Lue virallinen kuvaus

Miksi valita UWA?


Tutustu kampuksillamme ja palveluihimme, tutustumme valtion vanhin yliopiston historiaan ja löydä, miksi UWA-tutkinto voi asettaa sinut tulevaisuuden uraan, ei vain huomisen työpaikkoihin.

Olemme ylpeitä voidessamme sijoittaa ensimmäisenä Länsi-Australiassa ja sijoittaa yliopistojen Top 100 maailmanlaajuisesti.

No1 - Yhtä suuri kuin opiskelijoiden kysyntään ja tutkimukseen

7 - Seitsemän aiheista on sijoitettu maailman 50 parhaan joukkoon

Top 100 - nimitetty 96. Top 100 yliopistojen ympäri maailmaa


Viisi syytä opiskella UWA: ssa

Selvitä, mikä innostaa ihmisiä tavoitteidensa toteuttamiseen kanssamme.


Vilkas opiskelija kokemus

Vieressä Swan-joen, meidän Perth kampuksella on yksi kauneimmista Australiassa ja ikoninen hiekkakivi rakennukset istuu keskuudessa kulttuuriperinnön puutarhat. Olemme vain 10 minuutin päässä Perthin tärkeimmistä ostos- ja bisnesalueista ja lähellä monia kaupungin upeita rantoja.

Kampusalueella on tarjolla joukko välttämättömiä palveluita, kuten kahviloita, kirjastoja, kirjakauppoja, vilkas kulttuurikeskus ja useita klubeja ja yhteiskuntia, jotka voivat liittyä ja kokea opiskelijaelämää täydellisesti. Kannattavan opiskelijakunnan avulla voit kokeilla käsiasi vapaaehtoistyössä, saada riippumatonta neuvontaa monista asioista tai osallistua johonkin monista erilaisista tapahtumista kampuksella ja kampuksella.


Innovatiivinen kurssirakenne

Mitä tavoitteita sinulla voi olla, UWA-tutkinto luo mahdollisuuksia. Noin 40 prosenttia nykyisistä työpaikoista ei ole olemassa 20 vuoden kuluttua (CEDA, 2015), joten uskomme parempaan valmistautumiseen tulevaisuuden uraan.

Innovatiivinen kurssirakenne on ainoa laatuaan WA: ssa ja perustuu maailmanlaajuiseen malliin. Se tarkoittaa, että voit jatkaa etuja ja maksimoida uramahdollisuuksiasi samanaikaisesti. Tämä joustavuus asettaa sinut pois väkijoukosta ja on avain uraasi tulevaisuuteen.


Arvosanat ja arvosanat

Sijoitamme tasavertaisesti ensimmäistä kertaa Australiassa opiskelijoiden kysyntään, jatkoihin perustuvaan palkkaan, tutkimusintensiteettiin ja tutkimusavustuksiin, jotka perustuvat Hyvän yliopiston oppaan 2016 tärkeimpiin toimenpiteisiin. QS World Rankings on antanut meille korkeimman mahdollisen luokituksen - 5 tähteä - ja me sijoitamme korkein prosentti yliopistoista maailmanlaajuisesti. Seitsemän aihepiiriämme on luokiteltu maailman 50 parhaan joukkoon, QS World Universityin Rankings by Subject mukaan.


Tutkinnon tulokset

UWA-tutkinto on sijoitus tulevaisuuteesi. Valmistuneilla on johdonmukaisesti ylittävät kansalliset keskimääräiset aloituspalkat ja valtion jatko-opiskelijat. Juhlimme vahvoja teollisuuskumppanuuksia, jotka tarjoavat käytännöllisiä reaalimaailman kokemuksia arvokkaiden ammattimaisten verkostoitumismahdollisuuksien lisäksi. Tämä käytännön oppimismalli arvostetaan työnantajilta ja varmistaa, että olet uravalmis. Alumnimme edelleen inspiroivat ja vaikuttavat myönteisesti yhteiskuntaan.


Maailman muuttaminen tutkimuksen avulla

Tutkimustehokkaana yliopistona olemme osa kahdeksan ryhmää (maan huippututkijoiden koalitio) ja yksi maailmanlaajuisen yliopistoverkoston vain kahdesta Australian jäsenestä. Olemme myös Matariki-verkoston perustajajäsen korkeatasoisissa, tutkimustehokkaissa yliopistoissa, joissa keskitytään erityisesti opiskelijoiden kokemuksiin.

Vuosien mittaan olemme jatkaneet houkuttelemaan huippulaadukkaita, maailmanlaajuisesti tunnustettuja työntekijöitä, tutkijoita ja opiskelijoita, mm. Nobel-palkinnon professori Barry Marshallia, ja saamme noin 80 prosenttia kaikesta tutkimusrahoituksesta WA-yliopistoihin vuosittain.


