University of Western Australia Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi valita UWA?


Tutustu kampuksillamme ja palveluihimme, tutustumme valtion vanhin yliopiston historiaan ja löydä, miksi UWA-tutkinto voi asettaa sinut tulevaisuuden uraan, ei vain huomisen työpaikkoihin.

Olemme ylpeitä voidessamme sijoittaa ensimmäisenä Länsi-Australiassa ja sijoittaa yliopistojen Top 100 maailmanlaajuisesti.

No1 - Yhtä suuri kuin opiskelijoiden kysyntään ja tutkimukseen

7 - Seitsemän aiheista on sijoitettu maailman 50 parhaan joukkoon

Top 100 - nimitetty 96. Top 100 yliopistojen ympäri maailmaa


Viisi syytä opiskella UWA: ssa

Selvitä, mikä innostaa ihmisiä tavoitteidensa toteuttamiseen kanssamme.


Vilkas opiskelija kokemus

Vieressä Swan-joen, meidän Perth kampuksella on yksi kauneimmista Australiassa ja ikoninen hiekkakivi rakennukset istuu keskuudessa kulttuuriperinnön puutarhat. Olemme vain 10 minuutin päässä Perthin tärkeimmistä ostos- ja bisnesalueista ja lähellä monia kaupungin upeita rantoja.

Kampusalueella on tarjolla joukko välttämättömiä palveluita, kuten kahviloita, kirjastoja, kirjakauppoja, vilkas kulttuurikeskus ja useita klubeja ja yhteiskuntia, jotka voivat liittyä ja kokea opiskelijaelämää täydellisesti. Kannattavan opiskelijakunnan avulla voit kokeilla käsiasi vapaaehtoistyössä, saada riippumatonta neuvontaa monista asioista tai osallistua johonkin monista erilaisista tapahtumista kampuksella ja kampuksella.


Innovatiivinen kurssirakenne

Mitä tavoitteita sinulla voi olla, UWA-tutkinto luo mahdollisuuksia. Noin 40 prosenttia nykyisistä työpaikoista ei ole olemassa 20 vuoden kuluttua (CEDA, 2015), joten uskomme parempaan valmistautumiseen tulevaisuuden uraan.

Innovatiivinen kurssirakenne on ainoa laatuaan WA: ssa ja perustuu maailmanlaajuiseen malliin. Se tarkoittaa, että voit jatkaa etuja ja maksimoida uramahdollisuuksiasi samanaikaisesti. Tämä joustavuus asettaa sinut pois väkijoukosta ja on avain uraasi tulevaisuuteen.


Arvosanat ja arvosanat

Sijoitamme tasavertaisesti ensimmäistä kertaa Australiassa opiskelijoiden kysyntään, jatkoihin perustuvaan palkkaan, tutkimusintensiteettiin ja tutkimusavustuksiin, jotka perustuvat Hyvän yliopiston oppaan 2016 tärkeimpiin toimenpiteisiin. QS World Rankings on antanut meille korkeimman mahdollisen luokituksen - 5 tähteä - ja me sijoitamme korkein prosentti yliopistoista maailmanlaajuisesti. Seitsemän aihepiiriämme on luokiteltu maailman 50 parhaan joukkoon, QS World Universityin Rankings by Subject mukaan.


Tutkinnon tulokset

UWA-tutkinto on sijoitus tulevaisuuteesi. Valmistuneilla on johdonmukaisesti ylittävät kansalliset keskimääräiset aloituspalkat ja valtion jatko-opiskelijat. Juhlimme vahvoja teollisuuskumppanuuksia, jotka tarjoavat käytännöllisiä reaalimaailman kokemuksia arvokkaiden ammattimaisten verkostoitumismahdollisuuksien lisäksi. Tämä käytännön oppimismalli arvostetaan työnantajilta ja varmistaa, että olet uravalmis. Alumnimme edelleen inspiroivat ja vaikuttavat myönteisesti yhteiskuntaan.


Maailman muuttaminen tutkimuksen avulla

Tutkimustehokkaana yliopistona olemme osa kahdeksan ryhmää (maan huippututkijoiden koalitio) ja yksi maailmanlaajuisen yliopistoverkoston vain kahdesta Australian jäsenestä. Olemme myös Matariki-verkoston perustajajäsen korkeatasoisissa, tutkimustehokkaissa yliopistoissa, joissa keskitytään erityisesti opiskelijoiden kokemuksiin.

Vuosien mittaan olemme jatkaneet houkuttelemaan huippulaadukkaita, maailmanlaajuisesti tunnustettuja työntekijöitä, tutkijoita ja opiskelijoita, mm. Nobel-palkinnon professori Barry Marshallia, ja saamme noin 80 prosenttia kaikesta tutkimusrahoituksesta WA-yliopistoihin vuosittain.


Teollisuuden yhteydet

UWA: ssä et vain opiskele tutkintoa, mutta sinulla on mahdollisuus saada arvokasta kokemusta tulevasta uraasi.


mentorointi

Yhdistä alan ammattilaisen kanssa yhden neuvon kanssa ja kehitä taitojasi.


Ei-luotto-kokemus

Verkkosivustosi verkostomme avulla voit löytää tunnistamattomia sijoitteluita.


Sijoitus luottoon

Luottoluennot tai harjoittelut järjestetään osana tutkintoa.

Sijainnit

Perth

Osoite
35 Stirling Highway
6009 Perth, Länsi-Australia, Australia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin