School haluaa tukea niitä aktiivisesti.

Klo FBS näemme sitä haasteena luoda lisäarvoa molemmille kumppaneillemme ja opiskelijoille.

Uskomme, että perusteellinen liiketoiminta- (tai johdon) koulutus, jossa painotetaan käytännön ulottuvuutta yrittäjyys voi vaikuttaa - siis: Business koulutus risteyksessä yrittäjyyden ja hallinta. Siksi myös me meidän ohjelmat yhdistävät tietoja ja taitoja tavanomaisista yritysten kursseja kanssa tapauksissa, että opiskelijat - tehdään - lähes kaikki yrittäjät itse.

Meillä voit tulla ulos tutkintotodistus, yrittäjämäistä asennetta ja suunnitelma!

arvot

  • Huippuosaamista kaikessa mitä teemme
  • Osallistujien osallistumiseen ja asiansa
  • Kansainvälinen kenttä yhteistyötä

Sijainnit

antwerp

Osoite
Flanders Business School
Sint-Katelijnevest 26-28

2000 antwerp, Flanderi, Belgia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin