MDCI - Management Development Centre

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ennennäkemättömät ajat vaativat uutta ajattelua.

MDCI ja CMC ovat kirjoittaneet uudelleen Playbookin.

Yli kolmenkymmenen vuoden ajan Management Development Center International (MDCI) on määritellyt uudelleen tapaa, jolla toimeenpaneva koulutus toimitetaan Lähi-idässä ja Afrikassa. Nyt keskittymisemme muutosjohtajien mahdollistamiseen on johtanut uuteen Pathway brittiläisen akkreditoiman MBA-tutkimuksen saavuttamiseen.

CMC: n toimitusjohtajan Dr. Lester Massinghamin ohjaamana tuomme The Next Generation MBA -sovelluksen Persianlahden seuraavan sukupolven johtajille. Aloita valmistuminen vain 12 kuukaudessa, ja sijoitus on vain 12 000 dollaria.

Meillä kaikilla on historia. Tässä on lyhyt katsaus omiin.

  • Yli 5000 alumnia.
  • Yhteistyö Yhdistyneen kuningaskunnan johtavien tiedekuntien, korkeakoulujen ja yliopistojen kanssa.
  • Saanut kuningattaren palkinnon viennistä koulutuksessa.

138019_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg

Historia

1990-luvun alkupuolella

MDCI valitsi Bahrainin alueelliseksi solmukohdakseen palvelemaan Arabian ura-ammattilaisten ja johtajien johtamiskoulutusta kaikilla aloilla.

1993

MDCI käynnistää ensimmäisen etäopiskelun MBA-ohjelman Yhdistyneessä kuningaskunnassa Hull Universityn kanssa tukikohdista Dubaista ja Bahrainista.

1995

MDCI hyväksyttiin ensimmäisenä MBA-palveluntarjoajana Saudi Aramcolle ja toimittaa ensimmäisen paikan päällä sijaitsevan MBA-tutkimuksen Omanin sulttaanikunnassa Ison-Britannian Lincoln Universityn kanssa.

1997

MDCI sai Queen's Award -palkinnon viennistä koulutuksessa.

1998

MDCI aloittaa alueen ensimmäisen liiketalouden tohtorin tutkinnon GCC: ssä Hullin ja Lincolnin yliopistojen kanssa.

2000

MDCI toimittaa ensimmäisen turvallisuusopinnon maisterin GCC: ssä Ison-Britannian Readingin yliopiston kanssa.

2000-luvun alkupuolella

MDCI käynnistää Advanced Management Development -ohjelman Bahrainissa yhdessä työ- ja sosiaaliministeriön kanssa. Samaan aikaan toimitettuaan Ison-Britannian armeijan avustajan kanssa, Hull MBA-ohjelma annettiin Omanin armeijan sulttaanille osana Al Yamamahin offset-ohjelmaa.

2006

MDCI nimitti Etelä-Afrikan yliopiston alueelliset edustajat.

2015

MDCI toimittaa liiketalouden tohtorin tutkinnon Bahrainissa ja Omanissa Liverpool John Moores Universityn kanssa.

2020

Seuraavan sukupolven MBA julkaistaan verkossa, ja se käynnistettiin maailmanlaajuisen CoVid-19-lukituksen aikana.

Vapauttava johtajuuden kyky, yli 5000 kertaa vuodesta 1993

alumni

Bahrainissa vuodesta 1993 lähtien MDCI on markkinoinut, tukenut ja hallinnoinut johtamisen kehittämis-, perus- ja jatko-ohjelmien toimittamista arvostetuissa korkeakouluissa, mukaan lukien Ison-Britannian johtavat yliopistot, kuten Hull, Reading ja Lincoln, yli 5000 uralle. ammattilaisia.

Uusi yl

Monipuolinen ajattelu inspiroi seuraavan sukupolven MBA: n suunnittelua ja ajoitusta. Ensinnäkin vuosi 2020 on ennennäkemätön vuosi, joka vaatii uutta oppimista. CMC: n todistus muutosjohtajuudesta York St Johnin tutkinnon avulla astuu vastaamaan tähän monella tasolla. Ja meillä on käsitys, että alumni on valmis ehdottamaan tätä heidän seuraavan sukupolven perheenjäsenilleen, ystävilleen ja joukkueelleen.

johtajat

Vain neljä vuotta johtamisen kehittämisen, perus- ja jatko-ohjelmien toimittamisessa MDCI sai kuningatar-palkinnon viennistä koulutuksessa vuonna 1997 tunnustamalla brittiläisen yrityksen johtavan roolin Lähi-idässä ja Afrikassa. Yli kaksi vuosikymmentä eteenpäin ja MDCI: n ohjelmiin ovat osallistuneet eri tasojen johtajat useilla sektoreilla, mukaan lukien Ministerial, C-Suite, sekä yrittäjät, jotka houkuttelevat suuria yrityskauppoja, fuusioita ja yritystietoja.

Vihdoinkin MBA, joka on saavutettavissa, akkreditoitu, saavutettavissa ja edullinen.

Miksi käyttää vähintään kaksi kertaa enemmän aikaa ja rahaa ansaita MBA, kun voit saavuttaa Ison-Britannian yliopiston akkreditoidun tutkinnon 12 kuukaudessa alle 12 000 dollarilla?

Näiden viime kuukausien kokemat kvanttihyppymuutokset rohkaisivat ryhmäämme löytämään uuden ratkaisun MBA: lle. Olemme laskeneet täydellisen ohjelman Arabian rohkeille ura-ammattilaisille, jotka etsivät uusia johtamistaitoja tässä ennennäkemättömässä vaiheessa.

Tuloksena on seuraavan sukupolven MBA.

Opintosi suoritetaan vuodessa, ei vaadi ylempää tutkintoa, ja sen opettaa Persianlahden brittiläinen tiedekunta ja / tai elää verkossa, mikä vähentää kustannuksia.

Miksi valita MDCI?

Emme usko menestyksen esteisiin.

Tämä on saavutettavin MBA alueella.

Tutkintoa ei tarvita.

  • Kokenut yrityskokemus voi saada sinut alukseen.
  • Hanki ensimmäiset kuusi kuukautta ansaitaksesi ammatillisen sertifikaatin Transformational Leadership -tapahtumassa.
  • Säästä kustannuksia ja matkusta, käy Persianlahdella ja / tai päästä luokkahuoneeseen, elä verkossa.
  • Viikonlopun toimitus, joka sopii työhösi ja perheellesi.

Rakkautemme Arabiaa kohtaan

MDCI on jo yli 30 vuoden ajan auttanut Lähi-idän ja Afrikan opiskelijoita saavuttamaan todelliset mahdollisuudet ja saavuttamaan ura-tavoitteet. Kuningattaren koulutusvientipalkinnon saaja, MDCI: n alumni ylittää 5000 alumnia - johtavissa organisaatioissa, kuten Batelco, Saudi Aramco, Al Marai, Gulf Air, Qatar Petroleum, RasGas, SAN ja Omantel.

Sijainnit

Manama

Osoite
MDCI - Management Development Centre
Manama, Pääoman hallinto, Bahrain

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin