Alfred Ford School Of Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

PYYDÄ LISÄTIETOJA WHATSAPPISTA

Alfred Ford School Of Management antaa sinulle mahdollisuuden mennä sinne, missä muut MBA-ohjelmat eivät mene, oman käytöksesi syvimmistä askeleista laajimpiin mahdollisiin näkökulmiin liiketoiminnasta ja sen paikasta yhteiskunnassa. Tarjoamme vertaansa vailla olevan koulutuskokemuksen:

  • ylemmät ohjeet asiantuntijaopiskelijoilta
  • innovatiivinen ja joustava oppimismuoto
  • sitoutuminen jatko-opiskelijoihin, jotka arvostavat yhteisöllisyyttä, yhteistyötä, intohimoa ja ylpeyttä

Oppiminen tapaustutkimuksilla Alfred Ford School Of Management -ohjelmistosta Vimeo-ohjelmassa.

Alfred Ford -opiskelukokemus on lahjoittamisen kokemus, jossa tiedekunta kuuntelee yhtä paljon kuin luennoi ja opiskelijat tekevät aloitteen niin usein kuin tekevät muistiinpanoja. Viime kädessä tämä lähestymistapa tarkoittaa opiskelijoiden kokemuksen ja viisauden arvostamista ja uskoa, että heidän osallistumisensa nostaa keskustelun korkeimmalle tasolle ja luo yritysjohtajia, jotka ovat tyytyväisiä luonnolliseen ideanvaihtoon nykypäivän globaalissa taloudessa. Yleinen johtotietokanta antaa sinulle joustavuuden siirtyä monenlaisiin yritys- tai johtotehtäviin, kun taas keskittyminen johtamisen kehittämiseen antaa sinulle pääsyyn tarvittavat ihmissuhdetaidot. Tutustu yritystoimintaan ja muuhun, ja sinulla on koulutus, joka syventää asiaankuuluvia ympäristö-, yhteiskunta- ja hallintoasioita.

PYYDÄ LISÄTIETOJA WHATSAPPISTA

Visio

Kehittää johtava yritystoimintakoulu tietoisen johtamisen ja johtamisen alueella koulutusjohtajille, joilla on globaali ajattelutapa ja moitteeton luonne.

PYYDÄ LISÄTIETOJA WHATSAPPISTA

Tehtävänanto

Alfred Ford School Of Management kehittää globaalisti ajattelevia eettisiä johtajia yhdistämällä uusimman johtamistaidon muinaiseen viisauteen.

PYYDÄ LISÄTIETOJA WHATSAPPISTA

Sijainnit

durbuy

Alfred Ford - School of Management

Osoite
Petite Somme 10
6940 Septon-Durbuy

6940 durbuy, Vallonian alue, Belgia
Puhelin
+32 86 38 73 55

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin