Alfred Ford School Of Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Alfred Fordin School of Management antaa sinulle mahdollisuuden mennä minne muut MBA-ohjelmat eivät mene, mistä sisin asemista oman käyttäytymisen mahdollisimman laaja näkökulmia liiketoiminnan ja sen paikasta yhteiskunnassa.

Tarjoamme ainutlaatuisen opettavainen kokemus:

  • Superior käskyn asiantuntija tiedekunnan
  • innovatiivisia ja joustavia oppimisen muoto
  • sitoutuminen valmistuville opiskelijoille, jotka arvostavat yhteisö, yhteistyö, intohimo ja ylpeys

Oppiminen tapaustutkimuksilla Alfred Ford School of Management -ohjelmistosta Vimeo-ohjelmassa.

Alfred Fordin Tutkimus kokemus on yksi antaa ja ottaa, jossa tiedekunnan kuuntelee niin paljon kuin he luennoimaan, ja opiskelijat suorittavat aloite niin usein kuin tehdä muistiinpanoja. Viime kädessä tämä lähestymistapa tarkoittaa arvostetaan meidän opiskelijoiden kokemusta ja viisautta, ja uskoen, että niiden osallistuminen nostaa keskusteluun korkeimmalle tasolle ja luo yritysjohtajia, jotka ovat mukava luonnollinen ajatustenvaihtoa nykypäivän globaalissa taloudessa.

Yleisjohdon tietopohjaa tarjoaa sinulle joustavasti siirtyä monenlaisia ​​liiketoiminnan tai johtotehtävissä, kun taas keskitytään johtamisen kehittämiseen antaa sinulle ihmissuhdetaidot sinun täytyy päästä sinne.

Lisätietoja liike ja enemmän, koulutuksen, joka pureutuu syvälle asiaan ympäristö-, yhteiskunta- ja hallintoon liittyvät kysymykset.

Visio

Kehittää johtava kauppakorkeakoulu alalla tietoisen johtamisen koulutukseen johtajia on maailmanlaajuinen ajattelutapa ja moitteeton luonnetta.

Mission Statement

Alfred Fordin School of Management kehittää maailmanlaajuisesti ajattelevien eettinen johtajia yhdistämällä uusinta johtamistiedoille antiikin viisautta.

Sijainnit

durbuy

Alfred Ford - School of Management

Osoite
Petite Somme 10
6940 Septon-Durbuy

6940 durbuy, Vallonian alue, Belgia
Puhelin
+32 86 38 73 55