Teollisuuden yhteydet

UWA: ssä et vain opiskele tutkintoa, mutta sinulla on mahdollisuus saada arvokasta kokemusta tulevasta uraasi.


mentorointi

Yhdistä alan ammattilaisen kanssa yhden neuvon kanssa ja kehitä taitojasi.


Ei-luotto-kokemus

Verkkosivustosi verkostomme avulla voit löytää tunnistamattomia sijoitteluita.


Sijoitus luottoon

Luottoluennot tai harjoittelut järjestetään osana tutkintoa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:


University of Western Australia Business School

Meidän MBA Full Time Intensive tarjoaa sinulle mahdollisuuden parantaa uranäkymiä kautta suoraa yhteyttä yritysten johtajat ja henkilökohtainen johtajuus kehittämisohjelm ... [+]

Vain 12 kuukautta UWA: n MBA Full-Time Intensive parantaa uranäkymääsi kaikkialla maailmassa. UWA MBA Full Time Intensive antaa sinulle parhaan mahdollisuuden tulla tulevaksi johtajaksi, jonka avulla voit keskittyä johonkin kolmeen erikoistuneeseen painopistealueeseen: johtamiseen, resursseihin tai hallintaan.

Tietoja kurssista

Meidän MBA Full Time Intensive tarjoaa sinulle erinomaisen valmistautumisen saada haluamasi työn. Kurssi sisältää:

Yksilöllinen Leadership Development -ohjelma, joka on kehitetty maailmanluokan johtajakoulutuksesta (kaksi Australian Research Council Future Fellowsia ja Woodside Chair in Leadership and Management)Yksi-one-one-mentorointi vanhempi teollisuuden lukuMBA-uraohjauspäällikön toimittama uravalmennus ja työpajatStrateginen analyysi- ja konsultointiprojekti, joka työskentelee todellisen hankkeen myötä yhdessä kumppaniorganisaatioistamme (aiemmat organisaatiot ovat ATCO Gas, Department of Agriculture and Food WA, APPEA)Pääluokat ylimmillä ASX-yhtiöillä ja julkisyhteisöillä johtavien johtajien ja ylimmän johdon kanssaSuora yhteys Business School Boardin jäsenten kanssaAsiantuntijaryhmän valinta rahoitusalallaKurssin rakenne... [-]
Australia Perth
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Western Australia Business School

Kehitä johtajuuttasi ja ymmärrä kansainvälistä kauppaoikeutta. ... [+]

Kahdessa vuodessa voit suorittaa kaksi maisterin tutkintoa. Hanki kansainvälisesti tunnustettu MBA sekä kansainvälisen kauppaoikeuden maisterin tutkinto.

Tietoja kurssista

Meidän MBA Full Time Intensive tarjoaa sinulle erinomaisen valmistautumisen saada haluamasi työn. Lisäksi Master of International Commercial Law antaa sinulle arvokasta tietoa tällä alalla. Kurssi sisältää yksilöllisen Leadership Development Program -ohjelman, jonka on kehittänyt maailmanluokan johtajuusopinnot ja yhden-to-one mentorointi vanhempi teollisuustieto. Saat myös uran valmennusta ja työpajoja ja työskentelet strategisen analyysi- ja konsultointiprojektin kanssa yhdessä kumppaniorganisaatiomme kanssa. Kansainvälisen kauppaoikeuden maisteri tarjoaa vankan perustan kaupan, myynnin, merenkulun ja rahoituksen alalla. Sitten erikoistat aloihin, kuten WTO-lakiin, kaupalliseen välimiesmenettelyyn, vertailevaan lakiin ja Australian finanssitransaktioihin.... [-]

Australia Perth
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Western Australia Business School

Opi johtamaan missä tahansa tilanteessa - olipa se rakentaa kaupallista tai ei-voittoa tavoittelematonta organisaatiota maasta lähtemällä tai toimimaan suuressa monikansa ... [+]

UWA: n Master of Business Administration (MBA) on keskittynyt voimakkaasti nykyisiin liiketoiminnan suuntauksiin ja on erittäin toivottavaa ammattilaisille, jotka haluavat siirtyä korkeammalle johtamisen tasolle.

Tietoja kurssista

MBA Flexible on ihanteellinen kokeneille ammattilaisille, jotka haluavat muuttaa uransa ja rakentaa osaamistaan ​​johtajuudesta ja johtamisesta.

MBA-joustavaksi opiskelijaksi suorittavat keskeiset opinnot kaikilla päätoimialoilla - kirjanpito ja talous, päätöksenteko, taloustiede, organisaatiokäyttäytyminen, markkinointi ja strateginen johtaminen - antavat sinulle tarvittavat taidot ja tietämyksen suurimmalle liiketoiminnalle haasteisiin.... [-]

Australia Perth
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 5 vuotta
Kampus
Online
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi